Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، یک هزار و ۴۴۷ پروژه عمرانی و ۱۲۵ هزار و ۱۰۸ پروژه خدمات اجتماعی در سیستان و بلوچستان طی مراسمی با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، استاندار سیستان و بلوچستان و سردار کرمی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیرو زمینی سپاه با محوریت دهستان «مورتان» شهرستان راسک افتتاح و بهره‌برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدعلی موهبتی در حاشیه افتتاح با اشاره به اینکه محرومیت بخشی از کشور به خاطر رفتار رژیم‌های اسبق بوده، اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی از سوی صاحبان زر و زور و تزویر به نوکری صدام، ایران اسلامی درگیر جنگی تحمیلی شد که به ناچار بیشتر توجه مسئولان و مردم به این جنگ معطوف و از توسعه و پیشرفت بسیاری مناطق غفلت شد.

وی افزود: بعد از جنگ، بازسازی مناطق جنگی در دستور کار قرار گرفت اما در شرایط فعلی با وضعیت به وجود آمده نگاه مسؤولان نظام، رهبر معظم انقلاب و دولت‌های مختلف کشور به سمت سیستان و بلوچستان نگاه مثبتی در راستای محرومیت زدایی از این منطقه است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مهم‌ترین زیرساخت‌های محرومیت زدایی از جمله راه، دسترسی به آب آشامیدنی و حوزه آموزش و بهداشت مورد توجه جدی قرارگرفته است، ادامه داد: هم اینک ۶۲ درصد بودجه این استان در بخش آب و راه هزینه شده که از این میزان ۴۲ درصد در بخش راه و ۲۰ درصد در حوزه آب بوده است.

رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در منطقه مورتان ۷۰ تا ۸۰ روستا وجود دارد افزود: متأسفانه به جهت نبود دسترسی و راه مناسب بسیاری از خدمات نظام در این منطقه ارائه نشده به گونه‌ای که اگر برای برق رسانی در کشور و این استان اعتبار در نظر گرفته می‌شد به دلیل نبود راه امکان برق‌رسانی وجود نداشت.

موهبتی با اشاره به اینکه مرز نیاز به دسترسی دارد تاکید کرد: بعد از استقرار نیروهای مهندسی، این نیروها برای پشتیبانی در امنیت مرز ورود پیدا کردند که در همین راستا یک اقدام هماهنگ دنبال شد و اثرات آن کمک به محرومیت‌زدایی بود.

وی بیان کرد: ساخت مدرسه شبانه روزی، مرکز جامع سلامت و ۱۰ مدرسه ساخته شده به وسیله گروه ۴۰ مهندسی صاحب الزمان (عج) درآینده این منطقه نقش‌آفرین و اثرگذار خواهد بود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت نیز اقدام‌های ویژه انجام داده بطوریکه اگر این جاده و اقدامات نبود امروز ما نمی‌توانستیم طرح ارتقا دهستان به بخش این منطقه را تهیه کنیم چون تبدیل دهستان به بخش به امکانات و الزاماتی نیاز دارد.

وی بیان کرد: از مجموعه نیروی زمینی سپاه، قرارگاه قدس نیروی زمینی در منطقه جنوب شرق، حوزه مهندسی گروه ۴۰ مهندسی که از خارج استان در این منطقه حضور یافته و چنان با مردم پیوند برقرار کردند که گویی جزو این مردم هستند، تشکر و قدردانی می‌شود.

موهبتی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: این ایام یادآور ایثار و گذشت و فداکاری و اقدامات ارزشمند فرزندان این سرزمین است که ثابت کردند در صورت حمله دشمن ذره‌ای از خاک کشورمان به دست بیگانه نخواهد رسید.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز هفته دفاع مقدس افزود: رهبر معظم انقلاب تبیینی بسیار خوب از دفاع مقدس چه از روزهای آغازین این دفاع، نقش‌آفرینی آحاد ملت، نیروهای نظامی و نقش رهبر کبیر انقلاب در موضوع پذیرش قطعنامه ارائه فرمودند و نقشه راهی پیش روی همه ما گذاشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد اینکه هر کسی در جنگ جای خودش را پیدا کرد، گفت: معنی و مفهوم بیانات مقام معظم رهبری این است که هر کسی باید جای خود را پیدا کرده و نقش آفرین باشد.

وی بیان کرد: امروز در کنار اقدامات عمرانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و هم چنین بسیج سازندگی دراین منطقه، کارهای انجام شده در حوزه فرهنگی نیز بی بدیلی بوده و تاریخ این منطقه هرگز این اقدامات را فراموش نخواهد کرد.

موهبتی با اشاره به حجم کارهایی که در سیستان و بلوچستان انجام شده است تاکید کرد: در حوزه آموزش و پرورش این استان در سال ۹۲ از سوی خیران چهار میلیارد تومان و دولت ۲۲ میلیارد تومان و تخصیص ۴۸ درصد انجام شده بود که بعد از دستور رهبر معظم انقلاب برای محرومیت زدایی هم دستگاه‌های غیرمتولی مثل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج و هم دستگاه‌های متولی در دولت وظایف خود را دنبال کردند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در سال ۹۸ اعتبار دولت در حوزه مدرسه‌سازی استان به ۴۷۴ میلیارد تومان و کمک خیران به ۱۰۸ میلیارد تومان رسید.

رئیس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در سال جاری ۱۰۵ هزار مترمربع بنا تحویل آموزش و پرورش می‌شود، ادامه داد: در سال ۹۶ چهل هزارمترمربع، سال ۹۷ به ۶۰ هزار مترمربع و سال ۹۸ به ۸۵ هزار مترمربع به بناهای آموزشی اختصاص پیدا کرد.

موهبتی تصریح کرد: مسئولان با وجود اقدامات انجام شده خود را در برابر آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و شأن مردم شرمنده دانسته و نیازمند تلاش بیشتر هستند و به عبارتی راه رفته شده در مقابل راه پیش رو، ناچیز است.

کد خبر 5031860

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار پاکپور سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی ویروس کرونا هفته دفاع مقدس چهل سالگی دفاع مقدس شیراز شهرکرد بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان دفاع مقدس اردبیل محرم 99 سیستان و بلوچستان با اشاره استاندار سیستان و بلوچستان رهبر معظم انقلاب محرومیت زدایی میلیارد تومان نیروی زمینی زمینی سپاه انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به همشهری گفت: «از روز ۲۸ فروردین با صدور هشدار قرمز از سوی هواشناسی و آغاز بارندگی سیل‌آسا تا روز یکشنبه ۲ اردیبهشت به ۱۶۶ روستا از ۱۳ شهرستان از طریق راه زمینی، بالگرد هوایی و قایق‌های امداد و نجات، امدادرسانی شد. در این عملیات ۵۱۳ نفر از امدادگران در قالب ۱۰۵تیم عملیاتی حضور داشتند و به ۶۴۲۰ خانوار امدادرسانی کردند.»
سیدمحمد مهدی سجادی افزود: «بیش از ۹۰ درصد راه‌های روستایی باز است و تردد برقرار شده، اما به دلیل وجود راه‌های صعب‌العبور که همچنان گل و لای دارد، امدادرسانی با بالگرد و خودروهای هلال احمر انجام می‌شود.»
به گفته سجادی، زرآباد و کنارک دو شهرستانی هستند که بیشترین امدادرسانی در آن انجام شده‌ است و همچنان ادامه دارد. بالگردهای امداد و نجات نیز در این چند روز با ۸۶ سورت پرواز نه تنها امدادرسانی بلکه جابه‌جایی بیماران از مناطق آسیب دیده به پایگاه‌های بهداشت را هم بر عهده داشتند. آسیب‌دیدگان از سیل نیز در ۴۹۳ دستگاه چادر اسکان اضطراری داده شده‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان درباره توزیع اقلام امدادی نیز گفت: «۳۵۴۱ تخته پتو، ۳۵۰۱ کیلوگرم نایلون، ۵۶۵۵ سبد غذایی، ۷۳۸۶ انواع کنسروجات، ۲۷۳۷۰ کیلوگرم برنج و حدود ۱۰ هزار بطری آب معدنی بین خانوارها توزیع شده‌است.»
علی ملاشاهی، رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سیستان و بلوچستان نیز از تداوم رگبارهای بهاری تا روز جمعه (۷ اردیبهشت) خبر داده‌است. با اعلام هواشناسی آماده‌باش نیروهای امدادی نیز همچنان ادامه دارد و به گفته استاندار سیستان و بلوچستان، همه فرمانداران شهرستان‌های جنوبی استان در کنار بخشداران و دهیاران با تمام توان نسبت به رفع مشکلات مردم و آسیب‌های موجود پیگیری، کنترل و نظارت لازم را دارند. به گفته محمد کرمی، تا زمان پایداری آب مناطق، مجموعه‌های اجرایی و قرارگاه جهادی تا مین آب آشامیدنی مورد نیاز را تامین می‌کنند. اعزام اکیپ‌های بهداشتی و پزشکی در مناطق آسیب دیده، تامین اقلام ضروری و مواد غذایی، رفع مشکلات روستاهای آسیب دیده، بازگشایی راه‌های مسدود، رفع قطعی فیبر نوری نیز با جدیت دنبال می‌شود.
کرمی یادآور شد: «در زمینه ساختمان‌های آسیب دیده باید تعمیرات لازم انجام شود، ساخت مسکن‌ آسیب دیده از سیل قبل آغاز شده و مسکن‌های آسیب دیده جدید نیز با کد ارتفاعی و رعایت تمام اصول ساختمان‌سازی به‌زودی آغاز شود.»

بیشتر بخوانید:
ادامه امدادرسانی در مناطق سیل زده

کد خبر 846096 برچسب‌ها سيل خبر مهم استان سیستان و بلوچستان هلال احمر

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • بارش‌های سیل‌آسا در ۸ استان کشور همچنان ادامه دارد
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • عملیات «وعده صادق» نتیجه تعامل سپاه و دانشگاه بود
  • ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور همزمان با هفته سلامت افتتاح می‌شود
  • برق تمام روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی روستایی به همت سپاه عاشورا
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟