Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: سعید بیت عفری بعد از ظهر امروز در جلسه احیای حقوق عامه در حوزه خصوصی سازی شرکت کشت و صنعت مغان با حضور رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: واگذاری بعد از 5 بار مزایده در نوبت پنجم عملیاتی شد ولی به دلایلی نفر اول ابطال شد. قانونا با بروز این اتفاق کل مزایده معلق بوده است.

وی افزود: در زمان واگذاری دوم ابهاماتی وجود داشته که باید مشخص می‌شد و سازمان خصوصی سازی پاسخگو باشد از جمله اختلاف عشایر با هیئت مدیره کشت و صنعت مغان که پنج بند در جلسات تنظیم شده برای بررسی پرونده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیت عفری افزود: از جمله تعیین تکلیف چندین پلاک ثبتی و تعیین تکلیف زمین های فرعی که باید از سند شرکت خارج شده و در اختیار امور اراضی قرار می‌گرفت.

وی افزود: تمام مراحل و مراتب با توجه به الزامات به سازمان خصوصی سازی در وقت خود اعلام شده و تصریح شده قبل از هر اقدامی برای واگذاری این اتفاقات باید انجام شود.متاسفانه این فرایند طی نشده و بی توجه به آن عملیات واگذاری انجام شده است.

معاون دیوان محاسبات با اشاره به احصا برخی تخلفات تصریح کرد: در واگذاری مذکور 35 درصد از قیمت واگذاری تخفیف داده شده و طبق قانون باید گزارش فنی و اقتصادی ارائه می شد. در هفت تپه هم 25 درصد تخفیف داده شده است.برخی می گویند این موضوع از اختیارات هیئت واگذاری است اما این اختیار منوط به ارائه گزارشات جامع فنی و مالی است.

بیت عفری تاکید کرد: بنگاه های استراتژیک باید به افرادی با اهلیت متناسب با بنگاه واگذار شود و این بنگاه از بنگاه‌های ویژه کشور است و باید پاسخ داده شود که آیا اهلیت نفر دوم محرز بوده که متاسفانه تناقضاتی دیده می‌شود.

وی افزود: شرکت در سال های 90 تا 94 شرکت سود ده بوده اما به محض طرح واگذاری با زیان دهی مواجه می‌شویم و مفقودی اموال نیز بعد از این سال ها احصا شده است و نهایتا این روند زمینه ساز واگذاری شرکت به عدم واگذاری از طریق بورس است.

وی با اشاره به اینکه دیوان محاسبات در زمان واگذاری به رئیس سازمان خصوصی سازی اشکالات را تعیین کرده و درخواست ابطال و تجدید مزایده بر اساس روش های قانونی را داشته است، اضافه کرد: در ادامه حتی نامه‌های نوشته شده است.

معاون دیوان محاسبات تاکید کرد: بعد از عدم تمکین به موارد قانونی، جلسات مکرر برای بررسی پرونده برگزار شده است. در جلسه سال گذشته مطرح شد که دستگاه های نظارتی روند واگذاری را تائید کردند که ما کتبا اعلام کردیم چنین اتفاقی نیفتاده است.

به گفته بیت عفری بعد از ارجاع پرونده در هیئت داوری نامه زدیم که هیچ تشکیکی وجود ندارد و باید پرونده در هیئت داوری بررسی شود و ما هم به عنوان مرجع نظارتی تمکین قانون را مبنای کار خود می دانیم.

وزارت اطلاعات اصلاح قیمت را پیشنهاد داد

رئیس سازمان خصوصی سازی نیز در پاسخ به ایرادات وارده به روند واگذاری کشت و صنعت گفت:عمده ایرادات نهادهای نظارتی یکی تشریفات معامله است و دوم بحث قیمت عنوان می شود.

علیرضا صالح با بیان اینکه، این در حالی است که قیمت بر اساس نظر هیئت واگذاری بوده است، تاکید کرد: جلسات مکرر برای کشت و صنعت مغان و هفت تپه برگزار شده است و در قسمت بازرسی قضایی نهایتا در برج 12 این بحث مطرح شد که روال واگذاری درست نیست و پیشنهادی که به ما داده بودند این بود که قیمت گذاری بر اساس 96 انجام شود و اگر خریدار پذیرفت روند دنبال شود.

رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: وزارت اطلاعات هم دو هفته قبل استدلالی به رئیس جمهور اعلام کرد و اصلاح قیمت را پیشنهاد دادند. ما دنبال این هستیم این موضوع نهایی شود و اگر نشود پرونده کشت و صنعت باز بوده و سرمایه گذار نمی‌تواند تصمیم درستی بگیرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی واگذاری کشت و صنعت مغان سازمان خصوصی سازی کشت و صنعت مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • بازیان: امروز روز پیشرفت فوتبال ایران خواهد بود
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس شش ساله است
  • قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال