Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب ملایی یگانه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: یکی از وظایفی که طبق ماده 16 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به عهده شهرداری‌ها  گذاشته شده است، فراهم کردن مکان مناسب برای تولیدی‌های کوچک است.

شهردار زنجان با اشاره به اینکه شهرداری زنجان نیز طبق دستورالعمل ابلاغی به ایجاد بازارچه‌های روز و دائمی و موقت اقدام کرده است، گفت: در همین راستا چند بازارچه در نقاط مختلف به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعطیلی 6 ماهه بازارچه روز به علت شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: البته شهرداری پیگیر بازگشایی این بازار است، به خاطر اینکه فروشندگان این بازار در نقاط مختلف پراکنده شده‌اند و گاها رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را هم ندارند.

یگانه با اشاره به اینکه ساماندهی این فروشندگان در بازار روز و فعال کردن دوباره آن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی قطعا خطرات ناشی از پراکنده شدن آنها را کاهش خواهد داد، گفت: علاوه بر این با بازگشایی بازار ضرر و زیان فروشندگان نیز جبران خواهد شد، چون بازار در فضای باز دایر می‌شود.

شهردار زنجان در ادامه از فعالیت بازارچه‌های دائمی نیز خبر داد و تصریح کرد: تقریبا در اکثر نقاط شهر بازارچه دائمی فعال است که اگر دکه‌ها و بازارهای روز را نیز به آنها اضافه کنیم شمار آنها به 70 مورد می‌رسد، اما به صورت بازارچه متمرکز تعداد هفت مورد است.

وی با بیان اینکه هدف از ایجاد این بازارچه‌ها اشتغالزایی توسط شهرداری نبوده است، اضافه کرد: اما آنچه که تکلیف شهرداری در ایجاد این بازارچه‌ها بوده سهولت دسترسی مردم به تولیدات کشاورزی و ... بوده است که در واقع حذف واسطه نیز در این بخش صورت گرفته است.

یگانه با اشاره به اینکه ما به دنبال ایجاد کسب و کار برای افراد ضعیف و بدون شغل هستیم، تصریح کرد: این موضوع از طریق ایجاد بازارچه‌های روز و فصلی امکان‌پذیر است، به همین خاطر شهرداری پیگیر راه‌اندازی مجدد بازار روز یعنی همان جمعه بازار است.

بر اساس این گزارش، طبق  آیین‌نامه اجرایی ماده (16) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار  به منظور فراهم آوردن امکان دسترسی تولیدکنندگان کوچک و متوسط ایرانی و نیز فروشندگان کم سرمایه به بازار مصرف برای عرضه کالاهای تولید داخل، شهرداری‌ها موظفند با استفاده از زمین‌های متعلق به خود یا وزارت راه و شهرسازی، مکان‌های مناسبی را در شهرها آماده بهره‌برداری کنند و بر مبنای قیمت تمام شده به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه به اشخاص واجد شرایط اجاره دهد.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان بازار فضای کسب و کار شهرداری حبیب یگانه شهردار زنجان بازارچه ها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • تعیین ردیف بودجه برای حفظ و مرمت آثار تاریخی اراک
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • مکان یابی ایجاد بازارچه های صنایع دستی بانوان در کشور
  • ساماندهی و توسعه صادرات از مرز بین المللی مهران ضرورت دارد
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • ۶۷ مجموعه ورزشی در تهران بازسازی و فعال شدند | جزییات ساخت سه دهکده جدید ورزشی در شهر
  • ۱۵ پایگاه ورزش قهرمانی نابینایان در کشور ایجاد شده است