تولید وش پنبه در کشور ۱۸ درصد افزایش یافت
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۳۰۹۶
ابراهیم هزارجریبی در بازدید خبرنگاران از کارخانه نساجی کاشمر به مناسبت روز جهانی پنبه، با بیان اینکه پیشبینی میشود در سال جاری ٢٨٠ هزار تن وش پنبه تولید شود افزود: طی دو سال اخیر افزایش تولید پنبه در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.
وی ادامه داد: امسال حدود ۹۸ هزار و ۵۰۰ هکتار در کشور زیرکشت پنبه است که استان خراسان رضوی با ۲۳ هزار هکتار در رتبه اول تولید پنبه قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر استانهای گلستان، فارس، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و اردبیل ۶ استان مهم تولید پنبه در کشور هستند.
وی افزود: هرچند قیمت پنبه به نسبت سال قبل اندکی رشد داشته اما هنوز این محصول به صورت علیالحساب از کشاورزان خریداری میشود و پیشبینی میشود قیمت وش پنبه بیش از این افزایش داشته باشد.
هزارجریبی با بیان اینکه کشت پنبه در مناطق گرمسیری همچنان ادامه دارد گفت: پیشبینی میشود سطح زیرکشت این محصول به ٩٨ هزار و ٧٦١ هکتار برسد.
قائم مقام مدیرعامل کارخانه نساجی مدرس کاشمر نیز گفت: فاز اول این کارخانه در سال ۱۳۷۰ و با بهترین ماشینآلات روز آن زمان افتتاح شد.
سعید نعمتی افزود: در این فاز ۱۵۰ نفر اشتغال مستقیم دارد و روزانه ۷ تن انواع نخهای پنبهای در سایزهای مختلف تولید میشود.
وی با بیان اینکه کارخانه نساجی کاشمر با سرمایه بخش خصوصی تأسیس شده و الگویی مناسب برای جمعآوری سرمایههای خرد و سرمایهگذاری کلان و ایجاد اشتغالزایی است ادامه داد: طراحی فاز دوم این کارخانه از چهار سال قبل انجام شده و ماشینآلات آن نیز در اوج تحریمها وارد و نصب شده و تولید و راهاندازی سرد و گرم آزمایشی آن نیز انجام شده است.
قائم مقام مدیرعامل کارخانه نساجی کاشمر گفت: در این فاز نیز روزانه تا ۲۰ تن نخ پنبه و ترکیب پنبه و الیاف مصنوعی تولید خواهد شد و تعداد کارکنان این کارخانه تا ۵۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.
وی افزود: فاز دوم این کارخانه با ۱۵ میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری ریالی آماده بهرهبرداری است و منتظر تأمین سرمایه در گردشگر از سوی سیستم بانکی هستیم.
نعمتی ادامه داد: گرچه در حال حاضر فروش کارخانه برای بازار داخلی پیشبینی شده اما طی ۶ ماه ۵۰ درصد صادرات خواهیم داشت و تاکنون کشورهای مختلف از جمله ازبکستان، ترکیه و حتی هند درخواست خرید از این کارخانه داشتهاند.
در این مراسم خبرنگاران از کارخانه نساجی و مزارع کشت پنبه در کاشمر بازدید کردند.
کارخانه نساجی کاشمر در کیلومتر ۲۷ جاده بردسکن واقع شده است.
شهرستان بردسکن در ۲۷۳ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
برچسبها وزارت جهاد کشاورزی پنبه کاشمر بردسکن
منبع: ایرنا
کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پنبه کاشمر بردسکن وزارت جهاد کشاورزی پنبه کاشمر بردسکن اخبار کنکور پیش بینی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
رئیس اتاق بازرگانی ایران: میزان افزایش مالیات بخش خصوصی در بودجه سال آینده ۱۲۸ درصد است
به گزارش قدس آنلاین غلامحسین شافعی امروز ۱۹ بهمن ماه، در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: وزیر اقتصاد، رئیس شورای گفتوگوی کشور هستند، بنابراین مجموعه تمام مسائل و مشکلات در سطح کشور جمعآوری و با نگاه جدی در شورای گفتوگو مطرح میشود که در این دوره حاصل جلسات شورای گفتوگو مناسب است.
وی افزود: آخرین موضوعی که از خراسان رضوی به شورای گفتوگو رفت و به نتایج مطلوب خواهد رسید، آییننامه مشاغل سخت و زیانآور بود. رئیس سازمان امور مالیاتی کشور نیز در اکثر جلسات شورا حضور دارند و نتیجه مطلوب از آن حاصل میشود.
شافعی بیان کرد: فعالان اقتصادی به دلیل نوسان و افزایش قیمت ارز، نگران افزایش قیمت نهادههای وارداتی در بخش تولید بوده و به دلیل تورم نیز نگران افزایش قیمت نهادههایی هستند که از داخل تامین خواهد شد. همچنین نیازمند استقراض بیشتر از بانکها در آینده خواهند بود که وضعت بانکها نیز چندان مناسب نیست. اکنون نیز بر در این تسهیلات قفل گذاشته شده که در آینده بدتر هم خواهد شد. در کنار این موارد، مسائل دیگری مانند بحران انرژی نیز وجود دارد که خسارتهایی را به بخش تولید کشور وارد کرده و کسی هم پاسخگوی جبران بخش خصوصی و تولید کنندگان نیست. بهره بانکی نیز افزایش پیدا کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: وقتی فعالان اقتصادی به بودجه سال ۱۴۰۲ توجه میکنند، نگرانی آنها افزایش پیدا میکند. در برخی بندهای بودجه تلاش شده به تولید و سرمایهگذاری کمک شود و قرار است نرخ مالیات ۶ تا ۷ درصد کاهش یابد، اما به طور کلی میزان افزایش مالیات بخش خصوصی در بودجه سال آینده ۱۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه به دنبال تغییر ترکیب منابع به منابع پایدار در کشور هستیم، عنوان کرد: این کار زمانی جواب میدهد که یک اراده کافی برای کنترل هزینههای دولت وجود داشته باشد، یعنی دولت کوچک شود و هزینههای خود را کاهش دهد اما اینگونه نیست. این مسائل بخش خصوصی را بسیار نگران کرده، زیرا حدود ۳۰ درصد مالیات را نیز باید تامین کنند.
شافعی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته رشد مالیات در کشور ۲۳۰۰ درصد بوده اما این میزان در خراسان رضوی ۲۷۳۰ درصد بوده است. خراسان رضوی در زمینه پرداخت مالیات بعد از تهران، اصفهان، خوزستان و کرمان قرار گرفته اما تفاوت زیادی با این استانها دارد. بنگاههای بزرگی در این استانها ایجاد شده که حتی یک بنگاه از آنها در استان ما وجود ندارد اما در زمینه مالیات بعد از این استانها قرار گرفتهایم. تعیین سهم مالیات خراسان رضوی از کشور با تحولاتی که در استانها انجام میشود، همخوانی ندارد. ۱۰، ۲۰ سال گذشته در استان پروژههای بزرگی مشغول به کار بودند که تعطیل شدند اما سهم مالیات تغییر نکرده است.