Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: وضعیت کرونا در قم بسیار نگران‌کننده است و در حال حاضر بیشترین آمار بستری‌شدگان و فوتی‌ها نسبت به جمعیت را با اختلاف فاحش با سایر استان‌ها در اختیار دارد.

به گزارش ایرنا؛ محمدرضا قدیر عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان قم در سالن کرامت استانداری، افزود: بیمارستان‌های قم در حال اشباع است و حدود ۸۰۰ تخت بیمارستان پرشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز ۱۰ بیمار کرونایی در قم جان خود را از دست دادند و ما نگران هستیم که‌موج سوم بی‌رحم‌تر از پیک اول آن باشد.

رییس بیمارستان علوم پزشکی قم گفت: رعایت پروتکل‌ها از ۸۲ درصد به ۶۰ درصد رسیده و تعداد زیادی از شهروندان بی‌توجه به کرونا هستند.

وی بیان کرد: در حال حاضر شیوع به‌صورت خانوادگی هم انجام می‌شود و برای ممنوعیت حضور در آموزش عالی و دانشگاه‌ها و حوزه‌ها رایزنی‌هایی کردیم.

قدیر افزود: برای مشاغل پرخطر و آیین ها هم خواستار محدودیت هستیم که نیاز به تصمیم‌گیری‌های مسئولان دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بزرگ‌ترین پشتوانه استان در مهار کرونا مردم هستند و باید مردم با این مساله همراهی کامل داشته باشند.

به گفته قدیر، برای کنترل شیوع بیشتر کرونا باید مساله دورکاری کارمندان بار دیگر اجرا شود.

وی با انتقاد از وضعیت عمومی قم در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی یادآور شد: تجمعات در قم زیاد و پرشمار است و بستنی‌فروشی‌ها، پاساژها و نانوایی‌ها و غیره کمترین رعایت را در پروتکل‌ها دارند.

قدیر ابراز داشت: ما به آینده امیدوار هستیم، اما در حال حاضر هیچ پرستار متقاضی کار در استان وجود ندارد و همان‌هایی هم که هستند تعدادشان محدود بوده و خسته شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با ادامه روند کنونی باید منتظر فاجعه‌ای در مساله بستری‌ها و فوتی‌های کرونا باشیم.

به گفته وی، ذخایر استراتژیک تجهیزات بهداشتی قم به مدت ۳ ماه آینده تامین شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی مهدیزاده رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه قم نیز در این جلسه گفت: نماز جمعه قم از روز یازدهم مهرماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی درصورتی‌که مورد تایید نهایی مسئولان ملی قرار بگیرد از سر گرفته خواهد شد.

وی افزود: پروتکلی برای بازگشایی نماز جمعه در سراسر کشور در حال تدوین است و در صورت تصویب، نماز جمعه فارغ از هر رنگ و شرایط کرونایی بازگشایی خواهد شد.

وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابل‌توجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.

ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

لینک کوتاه: asriran.com/0038e5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قم کرونا دانشگاه علوم پزشکی قم ویروس کرونا حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک خرمشهری فرشته نجات شد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر جواد شریعتی گفت: با رضایت خانواده زنده‌یاد «بنیامین باوی»، کودک ۱۲ ساله اهل خرمشهر که دچار مرگ مغزی شده بود و با تلاش تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اهواز و مشارکت تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی آبادان، اعضای بدن وی در روز جمعه، ۳۱ فروردین‌ماه در اتاق عمل بیمارستان گلستان اهواز به بیماران نیازمند اهدا شد.

وی با اشاره به افزایش مشارکت مردم خوزستان در اهدای عضو، افزود: امیدواریم با گسترش بیشتر این فرهنگ، افراد بیشتری که اکنون در صف دریافت عضو پیوندی قرار دارند بتوانند به زندگی بازگردند.

دکتر شریعتی ادامه داد: هر عمل اهدای عضو شامل فرآیندی بسیار پیچیده و حساس است که از لحظه تایید و اعلام قطعی مرگ مغزی توسط تیم درمان پس از انجام آزمایش‌های پیشرفته از ساقه‌ی مغز، آغاز می‌شود.

مدیر مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: رایزنی و جلب رضایت خانواده فرد مرگ مغزی نیز حساسیت بسیاری دارد. این کار توسط هماهنگ‌کنندگان دفتر پیوند دانشگاه با ظرافت و دقت بسیار زیادی انجام می‌شود و پزشکان گروه‌های جراحی پیوند اعضا، بیهوشی، جراحی مغز و اعصاب، اورولوژی، جراحی قلب در مواردی که شرایط پیوند قلب وجود داشته باشد، کادر پرستاران بخش‌های ویژه و کادر واحد‌های پشتیبانی در انجام اعمال اهدای عضو، نقش اساسی دارند.

وی می‌گوید: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی ehda.sbmu.ac.ir برای به دریافت کارت ویژه اهدای عضو اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • ارائه عنوان بهترین مقاله در کنگره پزشکی هسته‌ای آمریکا به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
  • نان کامل در ۶ نانوایی شهر ایلام به‌صورت آزمایشی پخت می‌شود
  • هشدار مهم درباره شیوع ۳ بیماری ویروسی از مرز شرقی
  • کودک خرمشهری فرشته نجات شد
  • شیوع 3 بیماری از داخل افغانستان به ایران/ زنگ هشدار در خراسان رضوی به صدا درآمده است