Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هلث‌دی نیوز پژوهشگران اسپانیایی در کنفرانس اروپایی کروناویروس این یافته را گزارش کردند که بیماران بستری‌شده کووید-۱۹ با میزان پایین روی  یا زینک در خون نسبت به بیماران با میزان طبیعی این ماده معدنی وضعیت بدتری دارند.

به گفته این پژوهشگران در بیمارستان «دل مار» در بارسلونای اسپانیا بیماران با میزان‌های پایین‌تر روی در هنگام پذیرش دچار التهاب بیشتری در دوره عفونت می‌شوند و پیامدهای بالینی بدتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان می‌گویند خواص روی در تقویت دستگاه ایمنی از قبل شناخته شده است و یک توضیح احتمالی درباره نتایج این بررسی هم این است که اثر ضد التهابی روی ممکن است باعث حفاظت بیماران شده باشد.

این بررسی نشان داد که میزان‌های روی در خون بیمارانی به علت کووید-۱۹ درگذشته بودند، بسیار پایین‌تر از بیمارانی است که از این بیماری جان سالم به در برده بودند.

همچنین به گفته این پژوهشگران میزان‌های بالاتر روی در خون بیماران با میزان پایین‌تر پروتئین‌های التهاب‌زا در بیمارن دچار عفونت کرونا همراهی داشت.

این بررسی نشان داد که در مجموع به ازای هر واحد افزایش روی در خون احتمال مرگ ناشی از کرونا در مدت بستری ۷ درصد کاهش می‌یابد.

البته این پژوهشگران می‌گویند یافته‌هایشان رابطه سببی میان میزان روی و شدت بیماری کرونا را ثابت نمی‌کند و با توجه به کوچک بودن این بررسی (که در ۲۴۹ بیمار انجام شد)ِ لازم است بررسی‌های بیشتری برای ارزیابی اثر درمانی احتمالی مکمل‌های روی انجام شود.

کد خبر 551843 برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • قدرت خرید کارگران در پایین‌ترین میزان قرار گرفت
  • تا ۵ سال آینده در کشورهای پیشرفته سیگار پیدا نمی‌شود/ دخانیات تنها صنعتی که پس از انقلاب تحریم نشد!
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید