Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: با همکاری وزارت امورخارجه پرداخت دیه جانباختگان حادثه مسجدالحرام در سال ۱۳۹۴ در حال پیگیری است.

خبرگزاری میزان – علیرضا رشیدیان روز چهارشنبه در حاشیه کنگره ملی لاله‌های سفید در آیین تجلیل از خانواده شهدای منا که در سالن شهید رسول زاده بنیاد شهید با حضور سعید اوحدی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت الاسلام نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و جمعی از خانواده شهدای منا برگزار شد درباره آخرین وضعیت پرداخت غرامت جانباختگان مسجد الحرام در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طبق پیگیری‌های که انجام داده ایم طرف عربستانی در این خصوص به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان حج و زیارت افزود: سال گذشته چک‌های مربوط به خانواده شهدا و جانبازان این فاجعه از طریق دفتر نمایندگی کشورمان در سازمان ملل ارسال شد، اما متاسفانه پیگیری‌های این موضوع با توجه به مشکلات تحریم و مشکلات مربوط به نداشتن نماینده سیاسی بین ما و عربستان عملا به نتیجه نرسید.

بیشتر بخوانید: خدمات بیمه‌ای و درمانی زائران اربعین نظارت می‌شود

رشیدیان به اقداماتی که در اواخر سال گذشته انجام شد، اشاره و گفت: در این خصوص وکالت نامه‌هایی را از خانواده‌های جانباختگان گرفتیم و با تایید سفارت سوئیس در ایران (حافظ منافع عربستان در ایران) چک‌ها را برای نقد کردن به عربستان بردیم، اما متاسفانه سفارت سوئیس در عربستان این چک‌ها را تایید نکرد.

رییس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: ادامه این روند و پرداخت چک‌ها به تایید وزارت امور خارجه سوئیس موکول شد که در سفر اخیر وزیر امور خارجه سوئیس به ایران یکی از موضوع‌هایی که وزارت امور خارجه کشورمان پیگیری کرد همین موضوع بود.

علیرضا رشیدیان خاطر نشان کرد: امیدواریم با پیگیری‌های وزارت امور خارجه کشورمان این موضوع به نتیجه برسد.

گفتنی است که حادثه سقوط جرثقیل در مکه در پروژه توسعه مسجدالحرام جمعه ۲۰ شهریور به وقوع پیوست که موجب مرگ ۱۰۷ نفر و جراحت ۲۳۸ نفر شد. مسئولان سعودی طوفان را عامل سقوط جرثقیل اعلام کردند. اغلب جان‌باختگان این حادثه از اتباع کشور‌های هند، پاکستان، اندونزی و ایران بودند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان حج و زیارت حادثه مسجد الاحرام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت رییس سازمان حج و زیارت وزارت امور امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد

اکستان امروز (پنجشنبه) با انتقاد از سکوت ایالات متحده در قبال نسل کشی مردم غزه اعلام کرد که محتوای گزارش حقوق بشر ۲۰۲۳ آمریکا را قویا رد می‌کند و آن را مبتنی بر اطلاعات نادرست می‌داند.

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، این کشور گزارش ۲۰۲۳ با محور اقدامات حقوق بشری که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده است، را قاطعانه رد می کند و مفاد آن را ناعادلانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست و کاملاً مغایر با واقعیت می‌داند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود: اقدامات سالانه وزارت امور خارجه آمریکا برای تهیه چنین گزارش‌های خودسرانه، فاقد عینیت است و در روش‌ شناسی خود به طور ذاتی ناقص باقی می‌ماند.

«ممتاز زهرا» تاکید کرد: در تهیه این گزارش ها از یک لنز اجتماعی داخلی برای قضاوت درباره حقوق بشر در کشورهای دیگر به شیوه‌ای مغرضانه و نگاه سیاسی استفاده شده است. لذا به وضوح استانداردهای دوگانه مشاهده می‌شود و در نتیجه، گفتمان بین المللی حقوق بشر را تضعیف می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد: فقط یک گزارش با انگیزه‌های سیاسی می‌تواند وضعیت نگران کننده نواز غزه، استفاده ابزاری از تحویل کمک های بشردوستانه و قتل عام بیش از ۳۳ هزار غیرنظامی را نادیده بگیرد.

وی تاکید کرد که سکوت ایالات متحده در قبال تداوم نسل کشی در غزه در تضاد با اهداف اعلامی و گزارش های به اصطلاح حقوق بشری این کشور است.

ممتاز زهرا افزود: پاکستان در چارچوب قانون اساسی و اصول اخلاقی دموکراتیک، بر تعهد خود برای تقویت حقوق بشر در داخل، مشارکت سازنده برای ارتقای دستور کار بین المللی حقوق بشر، حمایت از عدالت و نیز عینیت در گفتمان بین المللی حقوق بشر ثابت قدم است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان خطاب به آمریکا گفت: ما انتظار داریم که حداقل در ارزیابی مسائل پیچیده دقت لازم را به خرج داده و عینیت، بی طرفی و مسوولیت را در نهایی کردن این گونه گزارش ها رعایت کنید. باید شجاعت اخلاقی لازم برای بیان حقیقت در مورد همه موقعیت ها نشان داده شود.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به سریلانکا و پاکستان
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • واکنش وزارت خارجه عربستان به گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر غزه
  • انتصاب جدید در سازمان صدا و سیما