Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-19@09:19:59 GMT

عینک مانع از انتقال کووید-۱۹ می شود!

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۶۷۲۷

عینک مانع از انتقال کووید-۱۹ می شود!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، همانطور که بسیاری از استفاده کنندگان از عینک گواهی می دهند، بیماری کرونا یک چالش بسیار خاص برای آنها با خود به همراه آورده است و آن، بخار گرفتن عینک ها هنگام استفاده از ماسک و تنفس درون آن است.   اما یک مطالعه جدید که توسط محققان چینی انجام شده است، نشان می دهد که استفاده از عینک به رغم سختی هایی که دارد در این ایام می تواند یک مزیت بزرگ نسبت به دیگران باشد، چرا که عینک می تواند از افراد در مقابل انتقال کووید-۱۹ محافظت کند!   این مطالعه می گوید که استفاده از عینک برای بیش از ۸ ساعت در روز ممکن است به محافظت در برابر انتقال "سندرم تنفسی حاد کرونا ویروس ۲"(SARS-CoV-۲) کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این مطالعه که در مجله JAMA Ophthalmology منتشر شده است، تحلیلی از اینکه آیا بین استفاده از عینک و خطر ابتلا به کووید-۱۹ ارتباطی وجود دارد، ارائه داده است.   کروناویروس جدید با نام علمی "SARS-CoV-۲" ویروس بسیار مسری و عفونی است که عامل بیماری کووید-۱۹ شناخته می شود و مشخص شده است که از طریق قطرات تنفسی که به بینی، دهان و چشم می رسند، منتقل می شود.   در چین بیش از ۸۰ درصد از مردم مبتلا به نزدیک بینی هستند که یک اختلال بینایی است و به عنوان کوته بینی نیز شناخته می شود. این بیماری موجب تار دیدن اشیای دور می شود و به طور معمول با زدن یک عینک طبی اصلاح می شود. از طرفی از زمان ظهور کووید-۱۹ در چین، مشاهده شده است که تعداد بیماران کرونایی که در بیمارستان بستری شده اند، در مقایسه با سایر کشورها بسیار کمتر است که یکی از دلایل آن می تواند به دلیل استفاده جمعیت کثیری از مردم چین از عینک باشد.   این مطالعه در مجموع ۲۷۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است که همه آنها از ۲۷ ژانویه تا ۱۳ مارس ۲۰۲۰ در بیمارستان سوئیژو زنگدو چین بستری شده اند.   در این تحقیق میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۱ سال بود که حدود ۵۶ درصد آنها مرد بودند. تقریباً ۵ درصد بیماران در این مطالعه به نسخه شدیدی از کووید-۱۹ مبتلا بودند.   محققان افرادی را که بیش از ۸ ساعت در روز عینک می زدند، به عنوان استفاده کنندگان عادی در نظر گرفتند که به طور معمول عینک خود را در فضای باز و در موقعیت های اجتماعی روی چشم دارند.   مشاهدات محققان نشان داد که در سوئیژوی چین، نسبت جمعیتی که نزدیک بینی دارند و از عینک استفاده می کنند (۳۱.۵ درصد) بسیار بیشتر از بیماران بستری شده بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ است که نزدیک بینی دارند (۵.۸٪).   این نشان می دهد کسانی که از عینک استفاده می کنند ممکن است تا حدی در برابر انتقال کووید-۱۹ محافظت شوند و حتی ممکن است ۵ برابر کمتر از کسانی که از عینک استفاده نمی کنند، در معرض خطر آلودگی باشند.   محققان به این واقعیت اشاره می کنند که شواهد نشان می دهد افرادی که عینک نمی زنند در هر ساعت حدود ده بار چشم های خود را لمس می کنند. بنابراین استفاده از عینک ممکن است افراد را از لمس چشمانشان دور کند و این امر منجر به کاهش احتمال انتقال ویروس از طریق چشم می شود.   البته که رعایت توصیه های معمول که شامل شستن مرتب دست ها، زدن ماسک و لمس نکردن سایر قسمت های صورت است، هنوز برای همه افراد بسیار حیاتی است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا عینک استفاده از عینک کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران قصد تشدید تنش ندارد/ باید مانع حمله به رفح شد

وزیر خارجه اردن اشغالگری رژیم اسرایئل در منطقه را عامل همه تنش‌ها و بحران‌ها در اراضی اشغالی و منطقه دانست و گفت که این اشغالگری امنیت و ثبات برای تل‌آویو به ارمغان نمی‌آورد.

به گزارش مشرق، «ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن امروز پنجشنبه با انتقاد از اقدامات رژیم اسرائیل تنش در منطقه را به اشغالگری این رژیم دانست و گفت که ایران به دنبال درگیری و جنگ نیست.

او گفت که رژیم اسرائیل حدود ۳۴۰۰۰ فلسطینی از جمله ۱۳۰۰۰ کودک و همین تعداد زن را در غزه کشت و غزه را ویران کرد اما اراده مردم آن برای زندگی کردن را نتوانست بشکند.

وزیر خارجه اردن با بیان اینکه «صلح، ثبات و امنیت حاصل نمی شود مگر با تحقق حقوق کودکان فلسطین در یک کشور مستقل فلسطین»، اظهار داشت: اشغال و صلح ضد هم هستند و به هم نمی رسند.

الصفدی درباره خطر تشدید تنش و جنگ هشدار داد و گفت: «خطر تشدید و گسترش جنگ در غزه به صورت منطقه ای هر لحظه که تجاوزات ادامه می یابد بیشتر می شود».

وزیر امور خارجه اردن با بیان اینکه ایران به دنبال تشدید تنش نیست، گفت: پس از اعلام عدم تشدید تنش از سوی ایران، باید از تشدید تنش از سوی اسرائیل در منطقه جلوگیری کرد».

ایمن الصفدی در ادامه مدعی شد: «باید برای جلوگیری از تشدید بیشتر تلاش کنیم و ما اجازه نمی‌دهیم اسرائیل یا ایران، اردن را به عرصه درگیری تبدیل کنند».

به گزارش خبرگزاری عمون اردن، وزیر خارجه این کشور افزود: «تجاوز به غزه امنیت را برای اسرائیل به ارمغان نمی آورد و صلحی که به اشغال پایان می دهد، تضمین کننده امنیت و صلح است».

صفدی در مورد قصد رژیم اسرائیل برای حمله به جنوب نوار غزه نیز اظهار داشت: «نمی توان به اسرائیل اجازه حمله به رفح را داد و ما نسبت به این حمله و عواقب آن هشدار می دهیم و شورای امنیت باید اسرائیل را ملزم به جلوگیری از این امر کند».

دیگر خبرها

  • آتالانتا و لطف داور: کارت زردی که قرمز بود!
  • ایران قصد تشدید تنش ندارد/ باید مانع حمله به رفح شد
  • عینک شنای هوشمند فرم برای سال 2024 اصلاح می‌شود
  • ادارات مانع اجرای رای کمیسیون‌های شورای شهر نشوند
  • گل محمد قربانی مانع از شکست «اورنبورگ» نشد
  • (تصویر) استایل جالب مامور زن یگان ویژه با عینک آفتابی و مسلسل!
  • سیل امارات مانع اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ شد
  • شهدای هنر و رسانه مانع تحریف وقایع جنگ تحمیلی شدند
  • ادارات، مانع اجرای رای کمیسیون‌های شورای شهر نشوند
  • امید ابراهیمی و رفقا مانع از قهرمانی یک تیم