Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمدمهدی فداکار در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت فولاد تنبور و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، انعقاد این تفاهم‌نامه و همکاری مشترک حوزه صنعت و دانشگاه را اقدامی شایسته و کارآمد خواند و بیان کرد: به‌دنبال این هستیم تا تجهیزات سایت مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را با تخصیص اعتبار تبدیل به احسن کنیم تا از این مرکز هم بتواند کارایی لازم را در راستای رفع نیاز شهرستان بهره ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با شروع این همکاری مزیت‌های خوبی شامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان می‌شود. یکی موضوع درآمد و دیگری بحث فعال‌شدن دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در فرآیند قطعه‌سازی است؛ چراکه دانشجویان می‌توانند با توجه به این کار مشارکتی، یافته‌های خود را در کار میدانی هم تجربه کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اکنون تأکید آموزش عالی بر اجرایی‌کردن آموخته‌های دانشجویان در میدان عمل است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در کنار عمل به مفاد این تفاهم‌نامه می‌تواند این مهم را عملی کرده و در ادامه آن منبع درآمدی نیز داشته باشد. 

فداکار افزود: در این تفاهم‌نامه بخشی از آموزش به حوزه صنعت می‌رود که هم به نیاز صنعت پاسخ داده خواهد شد، هم برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان درآمدزایی به‌دنبال خواهد داشت و دانشجویان نیز می‌توانند سطح آموخته‌های خود را ارتقا بخشند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این قرارداد که با اعتبار بیش از ۲۸ میلیارد ریال منعقد شده است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان قطعات مورد نیاز حوزه صنعت را در خود شهرستان تولید خواهد کرد تا رفع این نیاز بومی‌سازی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اکنون درخواست تولید قطعات به خارج از شهرستان ارجاع داده می‌شود که با عقد این قرارداد همکاری می‌توان از برون‌رفت سرمایه به خارج از شهرستان و توانمندی جوانان بومی سیرجان در تولید قطعه استفاده کرد.

در پایان این مراسم محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از کارگاه مهندسی معکوس سرای نوآوری، فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته واحد سیرجان بازدید کرد و قول مساعد داد که حمایت ویژای از این کارگاه داشته باشد.

انتهای پیام/

مجید فرج فائد کد خبر: 1073563 برچسب‌ها ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان محمدمهدی فداکار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آرش رنجبران از تأسیس ۱۰ دانشکده مهارت و کارآفرینی در واحد‌های دانشگاهی این استان خبر داد.

وی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: آموزش‌های کاربردی و مهارت محور، اولویت دانشگاه آزاد اسلامی است و ما نیز در استان آذربایجان شرقی به این سمت حرکت می‌کنیم.

وی ادامه داد: تبریز از لحاظ پتانسیل صنایعی که در آن قرار دارد، چه صنایع سنگین و چه صنایع مربوط به قطعه سازی، صنایع غذایی، صنعت چرم و کفش و... همگی به عنوان وضعیت موجود احصا شده و با توجه به اینکه دانشگاه آزاد قرار است یک دانشگاه حل مساله و ماموریت گرا باشد، اغلب ماموریت‌ها به این حوزه‌ها اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز افزود: در شمال شرق استان به دلیل وجود معادن بزرگ از جمله مس، بخشی از تمرکز بر روی مسائل معدنی است و به دلیل وجود شرایط خاص کشاورزی، بخشی از ماموریت‌ها نیز به حوزه کشاورزی اختصاص یافته است.

رنجبران با اشاره به آغاز راه‌اندازی دانشکده‌های موضوعی تاکید کرد: در حوزه فنی و مهندسی دانشکده‌های «هوش مصنوعی» و «صنعت ساختمان» را در واحد تبریز خواهیم داشت و برای شبستر و ایلیخچی هم دانشکده هوش مصنوعی مصوب شده است.

وی ادامه داد: در اجرای طرح پویش با صنایعی چون تراکتورسازی، خودروسازی سایپا و تعدادی از شرکت‌های خصوصی وارد قرارداد شده‌ایم که این قرارداد‌ها از نظر زمانی نامحدود هستند.

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره دانش‌شهر ایران با گشایش ناحیه نوآوری
  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری