Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از ایرنا؛ محمدرضا قدیر عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان قم در سالن کرامت استانداری، افزود: بیمارستان‌های قم در حال اشباع است و حدود ۸۰۰ تخت بیمارستان پرشده است. امروز ۱۰ بیمار کرونایی در قم جان خود را از دست دادند و ما نگران هستیم که‌موج سوم بی‌رحم‌تر از پیک اول آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بیمارستان علوم پزشکی قم گفت: رعایت پروتکل‌ها از ۸۲ درصد به ۶۰ درصد رسیده و تعداد زیادی از شهروندان بی‌توجه به کرونا هستند. در حال حاضر شیوع به‌صورت خانوادگی هم انجام می‌شود و برای ممنوعیت حضور در آموزش عالی و دانشگاه‌ها و حوزه‌ها رایزنی‌هایی کردیم.

قدیر افزود: برای مشاغل پرخطر و آیین ها هم خواستار محدودیت هستیم که نیاز به تصمیم‌گیری‌های مسئولان دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بزرگ‌ترین پشتوانه استان در مهار کرونا مردم هستند و باید مردم با این مساله همراهی کامل داشته باشند.

به گفته قدیر، برای کنترل شیوع بیشتر کرونا باید مساله دورکاری کارمندان بار دیگر اجرا شود.

وی با انتقاد از وضعیت عمومی قم در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی یادآور شد: تجمعات در قم زیاد و پرشمار است و بستنی‌فروشی‌ها، پاساژها و نانوایی‌ها و غیره کمترین رعایت را در پروتکل‌ها دارند.

قدیر ابراز داشت: ما به آینده امیدوار هستیم، اما در حال حاضر هیچ پرستار متقاضی کار در استان وجود ندارد و همان‌هایی هم که هستند تعدادشان محدود بوده و خسته شده‌اند. با ادامه روند کنونی باید منتظر فاجعه‌ای در مساله بستری‌ها و فوتی‌های کرونا باشیم.

به گفته وی، ذخایر استراتژیک تجهیزات بهداشتی قم به مدت ۳ ماه آینده تامین شده است.

شرط برگزاری نمازجمعه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی مهدیزاده رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه قم نیز در این جلسه گفت: نماز جمعه قم از روز یازدهم مهرماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی درصورتی‌که مورد تایید نهایی مسئولان ملی قرار بگیرد از سر گرفته خواهد شد.

وی افزود: پروتکلی برای بازگشایی نماز جمعه در سراسر کشور در حال تدوین است و در صورت تصویب، نماز جمعه فارغ از هر رنگ و شرایط کرونایی بازگشایی خواهد شد.

وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابل‌توجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.


بازگشت محدودیت‌های کرونا در قم درصورت عدم رعایت بهداشت بازمی‌گردد

قم-ایرنا- استاندار قم گفت: اگر تا یک هفته آینده وضعیت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در پاساژها، بستنی فروشی، نانوایی‌ها، گیم نت و غیره در استان اصلاح نشود محدودیت‌های کرونایی بازخواهد گشت.

بهرام سرمست عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران قم در سالن کرامت استانداری، افزود: ما بین سلامت و اقتصاد جامعه، سلامت را در اولویت قرار خواهیم داد.  وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز تجمع مانند پاساژها، بستنی‌فروشی‌ها،نانوایی‌ها و غیره اصلا مطلوب نیست. مساله دورکاری برای بانوان شاغل و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای باید باقدرت بیشتری در استان اجرا شود.

سرمست گفت: الکترونیکی کردن خدمات اداری و مساله دولت الکترونیک باید در این شرایط باقدرت و شدت دنبال شود. قم ازنظر بستری و فوت بیماران کرونایی در یک وضعیت بسیار ویژه و خطرناکی قرارگرفته است. وضعیت کرونایی قم حاکی از این است که باید محدودیت‌های کرونایی را افزایش دهیم و از حجم بازگشایی‌ها کم کنیم.

استاندار قم گفت: آمارهای کرونایی نشان می‌دهد که تلفات و مبتلایان موج سوم کرونا بیشتر از دو موج قبل از آن خواهد بود.

به گفته سرمست، اینکه در شرایط بحران کرونایی هیچ متقاضی جدیدی در جذب پرستار در قم در اوج بیکاری وجود ندارد نگران‌کننده است.

استاندار قم گفت: فلسفه غیرحضوری شدن مدارس برای کاهش تجمعات است و نباید این مراکز به محلی برای برپایی برخی محافل تبدیل شود.

سرمست همچنین با اشاره به پیشنهاد برپایی نماز جمعه از هفته آینده در قم، گفت: اقامه نماز جمعه با شرایطی که قم در آن قرار دارد باید با حساسیت‌های ویژه انجام بگیرد.

کد خبر 551808 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران استان قم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران استان قم محدودیت ها نماز جمعه پروتکل ها قم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰بدهی میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری گفت:۴۰۰ میلیارد تومان سازمان‌های بیمه به دانشگاه علوم پزشکی استان بدهکار هستند که پرداخت این مطالبات در تحقق اهداف علوم پزشکی استان می‌تواند بسیار موثر باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین اعرابی، امروز_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با اشاره به هفته سلامت اظهار کرد: بالا رفتن سلامت جامعه نیازمند مشارکت حداکثر همه افراد جامعه است و رسانه‌ها می‌توانند در بالا بردن سطح سلامت و سواد سلامت نقش مؤثری ایفا کنند.

وی تصریح کرد: در پنج ماه گذشته سعی شد معوقات پرسنل که بیش از یک سال پرداخت نشده بود، پرداخت شود، همچنین با دریافت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی از شرکت‌های بیمه این پرداخت‌ها نظم بهتری خواهند گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد تومان سازمان‌های بیمه به دانشگاه علوم پزشکی استان بدهکار هستند که پرداخت این مطالبات در تحقق اهداف علوم پزشکی استان می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

اعرابی با بیان اینکه حضور و مشارکت مردم باعث موفقیت کارها می‌شود و در بحث سلامت هم به این شکل خواهد بود، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت خیران در حوزه سلامت می‌تواند موجب رشد زیرساخت‌ها و سلامت عمومی شود که در این راستا، لیست و مجموعه نیازمندی‌های حوزه سلامت استان احصا شده که در اختیار آنها قرار خواهد گرفت، این مجموعه می‌تواند در جهت هدفمند شدن کمک خیرین و حل مشکلات بر اساس اولویت‌ها بسیار حائز اهمیت باشد.

وی با بیان این‌که سرانه پزشکی و بهداشتی استان نسبت به متوسط کشور مناسب است، افزود: پروژه عمرانی الحاقی بخش هاجر در اولویت اول نسبت به پروژه‌های عمرانی دیگر است، این پروژه در سه فاز در حال اجراست که فاز اول آن شامل بخش اورژانس و رادیوتراپی است حداکثر در نیمه اول سال به شرط تأمین اعتبار تکمیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی در بیمارستان هاجر بخش اورژانس است که با تکمیل فاز اول این مشکل برطرف خواهد شد.

اعرابی گفت: سالانه ۲۰ درصد به دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی استان اضافه می‌شود که در تلاش هستیم دو دانشکده پزشکی و پیراپزشکی تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش شده رشته‌های که نیازمند بوم استان و کشور است در این دانشگاه توسعه داده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: در جهت تجهیز بیمارستان و مراکز درمانی استان نزدیک به هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم اعتبار جذب شده است.

پزشک خانواده در شش شهر بزرگ استان اجرایی خواهد شد

علی ضامن صالحی‌فرد رئیس مرکز بهداشت چهارمحال‌وبختیاری نیز با اشاره به شعار هفته سلامت اظهار کرد: ۳۰۸ خانه بهداشت فعال، ۹۴ پایگاه سلامت و ۲۴ مرکز شبانه روزی در استان در راستای ارتقا سلامت در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرچم‌دار سلامت خانواده و جوانی جمعیت است ادامه داد: در شش شهر بالای ۲۰ هزار نفر استان پزشک خانواده اجرایی خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال‌وبختیاری، تصریح کرد: چهارمحال‌وبختیاری به عنوان اولین استان مطالعه ارتقا سطح سواد دانش آموزان عشایری را اجرا خواهد کرد و نیازهای عشایر استان در حوزه سلامت احصا خواهد شد.

کد خبر 746649

دیگر خبرها

  • ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران: گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم
  • جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پردیس دانشگاه
  • اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • ۴۰۰بدهی میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر