Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@17:46:18 GMT

​ضرورت مهارت آموزی در بخش صنعت

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۴۲۴۴

​ضرورت مهارت آموزی در بخش صنعت

​چوپانی با بیان اینکه متاسفانه برخی از رانندگان تراکتور، مهارت استفاده از یک ردیف کار و یا وجین کار را ندارند، گفت: از مهارت آموزی در بخش صنعت حمایت می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان ، «علی محمدچوپانی» صبح امروز(پنجشنبه 3 مهر) در نشست صمیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با برخی از فعالان اقتصادی استان گلستان اظهار کرد: رابطه ای بین علم و تکنولوزی وجود دارد و ضرورت آموزش را در همه سطوح احصاء کردیم و امیدواریم در این مسیر بتوانیم از ظرفیت فنی و حرفه ای استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی گرگان ادامه داد: 170 میلیون دلار حجم معاملات تجاری ما با کشورهای همسایه است و روزی حجم معادلات تجاری ما با ترکمنستان با توجه به واردات گاز به پنج میلییون دلار می رسید و استان ما از این تبادلات تجاری سود می برد ولی بنا به دلایلی روابط ما با این کشور کاهش یافته است.

 

چوپانی بیان کرد: کشور ترکمنستان طلب خود را می خواهد و راهکاری برای پرداخت مطالبات آنها هنوز ارائه نشده است.

 

وی افزود: متاسفانه برخی از رانندگان تراکتور مهارت استفاده از یک ردیف کار و یا وجین کار را ندارند لذا ما آمادگی داریم از مهارت آموزی در بخش صنعت حمایت کنیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی گرگان ابراز داشت: برخی از مسئولان در مشکل غوطه ور شدند و نمی توانند راهکاری برای حل مشکلات ارائه کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: چوپانی مهارت آموزی مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد