Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-03-28@14:02:41 GMT

چرا فوت کردن غذا و نوشیدنی خطرناک است!

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۳۴۰۳

چرا فوت کردن غذا و نوشیدنی خطرناک است!

آیا عوارض خطرناک فوت کردن غذا را می دانید؟ اگر از آن دسته از افراد هستید که تحملتان برای سرد شدن غذا کم است و غذا را فوت می کنید باید به شما بگوییم خطرات بسیاری در کمین سلامتیتان است.


به گزارش پول نیوز ، بعضی وقت ها به دلایل مختلف از جمله گرسنگی و یا ذوق خوردن، عجله داریم و غذا و یا نوشیدنی داغ را فوت می کنیم ولی این کار از گذشته های دور تا کنون نهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامبر نیز فوت کردن غذا را نهی کرده است. اما تا بحال از خود پرسیده اید که چرا این کار نهی شده است و عوارض خطرناک فوت کردن غذا چیست؟


عوارض خطرناک فوت کردن غذا!


فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.

 


این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.
فوت کردن غذای داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.


دکتر "محمدرضا نصرتی" عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه عوارض فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گفت: هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند؛ از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.


دکتر "نصرت حیدری" استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار کرد: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

 


"محمد قوام زاده"، متخصص تغذیه نیز اظهار کرد: با فوت کردن غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز نوشیدنی داغ فوت کردن سنگ کلیه فوت کردن غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پرچم غزه در مراسم محفل قرآنی مشت محکمی بر دهان اسراییل است

دریافت 3 MB دریافت 5 MB کد خبر 6062999

دیگر خبرها

  • این چهره یک خون آشام واقعی است
  • این چهره یک خون آشام واقعی است (+عکس)
  • چه شربتی را جایگزین نوشابه و دلستر کنیم؟
  • عوارض خوردن خوراکی و نوشیدنی‌های صنعتی بجای وعده غذایی
  • نوشیدنی‌های موثر در درمان بیماری‌های کلیوی + فیلم
  • حضور پرچم غزه در مراسم محفل قرآنی مشت محکمی بر دهان اسراییل است
  • انبار بزرگ مواد غذایی و نوشیدنی در آبادان پلمب شد
  • خواص برخی دمنوش‌ها در ماه مبارک رمضان
  • علت تشنگی زیاد چیست؟
  • مزایای خوردن آب نارگیل برای سلامتی