Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی پنجشنبه ایرنا، معاون توسعه عمران و امور زیر بنایی اداره کل امور عشایر فارس در مراسم بهره برداری از این مجتمع گفت: این مجتمع شامل اجرای خط انتقال آب  به طول ۲۰ کیلیومتر ، احداث مخزن ذخیره بتنی ۵۰۰ متر مکعبی ، اجرای شبکه داخلی شهرک به طول ۱۰ کیلومتر است.
جاوید حیاتی بیان کرد: تامین آب پایدار و با کیفیت نقش ویژه ای در افزایش بهداشت و سلامت و جلوگیری از بیماری های مختلف این قشر از جامعه دارد که با بهره برداری از این مجتمع ۴۰۰ خانوار عشایری استان از آب سالم بهداشتی و پایدار بهره مند می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
معاون توسعه عمران و امور زیر بنایی اداره کل امور عشایر فارس گفت: مطالعات تامین آب و طراحی خط انتقال آب و شبکه توزیع در این کانون اسکان از سالهای گذشته صورت گرفته بود که به دلیل عدم تامین اعتبار لازم عملیاتی نشده بود که با فراهم شدن فرصت قانونی در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ از محل اعتبارات بند ه تبصره ۴ صندوق توسعه ملی مبلغ ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبارات به منظور تامین آب پایدار در مناطق عشایر و توسعه شبکه های توزیع آب فراهم و تخصیص داده شد.
محسن محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل امور عشایر استان فارس نیز در این مراسم گفت: در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۱۱۰ میلیارد ریال به منظور توسعه شبکه های توزیع آب پایدار در مناطق عشایری از محل اعتبارت بند ه تبصره ۴ در قانون بودجه ۹۹ مصوب شده است که تعداد ۱۵ پروژه در قالب مجتمع های آبرسانی و تامین آب پایدار عملیاتی خواهد شد.
شهرستان‌ های اقلید و آباده محل ییلاق بخشی از عشایر ایل قشقایی و خمسه از طوایف عمله، ششبلوکی، کردشولی و باصری است که جمعیت این عشایر پنج هزار و ۹۶۰ خانوار کوچنده است.
اقلید از شهر ستان های شمالی فارس است که مرکز آن در حدود ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز است.

برچسب‌ها جامعه عشایری شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه عشایری شیراز فارس جامعه عشایری شیراز فارس اخبار کنکور تامین آب پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه قرارگاه جهاد آبرسانی استان اعلام کرد: از ۲ هزار و ۸۰۰ روستای آذربایجان شرقی، ۵۸۰ روستا دارای مشکل آبی است که باید در اولویت مدیریت استان قرار گیرند و مکلفیم این مشکل را در حداقل زمان ممکن برطرف کنیم.

وی تاکید کرد: برنامه ریزی های لازم برای بهره برداری از پروژه‌های آب رسانی روستایی در استان انجام شود تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای مشکل را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

وی گفت: طرح‌های آب رسانی مجتمع قشلاقات کلیبر، فاز ۲ ستارخان ورزقان، آلمالو هشترود و یخفروزان اهر تا پایان خرداد ماه به بهره برداری برسد تا کام مردم منطقه شیرین شود.

رحمتی اعلام کرد: پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آب رسانی به وجود آید.

استاندار آذربایجان شرقی به عزم دولت برای حل تنش آبی اشاره کرد و اظهار داشت: مساله آب برای روستاها و شهرهای استان یک موضوع مهم و اساسی است؛ دولت سیزدهم نیز تمام قد به دنبال این است که به شهرهایی که در آذربایجان شرقی دارای تنش آبی هستند آبرسانی کند.

مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه مجمع خیّرین آب استان در سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد، گفت: اهالی ۹۲ روستا با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد ریال با هزینه خیّرین از نعمت آب برخوردار شده‌اند.

محمد اسکندری ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ عملیات آب رسانی به ۲۱۴ روستا به اتمام رسید و در سال ۱۴۰۲ نیز به ۲۱۱ روستای دیگر آب رسانی شد.

محمد خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز گفت: در طرح جهاد آب رسانی به روستاها، آذربایجان شرقی به الگویی برای سایر استان‌های کشور تبدیل شد.

وی گفت: طرح اول محرومیت زدایی شامل شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین، کلیبر و هشترود است که به طور میانگین پیشرفت ۹۰ درصدی حاصل شده است.

خانی با اشاره به اینکه با بهره برداری از مجتمع آبرسانی قشلاقات و کلیبر و خداآفرین ۶۸ روستا و شهر آبش احمد با چهار هزار و ۱۹۵ خانواده تحت پوشش قرار خواهد گرفت، گفت: با اتمام عملیات مربوط به ایستگاه‌های پمپاژ می‌توان ۳۸ روستا را تا تابستان ۱۴۰۳ به بهره برداری رساند.

وی افزود: با بهره برداری از مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان نیز ۶۴ روستا و شهر ورزقان با پنج هزار و ۷۷۳ خانواده تحت پوشش قرار خواهد گرفت که با تخصیص کامل اعتبارات امکان افزایش به ۸۸ روستا نیز امکان پذیر است.

کد خبر 6081384

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۰ درصدی فاز دوم پروژه اصلاح شبکه داخلی دهستان ارمو شهرستان دره شهر
  • رئیسی فاز توسعه نیروگاه شهید باکری سمنان را افتتاح کرد
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • اجرای پروژه مشارکتی آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی در اقلید
  • ۵۷ روستای آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • برخورداری ۱۲۱ روستای آذربایجان شرقی از آب پایدار در خردادماه
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستا در استان مرکزی
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستای استان مرکزی
  • تکمیل مجتمع آبرسانی شیخ موسی ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد