Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا بهروزآذر مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تهیه دستورالعمل «شهر دوستدار خانواده»، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایفی که شهرداری تهران در حوزه اجتماعی و فرهنگی برعهده دارد، جلب نظر و همکاری سایر بخش‌های شهرداری برای مدنظر قراردادن نیاز‌ها و مقتضیات امروز خانواده به عنوان اولویت نخست در تمام برنامه ریزی‌های شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا پیش نویس دستورالعملی با هدف طراحی و اجرای راهبرد‌های مدیریتی و برنامه‌ریزی پایدار و کارآمد در جهت تحکیم و اعتلای بنیان خانواده در شهر تهران با تأکید بر مولفه‌های شهر دوستدار خانواده، توسط اداره کل امور بانوان تهیه شده که پس از بازنگری و اعمال تغییرات نهایی و تأیید شهردار از نیمه دوم سال جاری اجرایی خواهد شد.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران افزود: این پیش نویس در سه حوزه فرهنگی، کالبدی و تشویقی و با توجه به سیاست‌های کلی خانواده ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۵ تنظیم شده و امید است اجرای آن منجر به بهبود وضعیت سلامت روانی-اجتماعی خانواده‌ها، بهبود شاخص‌های کالبدی شهر برای زندگی خانوادگی و ترویج فرزندآوری شود.

وی با اشاره به اجرای طرح مددکار خانواده، بیان کرد: اداره کل امور بانوان در راستای تحقق سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری (۱۳۹۵) و با توجه به رسالت خود مبنی بر «تحکیم بنیان خانواده» بر آن شد تا اقدام به ایجاد اتاق «مددکار خانواده» در سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران کند. هدف از این طرح استقرار مددکاران اجتماعی، در فضای اختصاص‌ یافته از سوی مناطق ۲۲‌گانه شهرداری‌ تهران است تا با تشخیص مسأله و ارجاع مراجع به حوزه‌های متولی گامی مهم در راستای سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری (۱۳۹۵) بردارد.

بهروز آذر گفت: در طرح مددکار خانواده مقرر است با اختصاص فضا و استقرار یک مددکار متخصص در حوزه خانواده در هر منطقه، به گروه‌های مختلف شهروندان، زنان در معرض آسیب و آسیب دیده، خدمات مشاوره ارائه شود و پس از شناسایی مسأله، افراد به نهاد‌های متولی جهت رسیدگی به مشکل و یا مراکز خدمات مشاوره و روان درمانی (با ارائه تخفیف جهت دریافت خدمات) ارجاع داده شوند.

بیشتر بخوانید

فضای چهار بوستان بانوان در اختیار هیات‌های مذهبی زنان قرار می‌گیرند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران زنان سرپرست خانوار مددکاران اجتماعی مددکار خانواده شهرداری تهران امور بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران

در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران قرار است آسیب‌های از جمله متکدیان، معتادین متجاهر، جمع‌آوری پسماند خشک غیر مجاز و دستفروشان ساماندهی شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران این بار در منطقه 7 با حضور سید محمد فیاض؛ مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران ، عبدالمجید رحمانی؛ دبیر مرکز رصد پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، شهردارمنطقه 7 برگزار شد.

در ابتدای جلسه نصراله آبادیان؛ شهردار منطقه 7 ضمن تاکید بر اینکه طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با همه توان در منطقه 7 در حال اجراست به  ارائه گزارشی از فعالیت‌های اجرا شده در این منطقه پرداخت و گفت: شناسایی کلونی‌ها و پاتوق‌های تجمیع افراد جامعه هدف، تامین گشت حامی شهر و اتوبوس، ناامن سازی معابر و چهارراه‌ها، از حیث حضور و فعالیت افراد جامعه هدف، اجرای طرح ساماندهی کلونی‌ها و پاتوق‌های ویژه شهر تهران توسط واحد گشت فوریت‌های اجتماعی سازمان، مراقبت دائمی از نقاط آسیب نواحی به منظور صیانت از معابر، میادین و کلونی‌های پاکسازی شده، بهسازی فضاهای بی دفاع شهری و پاتوق‌های تجمیع مددجویان جامعه هدف، شناسایی زباله‌گردها و محل دپوی ضایعات، شناسایی مراکز غیرمجاز و فروش ضایعات تنها بخشی از اقدامات منطقه در فرآیند اجرایی شناسایی بود.

در ادامه سید محمد فیاض؛ مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران ضمن تشریح روند وظایف دستگاه‌های اجرایی مرتبط با طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: این طرح باید در سه قالب گشت مشترک شهربان و نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب‌های اجتماعی در مناطق اجرا شود.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه گشت شناسایی و مستندسازی، اطلاع به گشت‌های اجرایی ذیربط، ضبط و تحویل بار به ایستگاه‌های میانی از وظایف گشت مشترک شهربان و نواحی و همچنین جمع‌آوری و مستندسازی ضبط و تحویل بار به ایستگاه میانی، ارجاع عوامل به گشت‌های آسیب و توقیف و برخورد قضایی و انتظامی از وظایف گشت پسماند خواهد بود، گفت: اجرای مراحل جمع‌آوری زباله‌گردها و خودروهای غیر مجاز در چهارگام انجام می‌پذیرد.

فیاض افزود: در گام اول توسط شهردار ناحیه محل‌های غیرمجاز دپوی پسماند در محدوده ناحیه شناسایی و پس از انجام مستندسازی، مراتب جهت اخذ حکم قضایی به شهردار منطقه ارسال می‌شود، سپس در گام دوم باید با راه‌اندازی گشت حریم‌بان در هر ناحیه و در دو شیفت کاری جهت مشارکت در طرح و انجام گشت‌زنی و جمع‌آوری و اطلاع‌رسانی درباره محل‌های حضور زباله‌گردها و خودروهای غیرمجاز به واحدهای گشت پسماند صورت می‌پذیرد.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه راه‌اندازی 25 واحد گشت پسماند در دو شیفت با همراهی ضابطین قضایی یگان حفاظت توسط سازمان مدیریت پسماند جهت جمع‌آوری زباله‌گردها و توقیف خودروهای غیرمجاز حمل پسماند بر اساس احکام مطرح شده در گام سوم در صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با تشریح گام چهارم این طرح تأکید کرد؛ در صورت اثبات و احراز وابستگی عوامل زباله‌گرد و خودروی غیرمجاز حمل پسماند با پیمانکار طرف قرارداد با مجموعه شهرداری، در اسرع وقت برخورد قانونی با متخلف انجام خواهد شد.

ماموریتی برای ساماندهی دستفروشان در مترو نداریم

در ادامه عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران به تشریح چگونگی راه‌اندازی طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی و کاهش مباحث مرتبط با آسیب‌های اجتماعی، نیازمند هماهنگی و همکاری بین بخشی سازمان‌ها و نهادهای ذیربط هستیم.

رحمانی با اشاره به اینکه به منظور ساماندهی بصری شهر تهران در بحث متکدیان، معتادین متجاهر، جمع‌آوری پسماند خشک غیر مجاز و دستفروشان، در یک اقدام اصولی، باید چهره پایتخت اصلاح شود، افزود: طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی زمانی در شهر تهران به نتیجه مطلوب و دلخواه خواهد رسید که حمایت و همراهی تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های متوالی را به دنبال داشته باشد.

دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران خاطرنشان کرد: از مجموعه کارهایی که در این طرح دنبال می‌شود؛ بحث ساماندهی مشاغل و زباله‌گردها با معاونت خدمات شهری است. بحث متکدیان، معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابان و ساماندهی بی‌خانمان‌ها هم با سازمان خدمات اجتماعی است که ذیل معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران باید کار را دنبال کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه های سلامت محور در منطقه ۹ تهران
  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی در پایتخت
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • به‌دنبال حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ هستیم
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت