Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسرای امام (ره) نشستی با عنوان«آیینه‌های ایثار» که مروری بر ادبیات خاطره نویسی زنان در دفاع مقدس دارد را با مشارکت امور ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تاریخ ۶ مهرماه برگزار می کند.

به گزارش مشرق، فرهنگسرای امام (ره)همزمان با هفته دفاع مقدس، نشستی با عنوان« آیینه های ایثار» که مروری  بر ادبیات خاطره نویسی زنان در دفاع مقدس دارد را با مشارکت امور ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تاریخ ۶ مهرماه برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این نشست که از بسته برنامه های «شهر پرستاره» ویژه چهلمین سالگرد دفاع مقدس است ، به تحلیل و بررسی روایت های زنانه  از  کتاب «تا پلاک ۱۴۰» نوشته آذر خزاعی سرچشمه اختصاص دارد  و با حضور میهمانان ادبی ،این خاطرات و رویکردهای ادبی در  این ژانر از ادبیات معاصر تبیین و واکاوی می شود.

 بر این اساس ،شهلا آبنوس ،فرزانه قلعه قوند ،الهه کسمایی  و فرزانه فخریان به عنوان کارشناسان و منتقدین ادبی حضور خواهند داشت و با حضور نویسنده  کتاب ،خاطره نویسی زنان در دفاع مقدس بررسی می  شود.

این کتاب حاصل تلاش‌های یک بانوی نویسنده است که تلاش کرده نگاه متفاوتی به جنگ داشته باشد. او قلم خود را به پشت جبهه‌ها برده و خاطرات اهالی فرهنگ را از آن روزها گردآوری کرده است. وی در این اثر با  ارتباط با۱۴۰ نویسنده و هنرمند کشور، آنها را  به نوشتن خاطراتشان  ترغیب کرده است.

این مراسم یکشنبه ۶ مهرماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۴ در فرهنگسرای  امام(ره)  به نشانی خیابان شهید باهنر. بین سه راه یاسر و جماران. خیابان امیرسلیمانی برگزار می شود و همزمان از صفحه رسمی  این فرهنگسرا به نشانی imam.farhangsara به صورت زنده پخش خواهد شد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین کتاب دفاع مقدس امام خمینی خاطره نویسی زنان در دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بوستان سعدی» با صدای ساعد باقری

بوستان سعدی را باید شناسنامه ادبی ایران و ایرانی به شمار آورد، کتابی سرشار از پند و حکمت که با زبانی بسیار فاخر و شیرین برای حافظه تاریخی و ادبی ایران باقی مانده است. قرن‌های متمادی این کتاب در زمره یکی از سرمایه‌های ادبی ایران به شمار رفته و در تعلیم و زبان‌آموزی نسل‌های مختلفی از ایرانیان نقش ایفا کرده است.

بوستان سعدی یا سعدی‌نامه، نخستین اثر سعدی است که کار سرودن آن در سال ۶۵۵ هجری قمری پایان یافته‌است. سعدی این اثر را زمانی که در سفر بوده‌است، سروده و هنگام بازگشت به شیراز آن را به دوستانش عرضه کرده‌است.

این اثر در قالب مثنوی و در بحر متقارب سروده شده و از نظر قالب و وزن شعری حماسی است، هر چند که از نظر محتوا به اخلاق و تربیت و سیاست و اجتماعیات پرداخته است. این کتاب همچنین به انتخاب نشریه گاردین جزو ۱۰۰ کتاب برتر تاریخ بشریت برگزیده شده است.

انتشارات کتاب نیستان در قالب تولید محصولات صوتی خود اقدام به تولید کتاب صوتی «بوستان سعدی» با صدای استاد ساعد باقری کرده است.

باقری شاعر ایرانی معاصر، مجری رادیو و تلویزیون است. بسیاری از مخاطبان وی او را با برنامه‌های ادبی‌اش در رادیو و نیز تلویزیون به‌ویژه در ماه مبارک رمضان می‌شناسند و صدای گرم او در کنار نکته‌های نغضی که در زمینه تفسیر متون کهن فارسی بیان می‌کند سال‌هاست که مخاطبان ثابت و پروپاقرصی در میان نسل‌ها و سطوح سنی مختلف مخاطب رادیو و تلویزیون داشته است.

کتاب گویای «بوستان سعدی» شامل ۱۱ ساعت و ۵۰ دقیقه، با قیمت ۵۵ هزار تومان برای مخاطبان عرضه شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه باشگاه کتابخوانی جوانی جمعیت خانه نسا
  • انتشار صد عنوان کتاب در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
  • «تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»
  • حضور متفاوت زنان پلیس در مراسم رژه ارتش | تصاویر
  • نام نویسی ناشران دیجیتال برای حضور در نمایشگاه کتاب آغاز شد
  • ادیبان ستاره بر دوش
  • «بوستان سعدی» با صدای ساعد باقری
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند