Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رزمنده و فرمانده دوران دفاع مقدس به تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت. - اخبار استانها -

سردار علی آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج به یکی از خاطرات تلخ و شیرین دوران دفاع مقدس پرداخت و با اشاره به رویداد سال 64 که در تیپ ایثار حضور داشتند، اظهار داشت: یک مرحله در مناطق کردستان اعم از مهاباد، سردشت و بانه در خدمت بسیجیان و مردم بودیم و به‌عنوان بسیجی خدمت می‌کردیم و در مرحله بعد نیز در سال 65 در جبهه‌های جنوب به عنوان تیپ ایثار در خدمت نیروهای ارتش زمینی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دشمن همواره گلوله‌های خمپاره را روانه جبهه ما می‌کرد، گفت: در این بین یکی از عزیزان ما زخمی شد و هر چقدر می‌خواستیم به این عزیز مجروح شده رسیدگی کنیم، ایشان اعلام می‌کرد اتفاقی برای من نیفتاده شما به اقدامات بعدی رسیدگی کنید در حالی که خون از سر و صورت این سرباز دلاور و شجاع جاری بود اما مانع ادامه عملیات نشد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با یادآوری اینکه رشادت‌های رزمندگان اسلام باعث پیروزی در جنگ شد، تصریح کرد: صداقت و تلاش در میان مردم و نیروهای پیشمرگان مسلمان کُرد موج می‌زد.

وی با بیان اینکه بهترین خاطره‌ام از دلاورمردی‌های مردم منطقه در کردستان است، ادامه داد: از یک شیرزن خاطراتی را خواندم که در سال 61، یک دختر خانم 17 یا 18 ساله به نام «ناهید فاتحی کرجو» برای درمان به درمانگاه مراجعه کرده و همزمان پدرشان در جبهه‌های خرمشهر بر علیه صدامیان می‌جنگید؛ خانواده‌اش تا غروب آن‌روز خبری از دخترشان نداشتند و سپس و متوجه می‌شوند که توسط گروهک کومله اسیر شده، 9 ماه بدترین شکنجه بر پیکر این خواهر شهیده که به سمیه ایران معروف شد، وارد می‌کنند و این شهیده چنان مقاومت می‌کند که گروهک ملحد کومله با شکنجه ایشان را مجبور کرده که بر علیه امام حرفی بزند اما با شجاعت تمام اگرچه جانش را هم از دست داد، مقاومت کرد و کوچک‌ترین اهانتی به امام(ره) نکرد.

گزارش|ناگفته‌هایی از حماسه‌های پیشمرگان مسلمان کُرد در دفاع مقدس / مردم کردستان چگونه با عناصر ‌ضدانقلاب می‌جنگیدند؟ + فیلمروایتی از چگونگی شکست دشمنان در دوران دفاع مقدس/ ماجرای اسیرگرفتن نیروهای 30 کشور چه بود+ فیلم

رزمنده و فرمانده دوران دفاع مقدس به خاطره و مهربانی حاج احمد متوسلیان اشاره کرد و گفت: ایشان وقتی که در منطقه مریوان مشغول انجام وظیفه بودند نقل می‌کنند که خانمی مراجعه و مطرح کرده که ما غذا و نان شب نداریم و زمانی‌که حاج احمد متوجه می‌شوند که ایشان بی‌بظاعت بودند از آن موقع دستور می‌دهند که تا زمانی که در کردستان خدمت می‌کنند، نصفی از حقوقشان را به این خانواده بدهند.

سردار آزادی با تأکید بر اینکه در ثبت خاطرات هشت سال دفاع مقدس باید به بزرگان پرداخته شود، یادآور شد: اینها درسی است برای ما که در اوج شجاعت نسبت به ضعفا مهربانی داشته و نسبت به دشمنان با شدت برخورد می‌کردند.

در ادامه روایت ویدئویی خبرنگاران تسنیم از مهربانی، محبت و عطوفت «شهید متوسلیان» در پرداخت نصف حقوق خود به خانمی بی‌بضاعت مریوانی را می‌بینید:

انتهای پیام/481/482/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دوران دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات سفر دولت مربوط به موزه دفاع مقدس مازندران جذب شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمد حسن سلامی پیش ازظهر دوشنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران تقدیم ۱۰ هزار و چهارصد شهید و ۱۷۴ هزار رزمنده و ایثارگران دیار علویان را نشانه‌ای از ولایتمداری و مجاهدت مردمان این خطه عنوان کرد.

این مسئول با اعلام اینکه اعتبارات سفر اول ریاست جمهوری در خصوص مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران تقریباً به طور کامل جذب شده است، اظهار امیدواری کرد نگاه ویژه‌ای در خصوص مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان در سفر دوم بوجود آید.

در این نشست محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور با تجلیل از تلاش‌ها و مجاهدت‌های مردم مازندران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار امیدواری کرد با اختصاص اعتبارات لازم، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در حداقل زمان ممکن مورد بهره برداری مردم و جوانان استان قرار گیرد.

در حاشیه این دیدار جلسه‌ای با حضور سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران و «علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و «محمدعلی نوبخت» فرماندار ساری و «علی طالبی» فرماندار میاندورود در دفتر معاون اجرایی رئیس جمهوری برگزار شد و آخرین وضعیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران بررسی شد.

کد خبر 6085387

دیگر خبرها

  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • انقلاب اسلامی قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است
  • ۶٨ گلزار شهید چهارمحال و بختیاری در انتظار ساماندهی
  • اعتبارات سفر دولت مربوط به موزه دفاع مقدس مازندران جذب شد
  • تدوین کتاب نقش مردم استان در دوران دفاع مقدس
  • نقش غیر قابل انکار سپاه پاسداران در توفیقات نظام اسلامی
  • گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حجازی در زارچ
  • روایت زندگی جوانترین مدیرکل خوش جمعیت ایران