Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری این معاونت با انجمن ملی زنان کارآفرین تأکید کرد: کارکرد حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تربیت شهروند مؤثر و آگاه پس از دوره تحصیل دانشجویان است.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در این مراسم بیان کرد: انسان‌ها زمانی که قابلیت ندارند و دچار فقر قابلیتی هستند، نمی‌توانند صاحب نقش شوند و در جامعه کنش‌گری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قابلیت‌ها شئون و اشکال مختلفی دارند که این اشکال در ابعاد مختلف توسعه بروز می‌کند و آن عبارت است از توسعه انسانی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که هر یک از آنان از قابلیت‌ها و شایستگی‌های خاص خود برخوردار بوده و دارای اهمیت هستند.

وی افزود: این علایق و انگیزه های انسان است که تعیین می‌کند کدام یک با اهمیت‌تر است؛ به هر حال به میزانی که این قابلیت‌ها را از هر سنخ به وجود می‌آوریم، افراد کنش‌گری و قدرت انتخاب و آزادی بیشتری خواهند داشت. در جامعه‌ای که کنش‌گران آن قدرت انتخاب و انتخاب‌های چند گانه دارند، از شانس‌ها و فرصت‌های بیشتری برخوردارند و بالطبع کنش‌گری بیشتری خواهند داشت.

وی تصریح کرد: به میزانی که این توانمندی بیشتر می‌شود، توانایی و توسعه جامعه بیشتر می‌شود و کیفیت زندگی بهتری پیدا می‌شود و کنش‌گران خود اجتماعی را پیدا می‌کنند.

 معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه با بیان اینکه تمام تلاش‌هایی که در حال انجام بوده و اهدافی که در این تفاهم‌نامه به دنبال آن هستیم، معطوف به توانمندسازی دانشجویان اعم از دختر و پسر است، تصریح کرد: در کلان موضوع، رسالت و کارکرد حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت شهروندانی آگاه و مؤثر است.

غفاری  با اشاره به برنامه‌هایی که توسط این مجموعه در دست پیگیری است، افزود: اهتمام همکاران ما، تعامل مؤثر با مجموعه‌های این چنینی به منظور تسهیل ورود به عرصه دانشگاهی و نیز متقاعدسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها به نگاه و ارتباط با مجموعه‌های بیرونی است.

وی افزود: علی‌رغم تلاش‌های به نسبت خوبی که صورت گرفته و در حال انجام است، این تلاش‌ها کافی نبوده و تا سرمنزل مطلوب فاصله وجود دارد. این امر میسر نمی شود جز در سایه ارتباط با مجموعه‌ها و نهادهای مدنی فعال همچون انجمن زنان کارآفرین تا در کنار دانش و مهارت کسب شده در دانشگاه دانشجویان بتوانند با جامعه بیرون خود ارتباط برقرار نموده و این مدنیت در سرشت و جان آنان قرار گیرد.

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مدنی در راستای تکمیل چرخه توانمندسازی دانشجویان

محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه توانمندسازی دانشجویان دختر بیان کرد: در این راستا برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده و هم اکنون در حال اجراست. بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مدنی و تلاش برای برقراری ارتباط دانشجویان با جامعه از طریق تعامل با این نهادها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و در راستای تکمیل چرخه توانمندسازی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تدوین سند جامع توانمندسازی دختران دانشجو ابراز امیدواری کرد که ثمره این تلاش ها بتواند منجر به نقش‌آفرینی مؤثرتر بانوان دانشگاهی شود.

ابراز امیدواری برای تسهیل فعالیت‌های مرتبط با توانمندسازی دانشجویان دختر

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل انجمن ملی زنان کارآفرین نیز هر یک در سخنان جداگانه‌ای با اشاره به تاریخچه تأسیس انجمن بیان کرد: این انجمن در سال ۱۳۸۴ با مجوز وزارت کشور با هدف توانمندسازی زنان و دختران و توسعه کارآفرینی زنان فعالیت خود را آغاز نموده و در قالب کارگروه‌های مختلف مشغول فعالیت است.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، وی با ابراز خرسندی از تعامل چند ماهه انجمن با حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ابراز امیدواری کرد که در بستر این تفاهم نامه بسیاری از فعالیت‌های مرتبط با توانمندسازی دانشجویان دختر تسهیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم توانمندسازی دانشجویان تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌شمالی گفت: وزارت علوم در حال حاضر پنج همت اعتبار از لحاظ تغذیه کمبود دارد و با مشکلات اساسی در زمینه جهش علمی اساتید روبرو است.

محمد وحیدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در سنوات گذشته بین سه تا سه و نیم درصد از بودجه عمومی کشور به آموزش عالی تعلق داشت که اکنون به کمتر از سه درصد رسیده است.

وی افزود: کمبود بودجه در آموزش عالی در حالی انجام می‌شود که از دانشگا‌های کشور انتظار جهش علمی، رقابت در غرب آسیا و حفظ جریان نخبگانی در کشور را داریم.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌شمالی ادامه داد: افزایش بودجه وزارت علوم باید متناسب با عملکرد آن تعیین شود نه اینکه نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

وحیدی خاطرنشان کرد: وزارت علوم در حال حاضر پنج همت از لحاظ تغذیه کمبود بودجه دارد و همچنین در زمینه جهش علمی اساتید با موانع جدی روبرو است.

وی افزود: امروزه دانشجویان معتقدند فعالیت اصلی بسیاری از رؤسای دانشگاه‌ها، سلف‌داری و مدیریت خوابگاه است و توانایی اقدام موثر آموزشی را ندارند.

وی تصریح کرد: وضعیت تخصیص بودجه به پارک‌های علم و فناوری در شرایط خوبی نیست و افزایش بودجه این پارک‌ها باید متناسب با عملکرد آن‌ها صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • استفاده از کمکهای مشورتی والدین دانشجویان برای پیشبرد اهداف وزارت
  • ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی آغاز شد
  • کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان
  • تجمع دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در حمایت از پاسخ قاطع سپاه ایران علیه رژیم صهیونیستی +تصاویر
  • رتبه اول جهانی طراحی معماری آینده غذا برای دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
  • طهرانچی: معاونت فرهنگی باید نقش هدایت‌گری و جهت‌دهی در تربیت عالم داشته باشد
  • اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند
  • ارائه خدمات علمی به مردم بهمئی توسط دانشجویان پیام نور
  • دانشجو و دانشگاه باید دارای هوش و تحلیل سیاسی باشد
  • آگاه‌سازی صنایع در خصوص اهمیت ورود به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر