Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@15:23:47 GMT

بزرگراهدمراغه - هشترود در برزخ اجرا یا توقف

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۲۹۴۴

بزرگراهدمراغه - هشترود در برزخ اجرا یا توقف

به گزارش ایرنا، بزرگراه مراغه- هشترود شاهرگ ارتباطی شمال غرب کشور و حلقه وصل استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان با استان های زنجان، اردبیل و گیلان است و گفته می شود سالانه بیش از ۲۰ میلیون دستگاه خودرو در این محدوده تردد می کند.

طرح احداث بزرگراه مراغه- هشترود به عنوان طرح بزرگ ملی از خرداد سال ۱۳۹۵ و با حضور وزیر وقت راه و شهرسازی آغاز شد؛ طرحی بزرگ در عرصه توسعه زیرساخت های حمل و نقل جاده ای که می تواند زمینه ساز توسعه و رونق ترانزیت منطقه شمالغرب و کاهش حوادث رانندگی را به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح در طول بیش از چهار سال از آغاز آن با فراز و نشیب های بسیاری روبرو بوده و در حالی که  باید طبق برنامه زمانبندی در سال ۱۳۹۸ آماده بهره برداری می شد، این امر تاکنون محقق نشده است.

کمبود اعتبار، عدم مشارکت مناسب طرف های سهیم در این طرح و مشکل تملک برخی از اراضی واقع شده در مسیر آن از جمله عواملی هستند که روند اجرای بزرگراه مراغه- هشترود را کند کرده و و در نهایت به توقف عملیات اجرایی آن در روزهای گذشته منجر شده است. 

عدم تخصیص اعتبار در سال جاری (۱۳۹۹) برای اجرای این طرح از سوی وزارت راه و شهرسازی، زمینه ساز تعطیلی کارگاه های اجرایی آن در قطعات مختلف در ماه های اخیر و خروج بیشتر ماشین آالات فعال در آنها شده است.

عدم تملک بخشی از اراضی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور که در مسیر بزرگراه مراغه- هشترود قرار دارد، یکی دیگر از عوامل کند شدن روند اجرای این طرح بزرگ ملی شده است.

حاصل نشدن توافق و تفاهم بین بخش های مختلف ۲ وزارت خانه جهاد کشاورزی به عنوان نهاد بالادستی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم و وزارت راه و شهرسازی به عنوان کارفرمای بزرگراه مراغه- هشترود در سال های اخیر، مانعی هرچند سخت اما قابل حل در مسیر این طرح بوده که تاکنون بدون راهکاری عملی برجای خود باقی است

تسریع در اتمام آزادراه مراغه - هشترود نیاز منطقه است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه با بیان اینکه متاسفانه در ۲ سال گذشته در محدوده جاده های بزرگراه در حال ساخت مراغه – هشترود،  ۳۴ نفر فوت کرده اند، گفت: تسریع در تکمیل این پروژه از ضرورت های منطقه است.

سید علی موسوی حسینی افزود: تمامی توان خود را برای بهره برداری از این پروژه خواهیم گذاشت و مشکلات مربوط به معادن و تملک برخی از زمین های باقی مانده را حل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مکاتبات استانی و کشوری برای ادامه اجرای پروژه انجام شده است و به زودی استاندار آذربایجان شرقی یا معاون وی از این پروژه بازدید خواهد کرد.

موسوی حسینی ابراز امیدواری کرد وزیر راه و دیگر مسوولان کشوری برای بازدید از روند اجرای پروژه حضور یابند تا عملیات اجرایی پروژه تسریع شود.

انتقاد نماینده مردم مراغه و عجب شیر از توقف عملیات اجرایی آزادراه مراغه - هشترود

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:  یکی از مشکلات اصلی اتوبان مراغه ـ هشترود، واقع شدن زمین‌های موسسه تحقیقات دیم کشور در محدوده این طرح است که با توجه به ارزش بالای ملک و ناتوانی پیمانکار در خرید این زمین‌ها، اجرای بزرگراه در این بخش با بن‌بست مواجه شده است.

وی اضافه کرد: در دیدار با وزیر جهادکشاورزی مقرر شد که جلسه ای کارشناسی برای بررسی طرح های مختلف برای رفع این مشکل از طرف وزارت جهاد کشاورزی برگزار و نتیجه کارشناسی برای تصمیم‌گیری نهایی ارائه شود.

صرفه جویی ۱۲۳ میلیون لیتری بنزین با تکمیل بزرگراه مراغه- هشترود

به گزارش ایرنا، بزرگراه مراغه - هشترود، ۳۲ دهنه پل بزرگتر از هشت متر و ۱۰۴ دهنه پل کوچکتر از هشت متر با چهار خط عبوری به عرض ۲۸.۶ متر، سرعت رفت و آمد متوسط ۱۲۰ کیلومتر در ساعت در دست ساخت است.

عملیات این طرح شامل ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار میلیون متر مکعب خاکبرداری، ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب عملیات خاکریزی، ۷۵۰ متر مکعب زیرساخت و ۷۵۰ هزار تن آسفالت ریزی است.

با اجرای بزرگراه مراغه - هشترود، مسافت ۱۰۱ کیلومتری بین دو این شهر ۹ کیلومتر کوتاه تر می شود و در طول بهره برداری ۲۰ ساله آن حدود ۱۲۳ میلیون لیتر بنزین و ۲۹۴ میلیون لیتر گازوییل و در هر بار طی مسافت ۵۰ دقیقه در وقت مسافران صرفه جویی می شود.

جاده فعلی مراغه – هشترود به طول ۱۰۱ کیلومتر  با پیچ های خطرناک از دو شهر خراجو مراغه و نظرکهریزی هشترود می گذرد و با آنکه بیشتر ترانزیت شهرهای جنوب استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و شمال کردستان از این مسیر است، این جاده از غیر استانداردترین جاده های کشور محسوب می شود.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی حمل و نقل مسافری مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی حمل و نقل مسافری مراغه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی حمل و نقل مسافری مراغه اخبار کنکور آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت پدر شهید سلطانی در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مرحوم حاج غنی سلطانی، پدر شهید فریدون سلطانی پس از سال‌ها فراغ در جوار فرزند شهیدش آرام گرفت.

مراسم تشییع و تدفین پیکر این پدر شهید، امروز با حضور مردم شهید پرور مراغه در گلشن زهرای این شهر برگزار شد.

شهید فریدون سلطانی، متولد ۱۳۴۷، به عنوان سرباز سپاه به جبهه اعزام شد و ۲۴ آبان ۱۳۶۶ در منطقه عملیاتی شلمچه براثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

مردم شهید پرور مراغه در دوران دفاع مقدس یک هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم دفاع از وطن کرده اند.

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • درگذشت پدر شهید سلطانی در مراغه
  • تدوین ۳۵ برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی برای روز مراغه
  • تدوین برنامه های فرهنگی هنری و ورزشی در مراغه
  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • ۵۷ روستای آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند
  • فیلم| سیل در بزرگراه «شیخ زائد» دبی ​
  • هت‌تریک در برزخ | کهکشانی‌های فوتبال ایران و یک دهه حسرت
  • طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه