Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه,  سید موسی خادمی امروز چهارشنبه در شورای اداری لرستان در سخنانی با تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس، فرصتی برای یادآوری رشادت‌ها، ایثارگری‌ها، مجاهدت‌ها و بزرگی‌های ملت ایران در مقابل دشمنان است.

دستگاه‌ها پاسخ منتقدین و پرسشگران را بدهند

وی، تاکید کرد: همه دستگاه‌ها و نهادها از این چند روز استفاده کنند و بخش‌هایی از این جریان و نهضت بزرگ را در حد توان خود معرفی کنند و فلسفه چنین نامگذاری‌ها هم همین امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جشنواره شهید رجایی و تبریک به دستگاه‌های برتر در این جشنواره، تصریح کرد: کسانی که در این جشنواره برتر نشده‌اند ممکن است دو گروه باشند، یک گروه، کار می‌کنند اما در مستندسازی و ارائه اطلاعات ضعیف هستند، گروه دیگر، از لحاظ کارکردی مشکل دارند که باید ضعف‌های خود را اصلاح کنند.

خادمی با اشاره به اینکه سال آخر دولت است و چند کار را ما باید انجام دهیم، ادامه داد: ذکر خدمات دولت و اطلاع رسانی خیلی لازم است، هر دستگاه نیز باید بخش‌های مرتبط با خود را برای اطلاع رسانی به عهده بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه گاهی اوقات دیده می‌شود دستگاه‌ها در مقابل درخواست‌ها و اظهار نظرهایی که صورت می‌گیرد خیلی ساکت هستند، فکر می‌کنند که اینها به دیگران حرف می‌زنند، در مورد کسانی در کره دیگر حرف می‌زنند، در مورد راه، مسئولان راه ساکت هستند، در مورد آب می‌گویند، مسئولان آب ساکت هستند، در مورد توسعه اظهار نظر می‌شود، مسئولان صنعت و کشاورزی ساکت هستند.

استاندار لرستان، تصریح کرد: اینها را باید دستگاه‌ها اطلاع رسانی کنند، پاسخ بدهند، مردم را توجیه درست کنند، به منتقدین، پرسشگران و… اطلاعات لازم را بدهید، هر جایی هم که ضعف وجود دارد آنها را برطرف کنید.

هیچ توجیهی ندارد که یک دستگاه کار خود را انجام ندهد

خادمی با تاکید بر اینکه سکوت دستگاه‌ها قابل قبول نیست، ادامه داد: روابط عمومی دستگاه‌ها باید فعال شوند، در فضای مجازی، فیزیکی و هر جایی که لازم بوده باید حضور پیدا کنند و خدمات دولت را معرفی کنند.

وی با بیان اینکه دولت را با شرایطی که بر آن حاکم است باید مقایسه کرد، گفت: همچنین موافقت نامه‌ها در استان مبادله شده، توجیهی ندارد مدیری سال بعد، خرداد و اردیبهشت بگوید که من هنوز پیمانکار انتخاب نکرده‌ام، یا تیرماه ترک تشریفات بدهد و یا بگوید که نتوانستم اعتبارات را جذب کنم.

استاندار لرستان با بیان اینکه در سقف موافقت نامه و پیش بینی اعتبارات سال‌های بعد می‌توانیم مناقصه برگزار کنیم و محدودیتی نداریم، ادامه داد: نه تنها نباید منتظر تخصیص اعتبار برای مناقصه و انعقاد قرارداد بمانیم، حتی به اعتبار امسال هم نباید اکتفا کنیم.

خادمی با تاکید بر اینکه هیچ توجیهی ندارد که یک دستگاه کار خود را انجام ندهد، بیان داشت: یک خیانت است که دستگاه کار را نگه دارد و در شهریور و مرداد تبدیل به جذب غیر بهینه و بدهکاری از چند سال مانده پیمانکار تبدیل شود.

وی با بیان اینکه مناقصات ظرف چند ماه برگزار شود و اگر ظرف دو ماه پروژه‌ای وجود داشت که شروع نشد، سریع اعتبار آن جابجا شود بیان داشت: این امر از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی انجام گیرد.

استاندار لرستان، تاکید کرد: همچنین مدیر هم باید جریمه شود و ممکن است به جابجایی هم بی انجامد.

پروژه‌هایی که امسال باید به اتمام برسند

خادمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امسال و در سال پایانی دولت سه نوع پروژه باید به اتمام برسد، تصریح کرد: در هر استان یک پروژه در سطح ملی باید عملیاتی شود، برای لرستان آزاد راه خرم آباد - بروجرد - اراک در نظر گرفته شده که امسال باید به اتمام برسد.

وی با تاکید بر اینکه همچنین یک نوع دیگر از پروژه‌ها، طرح‌های جهش تولید است که بخشی اقتصادی و بخشی عمرانی است، گفت: این پروژه‌ها باید امسال به نتیجه برسند.

استاندار لرستان، تصریح کرد: گروه سوم این پروژه‌ها، حدود ۱۱۲ طرح بوده که انتخاب شده‌اند و از محل اعتبارات استانی امسال باید تمام شوند، برای این پروژه‌ها به اندازه لازم اعتبار در نظر گرفته شده است.

خادمی در ادامه سخنان خود با اشاره به کسری در اعتبارات جاری و عمرانی، بیان داشت: راه حل این امر، این بوده که استان‌ها از محل فروش املاک خود این کسری را تأمین کنند.

وی با بیان اینکه در این راستا موافقت وزیر اقتصاد به میزان فروش ۱۰۰ میلیارد از املاک گرفته شده، دستگاه‌هایی که مجوز گرفته‌اند سریع کارشناسی کنند، املاک را به مزایده بگذارند و به فروش برسانند، افزود: همچنین واگذاری پروژه‌های عمرانی یکی از سیاست‌ها دولت است که متأسفانه در استان با کندی جلو می‌رود.

لرستان وارد وضعیت قرمز کرونا شده است

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه این امر قابل قبول نیست و دستگاه‌ها از این پروژه‌ها دل بکنید چرا که پول ندارند آنها را جلو ببرند، گفت: متأسفانه روش‌های مالی جدید برای تأمین اعتبار پروژه‌ها را هم دستگاه‌ها بلد نیستند.

خادمی در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت مبارزه با گران فروشی در استان، گفت: گرانی بالاخره در کشور وجود دارد و متأسفانه هر روز هم ممکن است قیمت‌ها در سطح ملی به غلط، درست، با ریشه‌های اقتصادی و یا سیاسی بالا برود، اما در رابطه با گران فروشی، وظیفه داریم که برخورد کنیم.

وی، تاکید کرد: تعزیرات حکومتی، دستگاه قضائی و بازرسی باید فعال شوند، از نیروهای بسیج در بازرسی استفاده شود، جریانی ایجاد شود تا با گران فروشی مقابله کنیم.

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت استان به لحاظ شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: استان متأسفانه وارد مرحله قرمز شده است و این خطر است، متأسفانه بعضی‌ها به هشدارها عمل نمی‌کنند و فکر می‌کنند این حرف‌ها و خطر برای دیگران است.

خادمی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی تا حدود زیادی رعایت می‌کنند اما برخی از مردم تا حدود زیادی توجه نمی‌کنند، افزود: هر کسی در بازار، ادارات و… باید پروتکل‌ها را رعایت کند.

وی با اشاره به کارکنان متخلف در این رابطه انفصال از خدمت و مدیران متخلف نیز عزل می‌شوند، ادامه داد: همچنین همه در حد توان در طرح ایتام همکاری لازم را داشته باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گرانی ویروس کرونا موسی خادمی پروژه های عمرانی استاندار لرستان سخنان خود پروژه ها ساکت هستند دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضایی حامی دانش‌آموزان در معرض آسیب است

ایسنا/کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: در راستای اجرای طرح نماد، از دانش آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی و روانی حمایت می‌کنیم.

سید مهدی قویدل ۲۷ فروردین ماه در دیدار با جمعی از مسئولان آموزش و پروش استان کرمان با اشاره به پروژه ملی نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) اظهار کرد: به منظور همکاری با آموزش و پرورش استان در اجرای پروژه نماد؛ در زمینه فعالسازی شورای سیاستگذاری و کمیته علمی اجرایی در استان و همچنین آموزش‌های ارتقایی و توانمندسازی، پیگیری و نظارت بر ارائه حمایت‌ها و خدمات توسط دستگاه‌های عضو ائتلاف؛ برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با ایجاد سامانه جامع نماد، مواردی از جمله آمار و شرح مختصر از همه ارجاعات دانش آموزان نیازمند دریافت خدمت به سازمان‌های عضو ائتلاف از سوی آموزش و پرورش، اقدامات انجام شده برای ارائه خدمت به ارجاعات اداره کل آموزش و پرورش استان به سازمان های عضو و ... جمع آوری شده تا برای ارائه خدمت به دانش‌آموزان برنامه‌ریزی دقیق و قوی شود.

قویدل با اشاره به اینکه براساس غربالگری‌های نشانه محور و آسیب محورِ انجام شده، موارد اورژانسی از طرف مدرسه به دبیرخانه پروژه جهت پیگیری دریافت خدمات و حمایت‌های هدفمند ارجاع می‌شود، گفت: با این طرح به اولیا و آموزش و پرورش کمک می‌شود تا دانش آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی و روانی شناسایی و تشخیص داده و برای درمان و مشاوره به مراکز مربوطه ارجاع داده شوند.

معاون دادگستری استان کرمان اظهار کرد: طبق مستندات ارائه شده تاکنون تعدادی دانش آموز شناسایی و به دستگاه‌های عضو ائتلاف از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و مرکز بهداشت در سطح استان ارجاع شده تا برای آنها اقدامات لازم صورت بگیرد.

وی گفت: براساس گزارشات و مستندات ارائه شده، به نظر می‌رسد اهداف پروژه نماد براساس استانداردهای تعیین شده از جمله استقرار کامل نظام غربالگری، برگزاری مناسب دوره‌های آموزشی ارتقایی و پیشگیرانه و ارائه خدمات و مداخلات مؤثر آموزشی، روانی و اجتماعی در استان با برنامه ریزی، هماهنگی و تعامل مناسب دستگاه‌های عضو ائتلاف پروژه، به نحو احسن و مطلوب محقق خواهد شد.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به وجود آسیب‌های اجتماعی متوجه دانش آموزان و برخی آسیب‌های اولویت دار مصمم هستیم اجرای این پروژه را توسط دستگاه‌های عضو مطالبه کنیم و ترک فعل‌های احتمالی را پیگیری کنیم و نیز امیدواریم با همکاری دستگاه های اجرایی از جمله استانداری و شهرداری با راه اندازی مرکز شوق زندگی در کرمان بتوانیم انسجام لازم را در جهت کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی متوجه کودکان و نوجوانان را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستا‌های لرستان
  • تقسیم شورای شهر تهران به موافقین و منتقدین زاکانی
  • اهتمام مدیریت شهری اهواز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام
  • دستگاه قضایی، حامی دانش آموزان در معرض آسیب است
  • دستگاه قضایی حامی دانش‌آموزان در معرض آسیب است
  • پروژه‌های نیمه‌تمام لرستان در امر مولدسازی اولویت‌بندی شوند
  • تأکید استاندار لرستان بر تسریع در اجرای طرح ملی مسکن
  • ارتباط با صنعت؛ پر ادعا اما بی‌سازوکار/ وزارت علوم از متخصصین در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کند
  • ارتباط با صنعت؛ پر ادعا اما بی‌ساز و کار/ وزارت علوم از متخصصین در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کند
  • پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای جاویدالاثر نتیجه همراهی مردم و مسؤولان است