Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا نسبت به افزایش کرونا در کشور طی پاییز هشدار داد.

 مینو محرز، عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا، در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: «روز گذشته وزیر بهداشت از اوضاع سخت کنترل بیماری کرونا در این روزها و از سختی کنترل این بیماری در روزهای پاییز خبر داد؛ پاییزی سخت که همراهی کرونا و آنفلوآنزا را توأمان خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً کنترل همزمانی چند بیماری تنفسی بسیار سخت خواهد بود و این موضوع یکی از دغدغه‌های وزیر بهداشت است.

پرداخت نشدن مطالبات کادر درمان هم یکی دیگر از دغدغه‌های این روزهای وزیر است؛ موضوعی که می‌تواند در روند کاری این نیروها اثر بگذارد. کادر درمانی را تصور کنید که چندین ماه است به‌ طور شبانه‌روزی کار می‌کنند و استراحتی ندارند. آنها از لحاظ روحی بسیار تحت‌فشارند، چون ما هیچ‌وقت تا این اندازه مریض بدحال نداشته‌ایم و این تعداد مرگ‌ومیر را با چشم‌هایمان ندیده‌ایم.

پس طبیعی است که این موضوع بر کیفیت کار و توان کادر درمان تأثیر بگذارد. حالا در چنین شرایطی نباید مطالبات آنها که جانشان واقعاً در خطر است به‌موقع و به‌اندازه پرداخت شود؟ در این میان، کمبود دارو و برخی تجهیزات پزشکی هم یکی دیگر از دغدغه این روزهای همه ماست. مصرف برخی داروها به‌خصوص داروهایی که برای اطفال استفاده می‌کنیم، معضلی شده که در جلسات متعدد درباره آن صحبت کرده‌ایم و امیدواریم نتیجه‌بخش باشد. اینها همه دغدغه‌های وزیر بهداشت و مسئولان حوزه سلامت است.

واقعیت این است که وزیر بهداشت از پرداخت نشدن یک میلیارد یورویی که رهبری با برداشت آن از صندوق توسعه ملی موافقت کرده‌اند هم گله دارد. به‌ هر حال برای تکمیل تجهیزات، کمبودهای دارویی، مطالبات کادر درمان و دیگر مسائل، پرداخت این مبلغ ضروری است و امیدواریم به‌طور کامل پرداخت شود تا هر چه زودتر مشکلات ناشی از کرونا نیز رفع شود. حل این چالش می‌تواند بر روند کنترل کرونا در روزهای آینده نیز تأثیرگذار باشد.

در حال حاضر که هنوز هیچ واکسنی به دست ما نرسیده، کنترل کرونا فقط به رعایت مردم بستگی دارد و همه توصیه‌های مسئولان باید به‌دقت انجام شود. رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شستن مکرر دست‌ها تنها راهی است که به کمک آن می‌توانیم هم از ویروس کرونا در امان باشیم و هم در پاییز  با کاهش موارد ابتلا به آنفلوآنزا روبه‌رو باشیم. بحران کرونا در کشور جدی است و برخی کمبودها آن را جدی‌تر نیز می‌کند، پس همه باید دست‌به‌دست هم بدهیم و از مشکلات عبور کنیم.»

/ایسنا 

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش ۳۵ درصدی که در حقوق و دستمزد ۱۴۰۳ صورت گرفت، در مقایسه با سایر اقشار و کارمندان بیشتر بوده است.

محمدرضا چکشیان در حاشیه نشست تبیین برنامه‌های هفته کارگر درباره افزایش ۳۵ درصدی دستمزد کارگران گفت:«افزایش حقوق دستمزد در شرایط تورمی ممکن است مطلوب جامعه کارگری نباشد، ولی باید دقت داشته باشیم که افزایشی که در حوزه دستمزد کارگری در سه سال دولت سیزدهم صورت گرفته بسیار بیشتر از افزایشی بوده که در حوزه کارمندی صورت گرفته است.»

براساس گزارش ایسنا، چشیان در ادامه افزود:«دولت و وزارت کار قطعا با این دغدغه وارد شده‌اند که بهبود وضع معیشت کارگران صورت گیرد، ولی موانع و محدودیت‌هایی وجود دارد و برخی سیاست‌های کلان اقتصادی باعث می‌شود آنطور که اعضای شورای عالی کار می‌خواهند اتفاق نیفتد.»

چکشیان خاطرنشان کرد:« مقایسه میانگین افزایش حقوق در این سه سال نسبت به باقی دوره‌ها و خیلی از سال‌ها و بقیه گروه‌ها مثل کارمندی حتما بیشتر بوده است با این حال دستمزد کارگران نیاز به بهتر شدن دارد و در شورای عالی کار این دغدغه را دارند که چه خدماتی را پیگیری کنند که بخشی از این کمبود را جبران کنند.»

دیگر خبرها

  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده