Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت مایکروسافت یکی از شرکت‌های بسیار بزرگ آمریکایی است که به طور خاص در حوزه فناوری و ساخت وسایل مرتبط با آن فعالیت دارد؛ این شرکت سال گذشته یک نمایشگر پنجاه اینچی هوشمند با قابلیت‌های بسیار خاص را وارد بازار کرد که با استقبال نسبتا خوبی از سوی مراکز اداری و مدارس مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی نیز اخباری از سوی شرکت مایکروسافت منتشر شده است که اعلام می‌کند این شرکت قصد دارد از ماه ژانویه Surface Hub 2S 85 را وارد بازار کند. این نمایشگر غول پیکر ۸۵ اینچی در حال حاضر با قیمتی ۲۲ هزار دلاری در آمریکا برای پیش خرید در دسترس کاربران قرار دارد. این نمایشگر در ماه آوریل سال ۲۰۱۹ معرفی شد و اکنون این شرکت امیدوار است نمایشگر Surface Hub 2S بتواند برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا موثر واقع شود چرا که استفاده از نمایشگر بزرگ در مدارس و اماکن اداری می‌تواند به رعایت فاصله افراد کمک کند.

ابعاد نسخه جدید نمایشگر شرکت مایکروسافت

این نمایشگر غول پیکر از یک پایه دیواری شناور بهره می‌برد که امکان چرخش به صورت ۳۶۰ درجه را خواهد داشت و طق اعلام شرکت مایکروسافت، این نمایشگر حدود ۲۰ درصد نازک‌تر از نسل قبلی نمایشگر‌های غول پیکر این شرکت است و حدود ۳۰ درصد نیز وزن کمتر خواهد داشت.

طبق اعلام مایکروسافت این نمایشگر‌ها به صورت کامل از دو نسخه سیستم عامل Windows 10 Enterprise و Windows 10 Pro پشتیبانی می‌کنند و کاربران احتیاجی به استفاده از لپ تاپ یا کیس برای استفاده از آن‌ها نخواهند داشت. علاوه بر این تاکنون چندین بروزرسانی برای نسل قبلی این نمایشگر عرضه شده که قابلیت‌های بسیار کاربردی را به آن اضافه کرده است که انتظار می‌رود کلیه این قابلیت‌ها به صورت پیشفرض روی نسل جدید نمایشگر Surface Hub 2S در دسترس باشد.

بیشتر بخوانید

حافظه جانبی Xbox Series S تا یک ترابایت افزایش می یابد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مایکروسافت نمایشگر مایکروسافت شرکت مایکروسافت غول پیکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات درمانی صورت ۱۴۰۳

برای تعیین دیه زیبایی صورت در سال ۱۴۰۳ ، ابتدا باید میزان دیه اصلی مشخص شود. سپس، اگر پس از بهبودی، آثار آسیب‌ها باقی بودند، یک هشتادم دیه در مورد موضحه و 1 درصد دیه کامل برای سایر آسیب‌ها، به علاوه دیه اصلی، تعیین خواهد شد.

اگر دیه برای آسیب وارده در قانون مشخص نشده باشد، میزان دیه زیبایی صورت با توجه به نظر قاضی تعیین می‌شود.

اهمیت زیبایی و سلامت صورت

زیبایی صورت برای هر فرد از اهمیت بسیاری برخوردار است. زیرا که به عنوان یک نشانه از جذابیت شناخته می‌شود و بر ابعاد روانی و اجتماعی فرد نیز تاثیر می‌گذارد. بنابراین، وقوع نقص در زیبایی صورت یا چهره می‌تواند منجر به مشکلات زیادی برای فرد شود.

این مشکلات شامل مسائل مالی می‌شود که ممکن است فرد برای رفع نقص زیبایی صورت خود، مخارج زیادی را پذیرا شود. به علاوه، در صورتی که آسیب به زیبایی صورت به شدت باشد، ممکن است تاثیرات روانی و روحی جدی بر فرد داشته باشد که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به افسردگی، اضطراب، و کاهش اعتماد به نفس اشاره کرد.

در اینجا نیز، لازم است تا دیه زیبایی صورت را به‌صورت علمی مورد بررسی قرار دهیم. این دیدگاه متفاوت از دیدگاهی است که دیه زیبایی صورت را با دیه آسیب اصلی وارده به صورت که منجر به نقص در زیبایی شده، یکسان می‌شمارد.

در واقع، در مواردی که زیبایی صورت شخصی دچار آسیب شده باشد، دیه زیبایی صورت به طور جداگانه، به فرد تعلق می‌گیرد و ممکن است میزان و انواع مختلفی داشته باشد.

ابتدا انواع دیه بخیه زیبایی صورت را بررسی می‌کنیم. این شامل انواع نقص‌های زیبایی صورتی مانند آسیب‌های جراحی، تغییرات زیبایی جهت تغییرات جسمی و روحی، و غیره می‌شود. سپس، با توجه به معیارها و روش‌های مورد استفاده در سال ۱۴۰۳، میزان دیه زیبایی صورت و ارش زیبایی صورت در آن سال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این اطلاعات بر مبنای قوانین و مقررات مربوطه، نظر قاضی، و شایستگی‌های علمی تعیین می‌شود.

انواع مختلف دیه زیبایی صورت

بر اساس ماده 448 قانون مجازات اسلامی، دیه به معنای مال معینی است که به دلیل جنایت غیر عمدی بر نفس، عضو یا منفعت، یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص ندارد، در شریعت مقرر شده است. این بنیادین، به‌طور معمول در مواقعی که قصاص امکان‌پذیر نیست، به جای آن اعمال می‌شود.

بنابراین، اگرچه در مواقعی که جرمی به صورت عمدی مرتکب شده ولی به دلایلی از جمله میانجیگری شاکی یا دیگر عوامل، قصاص امکان‌پذیر نباشد، دیه باید پرداخت گردد.

به عبارت دیگر، در صورتی که فرد متهم به جرم عمدی، با اینکه مرتکب جرم شناخته شده است، اما به دلایلی مانند آمرانگیزه‌هایی مرتبط با شاکی یا مصلحت‌های دیگر، قصاص نشود، دیه به عنوان جبران مالی برای جبران خسارت وارده معین می‌شود.

دیه اعضای بدن

اما سایر آسیب‌هایی که به اعضای بدن افراد وارد می‌شود نیز دیه خاص خود را دارند. به عنوان مثال، دیه چشم برای جبران خسارت‌هایی که به چشم یک فرد وارد شده است، دیه گردن برای جبران خسارت‌هایی که به گردن وارد شده است و دیه دندان برای جبران خسارت‌هایی که به دندان‌ها وارد شده است. این انواع دیه‌ها بر اساس مقادیر و معیارهای مشخصی محاسبه و تعیین می‌شوند.

در مقاله‌ای با عنوان "دیه اعضای بدن"، این موضوع به طور دقیق‌تر بررسی شده است. در این مقاله، انواع دیه‌های مختلفی که برای جبران خسارت‌های به اعضای بدن افراد محاسبه می‌شود، توضیح داده شده و روش‌های محاسبه آنها بر اساس قوانین مربوطه بررسی شده است.

یکی از مواردی که ممکن است موجب شود که فردی دیه تعلق بگیرد، حالتی است که فرد، بر اثر آسیب‌های وارده به صورتش، زیبایی خود را از دست بدهد. بر اساس شرع مقدس اسلام و قوانین مجازات اسلامی، تمامی آسیب‌ها و خساراتی که به افراد وارد می‌شود، قابل جبران است. به همین دلیل، دیه زیبایی صورت نیز قابل مطالبه از شخص آسیب‌زننده خواهد بود.

ماهیت دیه زیبایی صورت

دیه زیبایی صورت به معنای جبران خسارت‌هایی است که منجر به از دست دادن زیبایی چهره یا صورت فرد می‌شود. این خسارات می‌توانند شامل جراحات، خراشیدگی‌ها، کبودی‌ها، خونریزی‌های ناشی از آسیب وارده، و یا بخیه‌های انجام شده در صورت باشند.

این وضعیت ممکن است باعث شود که فرد، زیبایی طبیعی چهره‌اش را از دست بدهد و پس از بهبود آسیب‌های وارده، صورت وی دیگر همان‌گونه که قبلاً بوده است، شکل و حالت طبیعی و عادی خود را بازنگری نکند.

به عنوان مثال، دیه پارگی پلک از جمله مواردی است که ممکن است منجر به از دست دادن زیبایی صورت شود.

انواع جراحات و دیه آنان

سوالی که درباره دیه زیبایی صورت در سال ۱۴۰۳ مطرح می‌شود، این است که انواع دیه زیبایی صورت چه مواردی را شامل می‌شود و در چه شرایطی شخص می‌تواند استحقاق دریافت دیه را داشته باشد؟ برای پاسخ به این سوال، لازم است ماده ۷۰۹ قانون مجازات اسلامی که در مورد انواع جراحات سر و صورت و دیه آن‌ها تعریف شده است، مورد بررسی قرار گیرد.

حارصه: دیه حارصه به معنای پوستی است که خراشیده شده ولی این خراشیدگی به گونه‌ای است که خونی از آن جاری نمی‌شود. به عبارت دیگر، حالتی که پوست زیبایی صورت فرد خراشیده شود اما خونریزی نداشته باشد، دیه حارصه محسوب می‌شود. دامیه: جراحتی که به گوشت وارد می‌شود و باعث ایجاد جریان کم یا زیاد خون می‌شود، به عنوان دامیه شناخته می‌شود. این نوع جراحت معمولاً با سطحی بودن وارد شدن در گوشت و همچنین ایجاد خونریزی محدود یا فراوان مرتبط است.

مقدار دیه زیبایی صورت سال ۱۴۰۳

در تحلیل و بررسی میزان دیه زیبایی صورت از سوی بنیاد وکلا در سال ۱۴۰۳، ابتدا باید توجه داشت که ارزش دیه هر سال ممکن است با سال قبل از آن متفاوت باشد. به عبارت دیگر، نرخ دیه در هر سال ممکن است افزایش یابد، که این موضوع باید مدنظر قرار گیرد.

برای مثال، بر اساس ماده ۴۴۸ قانون مجازات اسلامی، دیه انسان کامل بر اساس نرخ دیه، در ماه‌های غیر حرام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در ماه‌های حرام یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

با در نظر گرفتن مبلغ دیه در سال ۱۴۰۳، می‌توانیم انواع دیه‌های صورت و زیبایی صورت مرتبط را بررسی کنیم. از جمله این انواع دیه‌ها عبارتند از:

دیه صورت حارصه: که معادل یک صدم دیه کامل است. بنابراین، مبلغ دیه صورت برای خراش‌ها معادل ۱۲ میلیون تومان می‌باشد. دیه صورت دامیه: که دو صدم دیه کامل انسان است. در نتیجه، مبلغ دیه صورت برای آسیب کمی وارد شده به گوشت معادل ۲۴ میلیون تومان است. دیه صورت متلاحمه: که سه صدم دیه کامل انسان است. بنابراین، مبلغ دیه صورت برای جراحت‌های متلاحمه معادل ۳۶ میلیون تومان است. دیه صورت سمحاق: که چهار صدم دیه کامل انسان است. به این ترتیب، مبلغ دیه صورت برای جراحات پوست به سطح استخوان معادل ۴۸ میلیون تومان می‌باشد. دیه صورت موضحه: که پنج صدم دیه کامل است. بنابراین، مبلغ دیه صورت برای جراحاتی که باعث آشکار شدن استخوان می‌شوند، معادل ۶۰ میلیون تومان است.

با این توضیحات، می‌توانیم میزان و مبلغ دیه زیبایی صورت خود را براساس نوع و شدت جراحات متعددی که فرد تجربه کرده است، پس از تنظیم شکایت تعیین کنیم و در مطالبه دیه از طرف فرد آسیب دیده مراحل قانونی را طی کنیم.

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ربات سگ با قابلیت شعله‌افکنی وارد بازار شد
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • رونمایی از کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • بلو مانتین؛ شاسی بلند جدید با یخچال و تلویزیون به بازار می‌آید
  • مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است
  • بهروز افخمی: باید به سینمای چین و روسیه نفوذ کنیم
  • خسارات درمانی صورت ۱۴۰۳
  • قتل مدیر عامل شرکت لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه | ۳۷ ضربه چاقو بر پیکر جوان ثروتمند