Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@02:17:32 GMT

این بارمافیای سوئدی که انتظارش را نداشتیم

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۱۹۷۵

این بارمافیای سوئدی که انتظارش را نداشتیم

ساعت 24 - تاکنون در باره سوئد هرچه شنیده ایم وهرچه خوانده ایم بیشتر نیکی و خوشبختی بوده است اما حالا یورونیوز می نویسد، در پی افزایش فعالیت گروه‌های تبهکار مافیایی در سوئد، دولت و پلیس این کشور زنگ خطر را به صدا در آورده‌اند.

در ماه‌های اخیر تسویه‌حساب‌های خشونت‌بار، انفجار نارنجک در ساختمان‌ها، قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر و باج‌خواهی در این کشور نسبتا آرام اروپای شمالی افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفان لوفون، نخست‌وزیر سوئد در ابتدای ماه جاری گفته بود وجود این گروه‌های قبیله‌ای «یک سم» در جامعه این کشور است که باید از دست آن خلاص شد.این «باندهای تبهکار خانوادگی» حوزه نفوذ خود را در شماری از محله‌های ناراضی شهرهای بزرگ سوئد گسترش داده‌اند بدون اینکه پلیس یا دولت بتواند به طور موثری با آنان مقابله کند.در ماه اوت و در پی درگیری دو باند تبهکار با یکدیگر در شهر گوتنبرگ سوئد، یکی از گروه‌ها با نصب موانع موقت خیابان ورودی محله را بستند و از افرادی که می‌خواستند به محله وارد شوند کارت شناسایی درخواست کردند.

مافیا تهدیدی برای دموکراسی

وی اضافه کرد این باندها تنها با هدف انجام اعمال مجرمانه به سوئد آمده‌اند و سیستم مدیریت داخلی خود را در محله‌ها مستقر کرده‌اند. سوئد از دهه نود بدین سو با اتخاذ سیاست درهای باز مهاجرتی، ده‌ها هزار پناهجو را برای بازار کار خود جذب کرده است، امری که مسئولان می‌گویند در وضعیت کنونی نقش داشته است.مایکل دامبرگ، وزیر کشور سوئد به خبرگزاری فرانسه گفته است این شبکه‌های تبهکار توانسته‌اند در مناطق آسیب‌پذیر سوئد که دولت به اندازه کافی بر آن‌ها کنترل ندارد حضور خود را تثبیت کنند.بنابر آمار نهاد یوروستات اتحادیه اروپا نرخ قتل در سوئد برابر با ۱.۰۷ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است. این در حالی است که نرخ میانگین اروپا به ۲.۳۹ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد.در نیمه نخست سال ۲۰۲۰ در ۱۶۳ مورد تیراندازی انجام گرفته در سوئد، ۲۰ نفر کشته شدند. سال گذشته این آمار ۴۲ کشته در ۳۳۴ حادثه تیراندازی بوده است.دولت از سال ۲۰۱۹ بدین‌سو تلاش کرده است تا با اعطای قدرت نظارتی بیشتر به پلیس و تصویب مجازات‌های شدیدتر برای جرائمی نظیر قاچاق مواد مخدر و اسلحه با معضل گروه‌های تبهکار مقابله کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای مثبت مردم اکوادور به همه‌پرسی تشدید سرکوب باندهای تبهکاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل آسوشیتدپرس، شهروندان اکوادور که دیروز درباره اعمال تدابیر سختگیرانه و سرکوب دارودسته‌های تبهکاری در همه‌پرسی شرکت کرده بودند، با اکثریت قاطع به این اقدام رای دادند.

براساس اعلام دیانا آتامن، رییس شورای ملی انتخابات اکوادور، شهروندان این کشور با اکثریت آراء به تشدید اقدامات سختگیرانه علیه باندهای تبهکاری رای دادند. پیش از اعلام همه‌پرسی، یافته‌های یک نظرسنجی از نتیجه‌ای مشابه حکایت داشت و بر پیروزی قاطع دنیل دوبوآ، رییس جمهور اکوادور در جلب حمایت عمومی برای سرکوب باندهای تبهکاری دلالت داشت.

از جمله اقداماتی که نوبوآ خواستار آن شده است، می‌توان به اعزام نیروهای ارتش برای مبارزه با باندها، تسهیل و برطرف سازی موانع استرداد محکومان و همچنین افزایش محکومیت حبس برای قاچاقچیان مواد مخدر اشاره کرد.

اکوداور به لحاظ سنتی یکی از کشورهای آرام آمریکای جنوبی محسوب می‌شود اما در سال‌های اخیر موج خشونت‌های خیابانی و جولان دارودسته‌های تبهکاری این کشور را درنوردیده است.

آمار قتل در اکوادور پارسال به ۴۰ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر رسید و این کشور را از این حیث در جمع کشورهای رکورددار منطقه آمریکای جنوبی قرار داد.

نوبوآ در حمایت از کارزار مبارزه با باندهای تبهکار در اکوادور، سخنرانی‌های مشهوری ایراد کرده است. افراد مسلح نقاب‌دار که قاچاقچیان زندانی برخی از آنها را اجیر کرده بودند، در ماه ژانویه به یک شبکه تلویزیونی که در حال پخش زنده بود، یورش بردند. این حادثه بی‌سابقه، مسئولیت خطیر نوبوآ را بیش از پیش مخاطره‌آمیز کرد.

پس از این حادثه، رییس جمهور ۳۶ ساله اکوادور در این کشور وضعیت «جنگ مسلحانه داخلی» اعلام کرد و در نتیجه به منظور اعزام ارتش جهت تعقیب حدود ۲۰ باند تبهکار که حالا در فهرست «تروریستی» قرار گرفته‌اند، قادر به استفاده از اختیارات اضطراری ریاست جمهوری شد.

کد خبر 6085213

دیگر خبرها

  • یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح نور اعتراضی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • معاون وزیر کشور : طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر «مجید نوری» در سوئد چه گذشت؟
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر مجید نوری در سوئد چه گذشت؟
  • تشدید تنش در هائیتی؛ پورتوپرنس میدان جنگ و بیمارستان غارت شد
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/ پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • اطلاعیه مهم پلیس درباره شناسایی باندهای تبهکار فحشا در طرح نور
  • رای مثبت مردم اکوادور به همه‌پرسی تشدید سرکوب باندهای تبهکاری