Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از کرمانشاه، مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه پیش از ظهر امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمانشاه که با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و همچنین تسلیت درگذشت آیت الله ممدوحی اظهار داشت: کمک دولت در بحث زلزله بسیار بی نظیر بود بطوریکه حدود ۴۰ ساعت بعد از سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته و ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه زلزله مبلغ ۱۱ هزار میلیارد تومان برای دولت بار مالی داشت، افزود: در سیل نیز کمک‌های خوبی صورت گرفت؛ اما اکنون جهت تأمین زیرساخت‌ها نیازمند اعتبار هستیم که متأسفانه هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

بازوند با بیان اینکه در بحث کرونا ۶۸ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده، خواستار افزایش این مبلغ جهت تأمین تجهیزات پزشکی شد و گفت: استان کرمانشاه درحال پرداخت هزینه‌های ملی است، در زمانی که دیگر استان‌ها در مدار توسعه بودند کرمانشاه درگیر جنگ بود لذا درخواست داریم مساعدت‌های ویژه‌ای به کرمانشاه شود.

استاندار کرمانشاه تصویب پتروشیمی چهارم با اعتباری بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان را هدیه دولت به استان کرمانشاه بخصوص مردم اسلام آباد غرب دانست و بیان کرد: اکنون جهت امهال ۲۴۴ میلیارد تومان از وام‌های مناطق زلزله زده لازم است که دولت مبلغ ۴۸۴ میلیارد تومان به بانک مرکزی پرداخت کند که این موضوع نیازمند عنایت حضرتعالی است.

مقام ارشد دولت در استان کرمانشاه در ادامه خواستار توجه سازمان برنامه و بودجه به بحث اضافه کاری کارمندان سازمان‌ها شد و گفت: اکنون ده پروژه با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان ناتمام مانده که امیدواریم هرچه سریعتر نسبت به اتمام و یا بهره برداری بخشی از آنان اقدام شود.

طرح آب رسانی کرمانشاه، تأسیسات و فاضلاب کرمانشاه موضوعات دیگری بود که بازوند به آنان اشاره کرد و بیان داشت: کرمانشاه تنها مرکز استانی است که بحث فاضلاب آن هنوز مشخص نیست که جهت مسدود کردن تعدادی از چاه ها نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی خواستار توجه به مسیر گیلانغرب به سومار جهت خارج شدن از بن بست شد و تصریح کرد: اگر مشکلات این مسیر حل شود، ظرفیت مرز سومار از ۴۰۰ کامیون به هزار کامیون افزایش پیدا خواهد کرد.

حل مشکلات مسیر بیستون، هرسین، نورآباد دیگر موضوعی بود که استاندار کرمانشاه به آن اشاره کرد.

بازوند با بیان اینکه مرز برای کشور یک فرصت است خاطرنشان کرد: اگر مسیر مرز شیخ صله اصلاح شود، این مرز می‌تواند ظرفیت خود از ۲۰۰ کامیون را به ۵۰۰ کامیون افزایش دهد. 

این مسؤل پیگیری راه آهن کرمانشاه در مسیر اسلام آباد غرب را یکی از مطالبات جدی مردم عنوان کرد و بیان داشت: اگر حضرتعالی عنایت داشته باشید که این طرح در تفاهم نامه دولت با قرارگاه خاتم الانبیاء قرار گیرد لطف بزرگی درحق مردم کرمانشاه انجام داده‌اید.

ابلاغ اعتبار جهت طرح باغ موزه دفاع مقدس، ساختمان پارک علم و فناوری و زیرساخت‌های لازم در بازارچه‌های مرزی دیگر خواسته بازوند از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شرکت جهاد نصر مبلغ ۵۵ میلیارد تومان طلب دارد و اکنون ۴۰۰ پرسنل آن ماه هاست حقوق دریافت نکرده اند، خواستار توجه بیشتری جهت پرداخت این مطالبات شد و گفت: تفاهم نامه بین صداوسیما جهت پوشش در برخی مناطق نیازمند ۲۵ میلیارد تومان اعتبار است که رئیس سازمان صدا و سیما کشور نیز اعلام آمادگی کرده است، لذا اکنون نیازمند توجه حضرتعالی هستیم.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دفاع مقدس زلزله دولت خبرگزاری فارس توسعه صادرات بازوند مرز سومار مرز شوشمی میلیارد تومان اعتبار استاندار کرمانشاه استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد طرح‌های بزرگراهی استان فعال است.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه توسعه همه‌جانبه استان بدون توسعه زیر ساخت‌های آن و مهم‌تر از همه توسعه بزرگراه‌ها مقدور نیست برای تردد ایمن در راه‌های استان بر اساس پژوهش و مطالعات انجام گرفته این استان نیازمند ۸۱۴ کیلومتر بزرگراه می باشد.

به گفته او، با توجه به شکل جغرافیایی استان اردبیل در تقسیمات سیاسی کشور، طول راه‌ها در کریدور شرقی – غربی استان حدود ۹۰ کیلومتر می‌باشد که مسیر منتهی به استان گیلان با بهره‌برداری از تونل شمالی حیران و در مسیر منتهی به غرب از محدوده نیر به سمت سراب تکمیل و نواقص موجود در این کریدور مرتفع شده و اتصال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی به استان‌های شمالی کشور برقرار است.

یوسف زاده با بیان اینکه احداث ، تکمیل و توسعه پروژه‌های بزرگراهی به عنوان پیشران پیشرفت و توسعه استان در اولویت برنامه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل قرار دارد ، افزود: بهره‌برداری از ۱۷ کیلومتر طرح بزرگراهی مسیر مهم و راهبردی اردبیل - سرچم در اواخر اسفندماه سال گذشته خدمت ماندگار دولت به مردم استان است.

او در ادامه به طرح‎‌های در دست اجرای راه‌سازی در استان اشاره کرد و گفت: احداث تونل دوم گردنه حیران به طول ۷۳۰ متر ، احداث باند دوم اردبیل – سرچم به طول ۹۰ کیلومتر ، احداث باند دوم رضی – امیرکندی و گرمی – بیله‌سوار به طول ۶۵ کیلومتر و احداث باند دوم پارس‌آباد – سربند – مشگین‌شهر به طول ۶۰ کیلومتر به عنوان طرح‌های مهم و بزرگراهی در دست اقدام استان می‌باشد.

یوسف زاده درباره بهسازی بزرگراه اردبیل - مشگین‌شهر افزود: موسسه عاشورا به عنوان مجری طرح بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال از راه و شهرسازی مطالبه دارد که در صورت پرداخت مطالبات پیمانکار و تامین اعتبار لازم، این طرح نیز در موعد مقرر بهره‌برداری می‌شود.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه جاده مشگین‌شهر- اهر به بزرگراه تبدیل می‌شود ، ادامه داد: اجرای این طرح با توجه به حادثه‌خیز بودن جاده از مطالبات و خواسته‌های اصلی مردم مشگین‌شهر بود که پس از اتمام مطالعات و تامین اعتبار اولیه به پیمانکار واگذار شد و عملیات اجرایی آن به خوبی پیش می‌رود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان
  • پنج میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار میزان مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان
  • افزایش ۱۲۲ درصدی صادرات کالا از چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۲۲ درصدی صادرات کالا از استان چهارمحال و بختیاری
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • افزایش ۲۰.۵ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران در سال ۱۴۰۲
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است