Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: بایستی سازوکاری ایجاد کنیم که سازمانها و نهادها براجرای پروتکل‌ها در مجموعه خود نظارت کنند و در این خصوص پاسخگو باشند.

حسین ذوالفقاری رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در سی و پنجمین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد با تاکید بر لزوم نظارت بر نحوه اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا اظهار کرد: باید ببینیم که تصمیماتی که تاکنون اخذ شده چقدر اجرایی شده است، وضعیت کنونی بیماری کرونا در چه سطحی است، روندهای پیشرو چگونه است و در نتیجه چه اقدامات جدیدی باید انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری در همین راستا با اشاره به اینکه در مجموع روند نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و اجرای پروتکل‌ها در بخش‌های مختلف کشور مناسب نیست، گفت: باید از نهادها و سازمان‌ها اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی را مطالبه کنیم. همچنین بایستی سازوکاری ایجاد کنیم که سازمانها و نهادها بر اجرای پروتکل‌ها در مجموعه خود نظارت کنند و در این خصوص پاسخگو باشند. همچنین نیاز به شبکه جامع ناظری است که علاوه بر نظارت درونی سازمانها، نظارت هم جانبه بر سازمانها و ادارات و نهادهای مختلف داشته باشد و گزارشی از روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه کند.

وی در همین خصوص عنوان کرد: برای تقویت نظارت بر اجرای دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی می‌توان از ظرفیت‌هایی چون بسیج به عنوان تیم‌های نظارتی استفاده کرد که این تیم‌ها گزارش نظارت خود را به سیستم شبکه بهداشت شهرستان و استان مربوطه ارائه کنند. وی همچنین طراحی سامانه نظارت همگانی برای همکاری همه مردم کشور در مسیر نظارت بر اجرای پروتکل‌ها و ارائه مستندات عدم اجرای پروتکل‌ها در نقاط مختلف شهر را پیشنهاد داد.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ستاد ملی مدیریت کرونا پروتکل های بهداشتی اجرای پروتکل ها بر اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم

  حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین کمیته استانی صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم در سال 1403 گفت: توزیع شیر در مدارس سیستان و بلوچستان باید نوید بخش سلامتی دانش آموزان باشد و تمام شرایط و استانداردهای بهداشتی در توزیع آن رعایت شود.

وی ادامه داد: شیر برای سلامتی و رشد کودکان بسیار مهم و ضروری است، دانش آموزان در دوران رشد جسمی و ذهنی هستند و شیر سالم کمک زیادی به تقویت و رشد آنان می کند.

دکتر غزنوی با بیان اینکه سلامت یک مقوله بین بخشی است گفت: 25 درصد سلامت جامعه به بهداشت و درمان مربوط می شود و 75 درصد آن مربوط به سایر ارگان هاست.

وی افزود: جهت تحقق فراگیر شدن سلامت در جامعه باید همه ی سازمان پای کار باشند و هر کدام سهم و نقش خود را به خوبی انجام دهند.

دکتر احمد زاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز گفت: یکی از وظایف دولت توزیع شیر سالم بین دانش آموزان است که در این بین نقش اساسی بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی، دامپزشکی، آموزش و پرورش و... است.

وی با بیان اینکه واحد های تولیدی شیر در استان فعال هستند گفت: باید از این واحدهای تولیدی حمایت کنیم البته حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان نکته بسیار حائز اهمیتی است و به هیچ وجه قصور در این زمینه قابل اغماض نیست.

وی افزود: بازرسی ها از نحوه تولید و توزیع شیر توسط نیروهای بهداشتی سطح استان با دقت و حساسیت به صورت ویژه انجام می شود و ارگان های مرتبط ملزم به همکاری با کارشناسان بازدید به عمل می آید.

آقای جهانتیغ نماینده آموزش و پرورش استان نیز گفت: 27 میلیون پاکت شیر در سال در بین مدارس توزیع می شود، که از دو شرکت تولیدی خریداری می شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نظارت ستاد ملی جمعیت بر دستگاه‌ها در قانون جوانی جمعیت
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • معدوم سازی ۳۸۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در آستارا
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • دامپزشکی سبزوار ۷۰ متخلف بهداشتی را به دادگاه کشاند
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  • ‍ضبط و توقیف ظروف بسته بندی فراورده های غذایی در نیشابور
  • تجهیز زیرساخت‌های گردشگری در استان مرکزی
  • کاربردهای خاص فومیزه احسان کار در صنایع مختلف
  • بیش از ۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی در گیلان از چرخه مصرف خارج شد