Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری اقتدار ۴۰، ایوب دهقانکار در حاشیه نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت در گفتوگویی اظهار داشت: در حوزه آثار دفاع مقدس ما معتقدیم که طبق اشاره مقام معظم رهبری، یک نهضت ترجمه معکوس صورت گیرد. معظم له واژه نهضت را به‌کار بردند و ما باید گنجینه دفاع مقدس را در درجه اول استخراج و به زبان فارسی مکتوب کنیم و در گام بعدی این گنجینه ارزشمند را برای استفاده تمام آزادگان جهان به زبان‌های مختلف ترجمه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، آمادگی داریم که یک گرنت ویژه به تمام ناشران، مترجمان و نویسندگانی که در حوزه دفاع مقدس قلم می‌زنند و فعالیت دارند، اختصاص دهیم. این موضوع را به‌عنوان یک بسته حمایتی ویژه مطرح کردیم. یک سری ناشران هم شروع به‌کار کرده‌اند و نویسندگانی نیز در حال مکتوب کردن آثار مرتبط با شهدا هستند. امروز نیز با تعدادی از اهالی قلم دیدار داشتیم که کتاب‌هایشان در زمینه خاطرات رزمندگان، زندگینامه شهدا و مقوله جنگ به اتمام رسیده و در روزهای آینده منتشر خواهد شد. همه فعالان و اهالی قلم حوزه دفاع مقدس می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، درباره همکاری با دیگر نهادهای مرتبط با دفاع مقدس در چهل‌سالگی آن، گفت: امسال این توفیق حاصل شد که در همین نمایشگاه، افتخار میزبانی همه نهادها و دستگاه‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را داشته باشیم. در کنار دیگر وزارتخانه‌های کشور، آثار مرتبط با حوزه ایثار و دفاع مقدس را به نمایش گذاشتیم و خودمان هم به این امر واقفیم که انتظار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انتظار متفاوتی است. مخصوصا در حوزه فرهنگ‌سازی ایثار و مقاومت، نقش ما و انتظاراتی که از ما می‌رود، بسیار پررنگ‌تر است و امسال تلاش کردیم که بتوانیم بخشی از این حق بزرگی که بر گردمان هست را ادا کنیم.

رونمایی نمایشگاه مجازی کتاب‌های دفاع مقدس در آبانماه

دهقانکار افزود: تاپایان نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت در خدمت همه دستگاه‌ها و مردم عزیز هستیم، در آبان‌ماه نمایشگاه مجازی کتاب‌های دفاع مقدس را داریم که با همکاری مجمع ناشران دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، این‌کار را انجام خواهیم داد. این احتمال نیز وجود دارد که برخی از روزهای این نمایشگاه با هفته کتاب تقارن پیدا کند.

وی در پایان با اشاره به آمار کتاب‌های منتشر شده در حوزه دفاع مقدس در ۴۰ سال اخیر، اظهار کرد: در این نمایشگاه، آمار تمامی کتاب‌هایی که از سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۹۹ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به چاپ رسیده را به نمایش گذاشته‌ایم. براساس آمار موجود، در بازه زمانی چهل ساله، بالغ بر ۱۸ هزار عنوان کتاب شامل حدود ۱۳ هزار و ۵۸۷ عنوان کتاب‌ چاپ اول و ۴۶۴۵ عنوان کتاب چاپ مجدد در این حوزه منتشر شده است.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب چهلمین سالگرد دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب چهلمین سالگرد دفاع مقدس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب چهلمین سالگرد دفاع مقدس اخبار کنکور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حوزه دفاع مقدس دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اشاره به فعالیت‌های این کمیته در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه قرار گرفته است و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.

وی با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، افزود: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلی امام خمینی (ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.

تیموری گفت: ارتباط با نهادها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.

کد خبر 6087307 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود