Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@06:50:12 GMT

زمان واگذاری انشعاب برق در تبریز کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۷۵۷۷

زمان واگذاری انشعاب برق در تبریز کاهش یافت

عادل کاظمی در نشست خبری با تشریح عملکرد شرکت توزیع نیروی برق تبریز در دولت یازدهم و دوازدهم، خاطرنشان کرد: میزان تولید و مصرف انرژی الکتریکی در دنیا شاخص توسعه‌یافتگی است.

وی افزود: متوسط زمان اجرای پروژه‌ها نیز در سال‌های گذشته از ۲۵۰ روز به ۸۵ تا ۹۰ روز در سال جاری کاهش یافته و هدف‌گذاری شرکت بر این است تا بتوانیم این میزان را به ۶۰ روز برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی با اشاره به اینکه به دنبال برقراری عدالت نسبی در کل مناطق تحت پوشش هستیم و تلاش می‌کنیم خدمات‌دهی خود را به مناطق محروم و برخوردار تقسیم نکنیم، اظهار کرد: میانگین شاخص تلفات انرژی در کشور به‌تازگی به زیر ۱۰ درصد رسیده است و در سه سال گذشته، تلفات برق تبریز از ۱۰.۳ درصد به ۸.۲۲ درصد رسیده است و امیدواریم در سال‌های آتی این میزان باز هم کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به این که برق تبریز دارای بیش از یک میلیون مشترک شهری و روستایی است، گفت: سالانه نزدیک به۱۸۰ میلیارد تومان پروژه در شرکت جهت توسعه، بهبود و اصلاح زیرساخت‌ها تعریف می‌شود و سالانه به طور متوسط بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیارد تومان از پروژه‌ها به اتمام می‌رسد و سعی کرده‌ایم با تلاش همکاران، میزان پروژه‌های انتقال‌یافته را به حداقل کاهش دهیم و هم‌اکنون از نظر حجم سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها در جایگاه خوبی در بین شرکت‌های توزیع کشور قرار داریم.

کاظمی با اشاره به برنامه‌های پیک‌سایی و مدیریت مصرف برق گفت: باید بین تولید و مصرف در تبریز توازن ایجاد شود و قطعی برق به حداقل ممکن برسد که در این راستا با همکاری مردم و بیش از چهار هزار مصرف‌کننده‌ بخش صنایع و کشاورزی، توانستیم ایام گرم سال را بدون هیچ عارضه‌ای پشت سر بگذاریم و مشترکین طی این ایام، خاموشی با برنامه را تجربه نکردند.

وی از نصب حدود ۴۰۰۰ چراغ ال.ای.دی در سطح معابر شهر تبریز خبر داد و با اشاره به جایگزینی کابل‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار اضافه کرد: افزایش پایداری شبکه، کاهش تلفات، کاهش مخاطرات برق گرفتگی، کاهش برق‌دزدی و کاهش دزدی سیم و کابل از مزایای تبدیل کابل‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار است.

کاظمی با اشاره به طرح تحول توزیع در شرکت توانیر، ابراز کرد: طرح‌های جهادی متعددی ازجمله قبض سبز (صدور قبض غیرکاغذی)، خدمات سبز (انجام ۸۰ خدمت به مشترکین به صورت غیرحضوری)، طرح چاوش (طرح استانداردسازی ولتاژ مشترکین)، طرح سیما، طرح هما و طرح سنم از جمله اقدامات شرکت توزیع برق تبریز در این راستا است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به اینکه افرادی که می‌خواهند از ماینر ( دستگاه استخراج ارز )  استفاده کنند باید مجوزهای لازم را دریافت کنند، گفت: یکی از چالش‌های شرکت، تامین برق ماینرها است که بار مصرفی زیادی را به شبکه‌ برق تحمیل می‌کنند و در 2 سال اخیر بیش از چهار هزار ماینر توسط همکاران برق تبریز شناسایی شده است.

کاظمی با اشاره به اینکه برای رضایت‌مندی کسبه‌ بازار ایکی قاپیلی، پست برق زیرزمینی در این محل ایجاد شده است، گفت: همچنین اصلاحات شبکه در راسته بازار و بازار امیر انجام شده و بخش‌های مختلف آن ساماندهی شده است و تاکنون چهار میلیارد تومان طی چند سال اخیر برای اصلاح و ساماندهی شبکه بازار تبریز هزینه شده است.

برچسب‌ها انرژی برق شركت‌ توزيع نيروی برق تبریز مصرف بهینه برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق شركت توزيع نيروی برق تبریز مصرف بهینه برق انرژی برق شركت توزيع نيروی برق تبریز مصرف بهینه برق اخبار کنکور شرکت توزیع برق تبریز پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند

در جریان معاملات امروز فرابورس، روند واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به سرانجام رسید و بدین ترتیب پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه ۸۵ درصد سهام استقلال و شش بانک خصوصی ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. همچنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آن‌ها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آن‌ها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آن‌ها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

دیگر خبرها

  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • چرا در زمان خودتان لوکوموتیوی واگذار نکردید/ با کدام عملکردتان برای راه آهن نسخه می پیچید؟
  • خط لوله فرآورده تبریز - خوی - ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • کاهش زمان انتظار در ایستگاه‌های خط واحد شهر یزد
  • معضل بزرگ تبریز نبود زمان مشخص برای دفع زباله از سوی شهروندان است
  • جمع آوری باکس‌های زباله از سوم اردیبهست در تبریز