Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@00:08:47 GMT

روش برخورد صحیح با همسایه آزاری

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۱۷۳۴

روش برخورد صحیح با همسایه آزاری

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌در صورتی که شما بتوانید ارتباطی موفق و مؤثر با همسایه بد خود برقرار کنید و در کنار آن از مهارت‌های رفتار قاطعانه، جرأت مندی و مهارت‌های ارتباطی برخوردار گردید، مطمئنا به نتیجه مطلوب خواهید رسید. تلاش کنید از هرگونه رفتار‌های هیجانی و احساسی در مقابل شخصی که همسایه آزاری می‌کند، خودداری کنید چراکه می تواند مشکلات شما را دوبرابر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکار‌های مناسب برای رفتار با همسایه مزاحم

تا جایی که ممکن است تحمل کنید

میزان دردسر ساز بودن همسایه تان را معلوم کنید. چنانچه ازار و اذیت‌ی که ایجاد می‌کنند، آنقدر زیاد نیست، بهتر است که آنرا تحمل کنید.

در صورتی که اوضاع تحمل ناپذیر باشد، سپس وارد عمل شوید. به مراجع ذی صلاح مراجعه کنید. پلیس پاسخگوی شکایاتی مانند سر و صدا و مزاحمت‌های محله‌ای است. با تدبیر و تامل، در صورت غیرقابل چشم پوشی بودن مشکل، آنرا با پلیس در بین بگذارید.

اعتراض با احترام

چنانچه در این مرحله موفق نشدید، با نوشتن یک نامه یا اعتراض و درخواست محترمانه، از وی بخواهید که رعایت کند. منظور از اعتراض کردن دعوا نیست، شما میتوانید در یک چهارچوب مسالمت آمیز خواسته خویش را بیان کنید.

بررسی رفتار خودتان

شما هم بهتر است که رفتار خودتان را بسنجید، شاید ناراحتی پیش آمده ناشی از رفتار شما بوده و همسایه شما چندان در شرایط پیش آمده مقصر نیست. به هر جهت بهتر است که رفتار‌های خود را ارزیابی کنید و متوجه خواهید شد که در شرایط پیش آمده تا چه حد مقصر هستید؟ در صورتی که خودتان را مقصر ناراحتی پیش آمده یافتید، بهتر است که عادت‌ها و رفتار‌های خودتان را بررسی کنید تا دفعه بعد مشکل پیش آمده تکرار نشود.

بیشتر بخوانید

کارکرد‌های ذهنی در جوامع ازهم‌گسیخته چگونه است؟ کلمات را به خدمت بگیرید

چنانچه رفتار خودتان را اصلاح کردید، ولی مزاحمت همسایه تان مداومت پیدا کرد شاید بهتر باشد آرام آرام دست به عمل بزنید. پیش از این که بخواهید سراغ فرآیند شکایت از همسایه بروید و به قانون متوصل شوید، بهتر است که مشکل تان را با خودش در بین بگذارید. این احتمال وجود دارد که همسایه تان متوجه نیست رفتارش تا چه حد برای شما مزاحمت ایجاد کرده است.

در قدم نخست چنانچه ترجیح می‌دهید با همسایه تان رودررو نشوید یا ساعات کاری تان جوری است که برای دیدن حضوری وی وقت خالی پیدا نمی‌کنید بهتر است دست به دامن نامه نگاری شوید. تلاش کنید در یک نامه با رعایت کامل ادب برای همسایه تان توضیح دهید که چگونه رفتارش سبب مزاحمت تان شده است.

بهتر است پس از مطرح کردن مشکل برای حل آن راهکار پیشنهاد دهید. به عنوان مثال اگر مهمانی‌های همسایه تان شما را عاصی نموده به وی پیشنهاد دهید به جای وسط هفته، آخر هفته مهمانی بدهد. لازم نیست نامه تان لحنی کاملاً رسمی داشته باشد. هر چه قدر مودبانه‌تر و دوستانه‌تر بنویسید احتمال اثربخشی نامه بیشتر می‌شود. نمی‌توانید حتی تصور کنید که کلمات چه قدرتی دارند.

نامه‌ای بنویسید

چنانچه بخاطر درگیری لفظی یا عصبانیت صحبت‌های تان با همسایه نیمه کاره ماند، میتوانید نامه‌ای با تمام جزییات در کمال ارامش و مودبانه بنویسید. چنانچه تخته اطلاعات در ساختمان دارید این نامه را روی آن نصب کنید یا به مدیر ساختمان بدهید تا به شخص مذکور بدهد یا از صاحبخانه بخواهید که این کار را انجام دهد.

در این نامه اگر نقض قانونی هم در رفتار همسایه دیدید، یادآوری کنید، ولی حواس تان باشد یادآوری موارد قانونی به معنای تهدید نیست و حتماً این موارد قانونی باید با رفتار فرد تناسب داشته باشد نه این که از عقاید شخصی و گرفتاری‌های دیگری سرچشمه بگیرد.

در دفاع از حقوق خویش بعنوان کسی که مالیات پرداخت می‌کند، کرایه خانه میدهد، و یک همسایه قانونمند است، میتوانید از همسایه مزاحم خویش شکایت کنید، ولی نمیتوانید کاری کنید که نهایتا نه تنها خللی به وی وارد نشود، بلکه منجر به بازداشت خودتان هم گردد؛ بنابراین اگر با پشت سر گذاشتن تمام این مراحل دوباره ازار و اذیت‌ها و مزاحمت‌ها ادامه پیدا کرد، چاره‌ای برای شما باقی نمی‌ماند جز این که خانه خویش را عوض کنید و به جای دیگری نقل مکان کنید. هر چند شما با میل و خواست خویش در یک چنین جوی قرار نگرفته اید، ولی با اختیار خود که می توانید از تحمل این شرایط نجات پیدا کنید.

مواردی که برای کاهش سر و صدای مزاحم در آپارتمان باید رعایت کنیم:

یک مرام نامه برای تمام ساکنان ساختمان تهیه کنید و تمام موارد و خط مشی‌های آسایش و ارامش ساکنین را در آن ذکر کنید.

به عنوان مثال ساعت‌های سکوت ساختمان، مصادیق صدای مزاحم مانند صدای بلند موزیک، ساعت‌های برگزاری مهمانی و … بطور واضح معلوم کنید. در صورت نقض این سیاست، تبعات آنرا توضیح دهید. مثلا، تخلف نخست و دوم یک هشدار است، سوم جریمه و تخلف پس از آن میتواند منجر به مجازات‌های شدیدتر مثل شکایت یا اخراج احتمالی شود.

کفش‌های سخت یا پاشنه بلند را تنها باید موقع خروج از ساختمان پوشید. برای تردد در ساختمان باید از دمپایی یا کفش‌هایی با کف نرم استفاده شود تا سروصدا به حداقل برسد.

از روشن کردن ماشین لباسشویی و جارو برقی در ساعات سکوت پرهیز کنید.

از تجمع در محل‌های عمومی ساختمان دوری کنید و زمانی که در بالکن، راهرو، پلکان و اسانسور هستید، سروصدا را به حداقل برسانید.

برای صدا کردن کسی یا صحبت کردن با دوستان یا همسایه‌ها از تلفن یا آیفون داخلی استفاده کنید. برای فراخواندن آن‌ها داد نزنید و از پنجره یا بالکن با آن‌ها صحبت نکنید.

موقع جابه جا کردن لوازم منزل آن‌ها را بلند کنید، روی زمین نکشید. از جابجا کردن لوازم منزل در ساعت‌های سکوت بپرهیزید.

مهمانی‌های شبانه خویش را بگونه‌ای تدارک ببینید که تا پیش از ساعت سکوت به انتها برسد.

در ساعاتی که دیگران درحال استراحت هستند، مانند شب ها، ظهر‌ها و روز‌های تعطیل، سر و صدا تولید نکنید.

کار‌ها و تعمیرات ساختمانی که سروصدا دارند را از ساعت ۹ تا ۱۳:۳۰، یا ۱۷ تا ۱۹ و در روز‌های غیرتعطیل انجام دهید.

موسیقی هم تنها باید در واحد خودتان شنیده شود. همسایگان مجبور نیستند صدای موسیقی شما را بشنوند.

اگر مراسمی دارید که تا دیرهنگام طول می کشد، تلاش کنید همه‌ی همسایه‌ها را در جریان قرار دهید و در ساعت‌های پس از ۹ شب سعی بیشتری برای بر هم نخوردن ارامش همسایه‌ها بکار ببندید.

در قوانین آپارتمان نشینی، مراقبت از حیوانات خانگی در بخش‌های مشترک جایز نیست. همینطور در خصوص نگه داری از حیوانات خانگی در واحد خودتان هم قوانینی وجود دارد. تنها زمانی جایز به این کار هستید که نه تنها با قوانین آن آپارتمان تناقضی نداشته باشد بلکه بو، صدا و حضور حیوان خانگی در واحد شما مزاحمتی برای سایرین ایجاد نکند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رفتار اجتماعی همسایه ها پیش آمده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون متبوعش به ریاست نصرالله پژمانفر، گفت: این جلسه با موضوع بررسی افزایش کیفیت، غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و همچنین بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقاء بهره‌وری برگزار شد که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، سپاه پاسداران، سازمان ملی استاندارد و کارشناسان دانشگاهی و مراکز پژوهشی حضور داشتند.

وی افزود: با توجه به مضرات فراوانی که آرد تصفیه شده (سفید) برای سلامت انسان دارد و مشروح آن در گزارش کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس به استناد مطالعات داخلی و خارجی آمده و نارضایتی‌هایی که از این محل در اذهان مردم ایجاد شده است، کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پیرو اظهار نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها به موضوع ورود کرد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای تشکیل داد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در این جلسه مصوباتی به تصویب اعضای کمیسیون رسید تا در اسرع وقت و با قید فوریت، اقدامات قابل نظارت با محوریت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور توسط دستگاه‌های مسئول انجام شود.

خضریان در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود، گفت: تدوین استاندارد نان کامل و ابلاغ آن، تدوین شیوه نامه پخت نان کامل و نظارت بر اجرای آن توسط نانوایی‌ها، فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل، حمایت از راه اندازی کارخانجات آرد کامل در سطح استان‌های کشور، توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی، افزایش تعداد نانوایی‌هایی که از آرد کامل استفاده می‌کنند، اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل از جمله مصوبات اصلی کمیسیون بود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با وجود زحمات قابل تقدیری که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشیده است، ولی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد. در جلسه امروز کمیسیون تأکید شد که آرد کامل باید نرخ گذاری صحیحی داشته باشد تا کارخانجات آرد برای ورود به این حوزه تشویق شوند. همچنین بیان شد که قیمت تمام شده نان کامل باید به نحوی باشد که اقشار مستضعف نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند و باید کارگروه‌های نظارتی در سطح استان‌ها امکان نرخ گذاری متفاوت برای واحدهای پخت نان کامل را فراهم کنند.

وی گفت: در این جلسه تأکید شد که هر چه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود چرا که عدم رعایت نکات فنی تخمیر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید اقدامات اساسی برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل و ایجاد هدفمند و برنامه‌ریزی شده مطالبه مردمی در این زمینه انجام شود. از سوی دیگر دستگاه‌های مربوطه به ویژه وزارت بهداشت باید نسبت به افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه اصول پخت نان کامل در نانوایی‌ها اقدام کند تا از این طریق امکان نظارت فراگیر و مردمی فراهم شود و اطلاعیه‌ای در این زمینه در نانوایی‌ها نصب شود.

نماینده تهران ادامه داد: در این نشست مطرح شد که موضوع پخت نان کامل باید به عنوان هنر-صنعت، مجدداً در روستاهای کشور با رعایت موازین بهداشتی احیاء شود تا ضمن ایجاد اشتغال، منجر به بهبود هر چه بیشتر سلامت مردم شود. نانوایان باید طی یک نامه مشخص، در خصوص نحوه پخت نان کامل و رعایت اصول مربوطه آموزش حرفه‌ای ببینند. همچنین فراهم سازی دسترسی نانوایان علاقه‌مند به پخت نان کامل چه در روستا و چه در شهر به آرد کامل توسط شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت فراهم شود.

این نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی می‌بایست ظرف یک ماه نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل مشتمل را بر اهداف کمی و زمان‌بندی به کمیسیون اقدام کند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز ظرف دو ماه اقدامات لازم برای قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان کامل را به عمل آورده و مقرر شد سازمان ملی استاندارد حداکثر تا خردادماه آیین نامه مربوط به کارخانجات تولید آرد کامل را تصویب کند و وزارت بهداشت نتایج مطالعه اثرات مصرف نان کامل بر سلامت مردم را در اسرع وقت بررسی و اقدام به فرهنگ‌سازی کند. از سوی دیگر مقرر شد سازمان ملی استاندارد ظرف دو ماه نسبت به بازنگری و کاهش درصد سبوس‌گیری با تأکید بر نان لواش و تافتون اقدام کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سمیرم و لنجان ۲۱ اردیبهشت ماه میزبان دور دوم انتخابات مجلس هستند
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • همسایه سایه‌ات به سرم مستدام باد...
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • آمار خوب سپاهان در ۳ بازی اخیر
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی