Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@11:47:33 GMT

برگزیدگان اولین جشنواره فیلم کرمان معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۲۸۴۲

برگزیدگان اولین جشنواره فیلم کرمان معرفی شدند

به گزارش ایرنا ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان چهارشنبه شب در آیین اختتامیه این جشنواره ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس گفت : بزرگداشت و بخش ویژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از جمله ویژگی های اصلی این جشنواره بود و که با هماهنگی و همدلی بین جامعه هنری و سینمایی شکل گرفت .
محمدرضا علیزاده هدف از این جشنواره را تبادل تجربه بین جامعه سینمایی استان کرمان  عنوان کرد و افزود:برای رونق هنر سینما  بعد از سالها اولین جشنواره استان کرمان صورت گرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
علیزاده گفت: در این جشنواره تعداد آثار رسیده به ۱۵۶ اثر رسید و  از بین این آثار تعداد ۵۱ فیلمنامه و ۱۰۵ فیلم مورد تائید قرار گرفت که بعد از بررسی هیات داوران ۴۲ اثر به مسابقه راه یافتند ‌. 
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت : گرچه مشکلاتی که در بحث حوزه هنری وجود دارد اما با این حال حوزه سینما با توجه به برنامه ریزی دقیق می تواند درخدمت جامعه برای تولیدات فاخر باشد و روی پای خود بایستد . 
محمدرضا  پور ابراهیمی با اشاره به اینکه صنعت سینما در حوزه مستندسازی ظرفیت بسیار قابل قبولی را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: برای حمایت از صنعت سینما می توان با حمایت معین های اقتصادی به صورت جدی روی ساخت فیلم های کوتاه و بلند و مستند سازی تمرکز داشت .
وی  اضافه کرد: با تمرکز روی حوزه مستند سازی می توان به خیلی از موضوعات اجتماعی از جمله  بحث کاهش آسیب های اجتماعی کمک کرد. 
 در خاتمه مراسم هیات داوران اولین جشنواره فیلم کرمان برگزیدگان خود را  در دو بخش فیلنامه و انیمیشن به شرح زیر معرفی کرد:
 لوح تقدیر به فیلمنامه "رنگها" نوشته محمد ترابی و دیپلم افتخار بهترین انیمیشن به محمد امین کمالی برای فیلم "خرگوش" و تندیس جشنواره در بخش غیر بومی به  فیلمنامه " از خاک برآمد و چالاک شد " نوشته  رهبر قنبری داده شد.
در بخش استانی از فیملنامه "جاده قدیم " نوشته خانم زهرا یزدان پناه " و از فیلمنامه "چتر " نوشته خانم فریبا شیخ شعاعی تقدیر شد و به  فیلمنامه "همخون"  نوشته آقایان حسن ادیبان و ایمان پورجمالی دیپلم افتخار داده شد.
همچنین تندیس ققنوس مسین جشنواره  فیلمنامه 《اف اف 》به آقای سید حنان جعفری داده شد.
 در بخش یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی:
مهدی معین اقطاعی برای ویدیو کلیپ "سردار"  و علیرضا کیخا برای فیلم  " نام قاسم شهرت قاسم " لوح تقدیر دریافت کردند. 
لوح تقدیر در بخش ویژه حاج قاسم سلیمانی به فیلمنامه " حاج قاسم متعلق به همه است " نوشته  ایمان مرادپور تعلق گرفت .
دیپلم افتخار به حمید قنبری برای فیلم " ریشه در نور " تندیس جشنواره در بخش ویژه به محسن غلام زاده برای فیلم " مکتب سلیمانی " و لوح تقدیر به سید نعمت الله زاده ماهانی برای حضور در فیلم "سید جعفری ماهانی " اعطا شد.
لوح تقدیر به کارگردان فیلم "لالایی" علیرضا تقاصی برای  پرداختن به موضوع کرونا و تندیس ققنوس مسین جشنواره به یدالله شادمانی برای یک عمر فعالیت سینمایی و دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند بلند به مجید فدایی کارگردان مستند سید جعفری ماهانی داده شد. 
تندیس ققنوس مسین بهترین پژوهش و تحقیق برای مستند "لالایی دیگری برایم بخوان " به مریم علوی  و تندیس ققنوس مسین بهترین کارگردانی فیلم کوتاه مستند به  صادق حسینخانی کارگردان مستند خالق  تعلق گرفت .
تندیس ققنوس مسین بهترین فیلم کوتاه مستند به "امیر پذیرفته" تهیه کننده فیلم "دلندور" تعلق  گرفت .
در بخش داستانی دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه فیلم بلند داستانی به  مسعود اشجعی برای فیلم بلند داستانی "کابین "  و دیپلم افتخار بهترین گریم به  آرزو امیری پور برای فیلم "یخ آن تابستان " داده شد.

بترتیب تندیس ققنوس مسین بهترین صحنه آرایی فیلم "H2O" به عباس قطبی و بهترین موسیقی  این فیلم به مهدی کرمی اختصاص یافت .
تندیس ققنوس مسین بهترین فیلنامه به آقایان حسن امیری دوماری و پدرام پورامیری و امیر حسین جعفرپور برای فیلم کوتاه "لال" و  تندیس بهترین تدوین به  عناد خدابخش برای این فیلم کوتاه  داده شد. 
تندیس ققنوس مسین بهترین صداگذاری به هامون میرزایی  و بهترین تصویربرداری جشنواره به محمد قادری برای فیلم کوتاه H2O اختصاص یافت.
تندبس ققنوس مسین بهترین بازیگر زن به پریا وزیری در فیلم دلال و تندیس ققنوس مسین بهترین بازیکر مرد به مهدی خسروی در فیلم کابین و تندیس ققنوس مسین بهترین کارگردانی فیلم کوتاه به مهرداد حسنی برای فیلم کوتاه "دلال" و تندیس ققنوس مسین بهترین فیلم کوتاه به  سعید نجاتی برای فیلم کوتاه "دلال" تعلق گرفت .
در بخش عکس هیات داوران هیچ عکسی را شایسته دریافت جایزه و تقدیر ندانست .

 از کتاب" اولین جشنواره فیلم کرمان " در این جشنواره رونمایی شد . 

نخستین جشنواره فیلم کرمان که از روز یکشنبه در باغ موزه هرندی آغاز شده بود، چهارشنبه شب با معرفی برترین ها به کار خود خاتمه داد.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان اکران فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان اکران فیلم خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان اکران فیلم اخبار کنکور دیپلم افتخار بهترین جشنواره فیلم کرمان برای فیلم کوتاه دیپلم افتخار اولین جشنواره بهترین فیلم لوح تقدیر حاج قاسم داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند / رقابت پنج هنرمند برای «تندیس انتظار»

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، فرایند انتخاب «چهره سال 1402 هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز شد.

پس از برگزاری این نظرسنجی که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام 86 هنرمند به‌عنوان نامزدهای اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارائه شد.

این کمیته با ترکیب آقایان مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مومنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینه‌های پیشنهادشده توسط اهالی فرهنگ و هنر، پنج هنرمند را به عنوان «نامزدهای نهایی چهره سال 1402» هنر انقلاب معرفی کرد. اسامی نامزدهای نهایی عنوان «چهره سال 1402 هنر انقلاب اسلامی» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است.


1- امیر بشیری برای نویسندگی و کارگردانی کنسرت‌نمایش «کلنل»

2- کمال تبریزی و علیرضا طالب‌زاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری»

3- راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»

4- افشین علاء برای نقش‌آفرینی موثر و بهنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی

5- مسعود نجابتی برای فعالیت‌های موثر  در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره "و فتح قریب" در مرز سرزمین‌های اشغالی

گفتنی است انتخاب چهره سال هنر انقلاب از میان نامزدهای نهایی کسب این عنوان توسط گروهی از نخبگان و خبرگان هنر انقلاب انجام می‌شود.

آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره سال 1402 هنر انقلاب روز چهارشنبه 29 فروردین در پردیس مرکزی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود. حوزه هنری از سال 1394 معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.  

«تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره سال هنر انقلاب» شناخته شده و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم می‌شود.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند و در سال جاری دهمین منتخب این عنوان معرفی خواهدشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند / رقابت پنج هنرمند برای «تندیس انتظار»
  • نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند / رقابت پنج هنرمند برای «تندیس انتظار»
  • معرفی داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • «آنیتا ...» بهترین کلیولند شد/ «رد پا» در ایتالیا
  • «آنیتا، گمشده در اخبار» بهترین انیمیشن کوتاه کلیولند شد/ واجد شرایط رقابت در اسکار
  • «آنیتا، گمشده در اخبار» بهترین انیمیشن کوتاه کلیولند شد
  • منتخبان اولین جشنواره عکس روستایی و عشایری رضوی معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رسانه و روز جهانی قدس در قم / عکاس خبری باشگاه خبرنگاران جوان درخشید
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رسانه و روز جهانی در قم