Web Analytics Made Easy - Statcounter

شجاعی گفت: برای توسعه ظرفیت گردشگری در حوزه گردشگری دفاع مقدس برنامه‌های مختلفی در نظر داریم که بخشی از این برنامه‌ها در حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به این حوزه و جذب اعتبارات ملی و استانی در این زمینه است.

«غلام شجاعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: در سال‌های گذشته به دلیل تعامل خوب اداره‌کل میراث فرهنگی با بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، اقدامات خوبی به ویژه در یادمان‌های هویزه، فتح‌المبین و برخی پادگان‌ها انجام شد و مراکز اقامتی نیز برای گردشگران این یادمان‌ها فراهم شد که می‌توانستند برنامه‌های متنوعی داشته باشند اما به دلیل کرونا گردشگران به این مناطق سفر نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان افزود: باتوجه به پشت سر گذاشتن فصل گرم سال امیدواریم در ماه‌های پیش رو و مساعد شدن شرایط، دوباره شاهد حضور گردشگران در یادمان‌های دفاع مقدس خوزستان باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۴ یادمان دفاع مقدس در خوزستان وجود دارد تصریح کرد: یادمان‌های شلمچه، فتح‌المبین، والفجر ۸، دهلاویه، هویزه، فکه و میشداغ از جمله مجموعه‌های بزرگ یادمان‌های دفاع مقدس هستند که  ظرفیت بزرگی به نام گردشگری دفاع مقدس را در خوزستان تشکیل می‌دهند.

 

شجاعی اضافه کرد: یادمان‌های دفاع مقدس ظرفیت بسیار خوبی در حوزه توسعه گردشگری هستند چراکه امروز گردشگری جنگ به عنوان یکی از شاخه‌های پرجاذبه و مهم صنعت گردشگری در جهان است و طرفداران زیاد نیز دارد.

 

وی عنوان کرد: برای توسعه ظرفیت گردشگری در حوزه گردشگری دفاع مقدس برنامه‌های مختلفی در نظر داریم که بخشی از این برنامه‌ها در حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به این حوزه و جذب اعتبارات ملی و استانی در این زمینه است.

 

سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی خوزستان با بیان اینکه تلاش برای توسعه این نوع گردشگری صورت می‌گیرد یاد آور شد: برگزاری دوره‌های مجازی در این حوزه و معرفی مجازی یادمان‌ها نیز بخشی دیگر از برنامه‌های ما در حوزه گردشگری دفاع مقدس است.

 

گفتنی است، یادمان‌های استان خوزستان هرسال پذیرای کاروان‌های راهیان نور، گردشگران خارجی، کاروان‌های دانشجویی و دانش‌آموزی هستند که از زمان شیوع کرونا تاکنون گردشگران نتوانستند به این مناطق سفر کنند.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: گردشگری دفاع مقدس یادمان های دفاع مقدس گردشگری دفاع مقدس برای توسعه برنامه ها یادمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: تهران شهری با تمدن بیش از ۸هزار ساله است و وجود اماکنی چون عمارت مسعودیه، خانه موزه مقدم، باغ نگارستان، خانه اتحادیه و... ازجمله ظرفیت‌هایی هستند که می‌توان از آنها برای جذب گردشگری و توریست استفاده کرد؛ چرا که امروزه گردشگری به یک صنعت پولساز تبدیل شده و بسیاری از کشورها ازجمله ترکیه با استفاده از این صنعت موفق شده‌اند به درآمدهای پایدار دست یابند. در این دوره، مدیریت شهری تلاش می‌کند تا زمینه رونق صنعت گردشگری در پایتخت را فراهم کند. با تشکیل سازمان گردشگری و ایجاد مدیریت واحد در این حوزه قطعا اتفاقات خوبی در صنعت گردشگری تهران رخ می‌دهد. بنا به‌گفته‌های سیداحمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران فرایند مرمت، بازسازی و بهره‌برداری از عمارت‌های تاریخی همچنان در دستور کار قرار دارد و سعی می‌کنیم مسیر گردشگری در تهران هموار شود.

بازدیدهای مستمر از اماکن میراثی

در راستای صیانت از اماکن تاریخی، میراثی و گردشگری، بازدید مستمر و پایش وضعیت این اماکن طبق مصوبه شورای شهر تهران انجام می‌شود. آنطور که رئیس کمیته گردشگری شورا عنوان کرده: «این اماکن در مناطق مختلف ازجمله ۱۱، ۱۲، ۱۵ و... پراکنده هستند و باید برای جلوگیری از تخریب، مرمت و احیاء شوند. به هر حال این اماکن ظرفیت‌های گردشگری محسوب می‌شوند و با مرمت آنها می‌توان زمینه بازدید توریست‌های داخلی و خارجی را فراهم کرد.» عمارت کوشک امیرسلیمانی در منطقه۱۵ قرار دارد که مرمت و بازسازی آن آغاز شده و به‌زودی بهره‌برداری می‌شود. البته طبق پیش‌بینی‌ها کافه کتاب و نگارخانه هم در این عمارت راه‌اندازی خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید

زندان هارون‌الرشید ثبت ملی شده و از آثار تاریخی ری محسوب می‌شود. به‌گفته علوی، مجموعه میراثی زندان هارون‌الرشید املاک اوقافی است و سازمان اوقاف هم اهتمامی برای بازسازی این مجموعه میراثی ندارد. آنطور که رئیس کمیته گردشگری شورا به آن تأکید کرده: «این مجموعه میراثی از نقاط گردشگری تهران محسوب می‌شود و از این‌رو نیاز است تا شهرداری تهران و سازمان اوقاف برای بازسازی و بهره‌برداری از این ظرفیت گردشگری برنامه‌ریزی کنند.»

ایجاد مسیر گردشگری

یکی از راه‌های جذب توریست ایجاد مسیرهای گردشگری است و مدیریت شهری برای تحقق این هدف برنامه‌هایی پیش‌بینی کرده است. رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران هم با تأیید این موضوع و ضرورت ایجاد مسیرهای گردشگری گفت: «در مسیرهای گردشگری این امکان فراهم می‌شود تا توریست‌ها و گردشگران با انواع غذاهای بومی و محلی، آداب و رسوم، صنایع‌دستی و حتی انواع موسیقی و... شهرها و استان‌های ایران آشنا شوند.» به‌گفته علوی، ایجاد مسیرهای گردشگری در دنیا یک اولویت است و در تهران هم گام‌هایی برای تکمیل و به‌روزرسانی گذرهای گردشگری برداشته شده است.

گذرهای گردشگری قدیمی تهران گذر سی‌تیر: خاص‌ترین خیابان تهران است که دهه۹۰ عرضه مواد غذایی در آن با فعالیت ۱۰چرخ دستی آغاز و خیلی زود در میان شهروندان محبوب شد. در این خیابان ۳۸دکه موادغذایی وجود داشت که به تازگی شهرداری تهران برای ارائه خدمات مطلوب، طرح ساماندهی آن را در دستور کار قرار داده است. گذر باب همایون: این گذر در ضلع جنوبی میدان امام‌خمینی(ره) قرار گرفته که ۴۰غرفه دارد. ۲۳غرفه اغذیه فروشی، ۴غرفه صنایع‌دستی و ۱۳غرفه سوغاتی. گذر خیابان اجتماعی: این گذرگردشگری در خیابان بدرالزمان قریب منطقه ۹ایجاد شده و دارای ۱۸غرفه است. ۱۴غرفه اغذیه‌فروشی، ۲غرفه صنایع‌دستی و ۲غرفه سوغاتی. گذر برکت (شاهد): این گذرگردشگری با ۲۹غرفه در بلوار شاهد منطقه۸ احداث شده که ۲۲غرفه اغذیه فروشی، یک‌غرفه صنایع‌دستی، ۴غرفه سوغاتی و ۲غرفه عرضه محصولات فرهنگی دارد.

کد خبر 846843 برچسب‌ها سفر - گردشگری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های دفاع مقدس در جنوب غرب خوزستان
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری