Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، رضا سفاری امروز در حاشیه بازدید رسانه‌های کشوری از بندر آبادان در نشست خبری بیان کرد: بنادر آبادان شامل سه بندر اروندکنار، آبادان و چوئبده است. 

وی افزود: شبه‌جزیره آبادان با رودخانه اروند که از دجله و فرات نشأت گرفته است مرتبط است، همچنین بندر چوئبده در کنار بهمن‌شیر و بندر اروندکنار در کنار اروند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه وسعت بندر آبادان 6 هکتار  و بارانداز آن 6.2 هکتار است، گفت: ظرفیت اسمی بندر آبادان 900 هزار تن و ظرفیت جمعی هر سه بندر 2 میلیون تن است. 

وی ادامه داد: 6 پست اسکله در بندر آبادان، 2 پست اسکله در بندر چوئبده و 2 پست اسکله در بندر اروند داریم که در این بندر یک اسکله در حال ساخت نیز داریم که بتنی با ظرفیت یک‌هزار تن است. 

سفاری افزود: ظرفیت واقعی بندر آبادان سالانه 600 هزار تن است، اسکله اروند کنار برای پذیرش شناورهای یک هزار تن در حال ساخت است و با اعتبار بیش از 38 میلیارد تومان ساخته می‌شود. 

وی ادامه داد: این اسکله 110 متر طول و 11 متر عرض دارد و پیشرفت آن 45.5 درصد برآورد می‌شود.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد: ساخت سه باب انبار 2 هزار متری در هر سه بندر در حال انجام است که 25 درصد رشد دارد و اعتبار آن 23 میلیارد تومان است که بدین ترتیب ظرفیت انبارهای ما از 5 هزار مترمربع به 15 هزار مترمربع در سه بندر ارتقاء می‌یابد. 

وی گفت: سیستم مانیتورینگ اطفاء حریق روی اسکله‌ها در بنادر اجرا شده است که تا 70 متر هرکدام پوشش اطفا حریق دارند و اعتبار این پروژه در هر بندر 18.5 میلیارد تومان است و تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد: سالن مسافری بندر آبادان به مساحت 820 متر مربع با اعتبار یک‌و نیم میلیارد تومان بازسازی شد. ظرفیت ورودی و خروجی ترمینال روزانه 500 نفر است که گمرک، اداره مهاجرت و نماینده نهاد ریاست‌جمهوری در این بخش مستقر می‌شود. 

وی اظهار داشت: هدفگذاری شده است مسیر دریایی مسافری آبادان -کویت به زودی راه‌اندازی شود و تقاضا در این مورد وجود دارد. پیش‌بینی می‌شود سه روز در هفته 300 مسافر در این مسیر جابجا شوند.

سفاری ادامه داد: در مقابل ما در کشور عراق، بندر الواصلیه در حال ساخت است که یک اسکله تجاری و یک اسکله مسافری دارد که امیدواریم پس از کاهش این کرونا، این خط دریایی فعال شود. 

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:‌لایروبی اسکله بندر چوئبده با اعتبار یک ونیم میلیارد تومان اجرا شد و لایروبی رودخانه بهمن‌شیر در دست مطالعه است. در حال حاضر امکان پهلوگیری کشتی با آبخور 4 متر و شناورهای با ظرفیت 500 تن در بندر چوئبده وجود دارد. 

وی افزود: امسال به دلیل شیوع کرونا صادرات از بندر آبادان که صادرات محصولات کشاورزی به کویت بود به صفر نزدیک شده است. 

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:‌امسال جمعاً 90 میلیارد تومان پروژه در بنادر آبادان در قالب 9 پروژه در حال اجرا است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا آبادان کویت مدیر بنادر و دریانوردی آبادان مدیر بنادر و دریانوردی آبادان میلیارد تومان بندر چوئبده بندر آبادان هزار تن سه بندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه در طرح گردشگری دریایی ۱۳۷ قایق تفریحی فعالیت کردند،گفت: در این طرح به بیش از ۱۵ هزار گردشگر و مسافر نوروزی خدمات ارائه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد شکیبی‌نسب ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به پایان گردشگری دریایی در بنادر استان بوشهر اظهار داشت: طرح گردشگری دریایی در بنادر استان بوشهر همزمان با ایام نوروز آغاز شد و بدون هیچ حادثه‌ای خدمات لازم به جامعه هدف ارائه شد.

وی با اشاره به استفاده 675 هزار و 952 مسافر از طرح گردشگری دریایی در بنادر استان بوشهر گفت: در طرح گردشگری دریایی در بنادر استان بوشهر قایق‌های موتوری بیشترین سهم داشتند و بیش از 70 درصد از مسافران در گردشگری دریایی از قایق استفاده کردند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با  اشاره به بهره‌مندی بیش از 471 هزار نفر از قایق‌های تفریحی در بنادر استان گفت: در طرح گردشگری دریایی نوروزی 94 هزار نفر از جت اسکی، 50 هزار نفر از لنج و 42 هزار و 800 نفر از کشتی مسافری استفاده کردند.

شکیبی‌نسب فعالیت 9 لنج سنتی در بنادر بوشهر، بوالخیر، عامری و رستمی در طرح گردشگری دریایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این طرح 6 کشتی مسافری در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت کردند.

وی از فعالیت 30 فروند جت اسکی در قالب 8 باشگاه در طرح گردشگری دریایی نوروزی در بنادر استان خبر داد و بیان کرد: در طرح گردشگری دریایی 137 قایق تفریحی فعالیت کردند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در طرح گردشگری دریایی پایانه مسافری بین‌المللی بندر بوشهر به بیش از 15 هزار گردشگر و مسافر نوروزی خدمات ارائه کرد و مهمترین دستاورد طرح گردشگری دریایی بنادر استان ارائه خدمات ایمن و بدون حادثه به گردشگران بود.

شکیبی‌نسب با  اشاره به ثبت حادثه در برخی مراکز غیرمجاز گردشگری دریایی استان بوشهر گفت: برخی فعالیت‌های غیرمجاز گردشگری دریایی حادثه‌ای در نوار ساحلی استان بوشهر ثبت کردند که لازم است مردم در هنگام دریافت خدمات گردشگری دریایی به استفاده از مراکز ایمن و مجاز توجه لازم داشته باشند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ◄ یک فروند کشتی با ظرفیت 40 TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر پهلوگیری شد
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه‌آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • فعالیت بنادر مسافری هرمزگان متوقف شد
  • بنادر مسافربری هرمزگان تعطیل شد
  • بنادر مسافربری هرمزگان تعطیل شدند