Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی جهاد دانشگاهی روز پنجشنبه به نقل از سعید زرین فر در نشست کارگروه اشتغال استان بوشهر اعلام کرد: از این مبلغ  یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از طریق پست بانک و ۲۵۰ میلیون تومان هم از سوی صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده و بانک کشاورزی نیز اعلام کرده که اعتبار مربوطه جذب نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عملکرد بانک‌ها رضایت بخش نیست  بر ضرورت پیگیری دستگاه‌های اجرایی در خصوص پرداخت تسهیلات تاکید کرد.

زرین فر افزود: ضرورت دارد که بانک ها در حوزه های مربوط به اشتغال و رونق تولید همکاری بیشتری داشته باشند تا شاهد اتفاق‌های خوبی در زمینه کارآفرینی و اشتغال باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: براساس تفاهم نامه جهاد دانشگاه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آموزش، توانمند سازی و اتصال به بازار برای ۵۴هزار و ۳۰۰ نفر در طرح توسعه مشاغل خانگی هدف گذاری شده است که سهم این استان یک هزار و ۵۰۰ نفر است.

علی احمدی زاده افزود:ثبت نام متقاضیان از طریق سامانه inhb.ir شروع شده و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

 وی بیان کرد: فرهنگ‌سازی و ترویج مشاغل خانگی، خوداشتغالی متقاضیان، بهبود معیشت افراد زیر پوشش طرح و کمک به توسعه فرهنگ کارآفرینی، اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف و بنگاه‌های پیشران، ایجاد و توسعه برند ملی در محصولات و خدمات خانگی، استانداردسازی، برندسازی و اتصال به بازار محصولات خانگی متقاضیان مشاغل خانگی، افزایش فرصت‌های شغلی  از طریق مهارت‌آموزی و توانمندسازی نیروی انسانی، شناسایی برندهای (ملی و استانی)، بنگاه‌های بالادستی و پشتیبان‌ها در حوزه مشاغل خانگی از جمله هدف‌های این طرح است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: انتظار ما از دستگاه های اجرایی همراهی جهت هر چه بهتر اجرا شدن طرح و از بانک ها همکاری در اعطای تسهیلات خرد به افراد تحت پوشش طرح برای راه اندازی مشاغل خانگی است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی پیش از این، طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را طی تفاهم نامه ای با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اجرا کرده است.

احمدی زاده گفت: طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان بوشهر سال گذشته با تشکیل شورای راهبری با کارفرمایی دفتر اموربانوان و خانواده استانداری و نظارت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی شروع شد و پس از بررسی و نیازسنجی و مزیت های شهرستانی و در ادامه شبکه سازی، تشکیل شورای راهبری شهرستانی و اضافه کردن پشتیبان ها به طرح و آموزش تداوم یافت که در مرحله نهایی نیز اتصال به بازار صورت گرفت.

وی اضافه کرد: پس از شناسایی مزیت‌های استانی در کارگروهی با حضور دستگاه های اجرایی؛ کارآفرینان و پیشران‌ها، افراد شناسایی و با تشکیل کارگروه تخصصی و آغاز توانمندسازی متقاضیان زنان سرپرست خانوار در دو زمینه حصیربافی و تولید پوشاک تحت آموزش حرفه ای قرار گرفته شدند.

مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر گفت: در این طرح، الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی پیاده سازی شده و جمعیت تحت پوشش، از طریق آموزش های ارائه شده پیشرانان توانمندسازی و به بازار فروش وصل شدند که منجر به اشتغال و کسب درآمد برای افراد زیرمجموعه طرح شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بوشهر گفت: طرح توسعه مشاغل خانگی در سه فاز "شناسایی فرصت ها و زمینه ها"، "توانمندسازی و شبکه سازی" و "اتصال به بازار" اجرا می شود و همچنین رسته فعالیت ها در استان مشخص شده است.

حمید رضا پناه افزود: در کل کشور ۵۴هزارو ۳۰۰ نفر  تحت پوشش این طرح قرار می گیرند و سهم استان بوشهر ۱۵۰۰ نفر است که با همکاری جهاد دانشگاهی و تیم اشتغال این نهاد اجرا می شود.

وی ادامه داد: مراحل توانمندسازی، شبکه سازی و اتصال به بازار نقش های اصلی را در روند اجرای طرح بر عهده دارند.

برچسب‌ها بوشهر بانک کشاورزی تعاونی جهاد دانشگاهی پست بانک ایران نرخ اشتغال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر بانک کشاورزی تعاونی جهاد دانشگاهی پست بانک ایران نرخ اشتغال بوشهر بانک کشاورزی تعاونی جهاد دانشگاهی پست بانک ایران نرخ اشتغال اخبار کنکور توسعه مشاغل خانگی اتصال به بازار جهاد دانشگاهی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان