Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی صادقی، مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه این تحقیقات از چند سال قبل در آمریکا آغاز شده است، یادآور شد: از این رو این تحقیقات برای اولین بار در دنیا نیست و محققان از دستاوردهای چنین تحقیقاتی در حوزه‌های پزشکی و روانشناسی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به جزئیات اجرای این تحقیقات، اظهار کرد: بخشی از مغز به نام "تالاموس" است که تقویت حواس پنجگانه به غیر از حس شنوایی را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی افزود: در این تحقیقات ۵ داوطلب که به تایید روانشناسان دارای حافظه تصویری و افرادی احساساتی هستند، انتخاب شدند و از آنها درخواست شد که وارد اتاقی شوند، ولی قبل از آن از خانواده‌های آنها درخواست می‌شود که ۳ تا از خاطرات بچگی که فرد به یاد داشته باشد را برای ما بازگو کنند.

مجری طرح، اضافه کرد: زمانی که فرد وارد اتاق می‌شود، در مقابل وی به صورت غیر واقعی با خانواده‌های آنها تماس می‌گیریم و اظهار می‌کنیم که با خانواده آنها در حال مکالمه هستیم. در این مکالمه غیر واقعی درباره دو خاطره واقعی فرد صحبت می‌شود و خاطره سومی یک خاطره ساختگی از سوی ما است که درباره آن صحبت خواهد شد.

صادقی خاطر نشان کرد: پس از پایان مکالمه تلفنی غیر واقعی از فرد می‌خواهیم که درباره دو خاطره واقعی موارد بیشتری را برای ما بازگو کند، ضمن آنکه از وی خواسته می‌شود که درباره خاطره غیر واقعی سوم نیز موارد بیشتری را به یاد بیاورد و به ما بگوید.

این محقق با بیان اینکه آزمون شوندگان درباره خاطر سوم که غیر واقعی بود، مواردی را به یاد می‎آوردند و برای ما بازگو می‌‎کردند، اظهار کرد: در این بازگویی، فرد آزمون شونده تلفیقی از واقعیت و توهم را برای ما بازگو کرد.

وی دلیل این امر را عملکرد بخش تالاموس مغز دانست و توضیح داد: در چنین شرایطی که به فرد خاطره غیر واقعی ارائه می‌شود، تالاموس وهم و خیال را با واقعیت ترکیب می‌کند و خاطره جدیدی را به حافظه اضافه می‌کند.

به گفته صادقی، نمونه این واکنش انسان را در زمان آشنایی تا طلاق یک زوج دانست که در روزهای جدایی، از آنجایی که احساسات بد با فرد همراه می‌شود، خاطرات روزهای خوب به خاطرات بد تغییر می‎یابد.

مجری طرح با اشاره به کاربرد دستاوردهای این مطالعات، توضیح داد: این مطالعات پایه تحقیقاتی است که می‌توان به حافظه فرد دسترسی پیدا و بیماری آلزایمر را درمان کرد، ضمن آنکه از طریق این روش می‌توان خاطرات و تجربیات بد افراد از قبیل مشاهده صحنه قتل، تجاوز و جنایت را از ذهن فرد پاک کرد.

صادقی، تغییر تیپ شخصیت افراد مجرم برای تبدیل کردن آن‌ها به فرد مفید برای جامعه را از دیگر کاربردهای این روش دانست. 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانکی امریکا برای ما بازگو غیر واقعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید گفت: با توجه به حساسیت مربوط به ایام کنکور و پیرو مجموعه اقدامات سال گذشته، از ابتدای سال جاری پلیس فتا فراجا ضمن هدایت و نظارت عملیاتی کلیه رده‌های پلیس سایبری در سراسر کشور در زمینه ارتقا امنیت آزمون‌های کنکور سراسر نوبت اول اردیبهشت ۱۴۰۳ اقدام کرده است.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصدهای تخصصی بالغ بر ۳۰۰ نشانگاه مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته است که از این تعداد ۸۰ مورد موضوع تحت اقدام عملیاتی بوده و تعداد ۲۰ نفر از مدیران و گردانندگان اصلی این صفحات، کانال و اکانت که مدعی فروش و واگذاری سوالات کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ با قبولی تضمینی در کنکور و آزمون و یا واگذاری ادوات تقلب افزار بوده اند دستگیر و به مراجع قضائی جهت سیر مراحل قانونی پرونده شأن معرفی شده اند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات لازم جهت شناسایی سایر مرتکبان و مجرمان در این رابطه در حال اجرا می‌باشد، افزود: برابر رصدهای صورت گرفته و تحلیل روش‌های کلاهبرداری افراد مذکور مشخص شده است دریافت رمز ارز و مسکوکات طلا و سکه نیز یکی از روش‌های دریافت وجوهات از سوی مجرمان بوده است.

رئیس پلیس فتای فراجا خبر داد: تا کنون در این رابطه بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال معادل رمز ارز و تعداد ۵۰ قطعه انواع سکه طلا از این افراد کلاهبردار، کشف و ضبط شده است.

سردار مجید با اشاره صریح به این موضوع که تا کنون هیچ گونه نمونه سوال از متهمان و مجرمان مرتبط با کنکور سراسری کشف نگردیده است؛ یکی از شگردهای این افراد را واگذاری نمونه سوالات ادوار گذشته عنوان کرد.

رئیس پلیس سایبری کشور خاطر نشان کرد: این افراد کلاهبردار در بسیاری از موارد پس از دریافت وجوهات از پاسخگویی به متقاضیان و مالباختگان امتناع کرده اند لذا هموطنان گرامی ضمن حفظ هوشیاری به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند.

این مقام مسئول گفت: در صورت مشاهده موارد مشکوک؛ افراد می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6086445

دیگر خبرها

  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • تشریح اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور/ بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات
  • اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور؛ ۲۰ نفر بازداشت شدند
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری
  • ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری بازداشت شدند
  • اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • تشخیص خبرهای جعلی از خبرهای واقعی با سواد رسانه‌ای + فیلم
  • ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
  • خاطره مسعود فروتن از چگونگی ورود افراد به جعبه رادیو + فیلم