Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، در این نشست، راهبردهای پلتفرمی ایران خودرو در توسعه خودروهای هیبریدی، استراتژی های تامین قطعات و برآورد قیمتی خودروهای هیبریدی-برقی، تشریح شد. همچنین توانمندی ها و راهبردهای شرکت مپنا برای همکاری های مشترک با ایران خودرو مورد بررسی قرار گرفت.
معاون طراحی،‌ توسعه و تکوین محصول ایران خودرو در این نشست، با بیان این که پلتفرم K132 برای توسعه خودروی هیبریدی-برقی درنظر گرفته شده، اظهار کرد: تمام اجزای این پلتفرم متعلق به ایران خودرو است و قابلیت بالایی برای برقی سازی نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیانوش پورمجیب تصریح کرد: به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم که این خودرو را به سمت صنعتی سازی ببریم و اگر زمینه های اقتصادی فراهم شود،‌ آماده تولید انبوه هستیم.
وی با اشاره به توانمندی های شرکت مپنا، زمینه همکاری را گسترده خواند و تاکید کرد:‌ شکل گیری این همکاری می تواند حرکت در این مسیر را سرعت بخشد.
پورمجیب با بیان این که اگر خودرویی خوب و در سطح استانداردهای جهانی تولید کنیم،‌ می توان به بازارهای صادراتی هم اندیشید، اضافه کرد: اگر همکاری های مشترک شکل گرفته و جنبه اجرایی پیدا کند می توان پیش‌بینی کرد ظرف 18 ماه خودروی برقی مبتنی بر پلتفرم K132 قابل عرضه باشد.
مدیرعامل بخش تولید مپنا نیز در این نشست،‌ با اشاره به توانمندی های موجود در این شرکت در زمینه نیروگاهی، پروژه های ریلی و نفت و گاز گفت: با توجه به ارتباط خودروهای برقی به زمینه فعالیت مپنا، وارد این بخش نیز شده ایم و قصد داریم در مسیر حل مشکل آلایندگی هوا به کمک خودروساز بیاییم.
محمدرضا روشنی مقدم از آمادگی مپنا برای فراهم کردن زیرساخت توسعه خودروی هیبریدی-برقی خبر داد و گفت: در زمینه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری شارژر توانمندی لازم وجود دارد.
وی ادامه داد: امکان جمع آوری اجزای پلتفرم برقی نیز توسط مپنا فراهم است. این توانایی با شکل گیری استارت آپ در این شرکت ایجاد شده است.
روشنی مقدم تاکید کرد:‌ آماده همکاری با خودروسازان در زمینه های مورد نظر آنان به‌عنوان توسعه دهنده،‌ تامین کننده و یا شریک در تامین اجزای کلیدی خودروی برقی هستیم.
موسی رفان، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) نیز در این نشست، ورود مپنا به حوزه برقی سازی خودرو را ناشی از مسوولیت های اجتماعی و شرایط کسب و کار دانست و گفت: این فعالیت می تواند با توجه به زمینه مرتبط به فعالیت های مپنا، موفق عمل کند. 
وی افزود: زیرساخت الکترونیک قدرت و سیستم های کنترلی شرکت مکو با سابقه و دارای پتانسیل بالایی است،‌ این شرکت در زمینه زیرساخت در دو بخش سخت افزار شارژرها و نرم افزارها فعالیت های وسیع و متنوعی داشته است. 
رفان با بیان این که در بخش خودرو نیز سه نمونه سازی انجام شده است، افزود: یکی از محصولات ایران خودرو را دو توان کرده‌ایم و خودرو به صورت بنزینی و برقی قابل حرکت است،‌ یک خودروی دیگر را هم تماما برقی کرده‌ایم و یک محصول دیگر نیز خودرویی است که در حالت‌های مختلف برقی، بنزنی، هیبریدی و اسپرت طراحی شده است. هوشمند سازی خودرو نیز حوزه‌ای است که روی آن کار شده است.
مدیرعامل مکو تصریح کرد: این مجموعه‌ها داخلی سازی شده و طراحی و ساخت آن توسط مکو انجام شده است. راهبرد مپنا برای ورود به این بازار خودروساز شدن نیست و صرفا می خواهد با خودروسازان دیگر همکاری کند. امیدواریم با توان موجود به این حرکت ملی کمک کنیم و در خدمت مجموعه صنعتی کشور باشیم. 
گفتنی است، طبق مصوبات این نشست، مقرر شد نمایندگان دو طرف در ارتباط با تعیین مشخصات  فنی نخستین خودروی سواری و همچنین خودروی تجاری نشست برگزار کند و ظرف چند هفته آینده، نتیجه بررسی های خود را به لایه تصمیم‌گیر اعلام کنند.
همچنین مقرر شد در ارتباط با الزامات اقتصادی توسعه محصول یا محصولات کارگروه اول، کارگروه دومی متشکل از اعضای مرتبط طرفین، نشست برگزار کرده و هم‌زمان با کارگروه اول، نتیجه بررسی خود را به جلسه سطح تصمیم‌گیر ارایه کنند.

پربیننده ترین قیمت روز خودروهای چینی +جدول قیمت روز خودروهای میلیاردی +جدول افزایش بیش از ۱۰۰درصدی قیمت خودرو/ پژو۲۰۰۸ رکورددار افزایش قیمت قیمت روز خودروهای سایپا +جدول قیمت جدید ایران خودرو (محصولات پرطرفدار)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران خودرو خودرو نفت و گاز خودروهای هیبریدی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت هیبریدی برقی ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی

حسن کریمی سنجری اظهار داشت: همین الان ۲۰۰۰ دستگاه خودروی برقی در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز خصوصی کشور قرار گرفته‌اند و آماده ورود به ناوگان تاکسیرانی هستند با این حال شهرداری می‌گوید برای تامین منابع مورد نیاز خرید این خودرو‌ها نیاز به مساعدت دولت دارد و به تنهایی از پس آن برنمی‌آید.

به گزارش ایلنا، وی درباره آنچه سبب توقف جریان ورود خودرو‌های برقی به سیستم حمل‌ونقل عمومی شده است، گفت: اکنون ۳۰۰۰ خودروی برقی از گمرک ترخیص شده است. در حال حاضر منابع لازم برای خرید این خودرو‌ها باید تامین شود که این وظیفه بر عهده شهرداری‌هاست.

کریمی سنجری در واکنش به صحبت‌های اخیر عضو شورای شهر تهران درباره اینکه حتی یک خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران نشده، تصریح کرد: در اینکه خودرو‌ها وارده شده‌اند هیچ گونه ابهامی وجود ندارد.

وی ادامه داد: ۲۰۰۰ دستگاه همین الان در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز خصوصی کشور قرار گرفته‌اند، ضمن اینکه این خودرو‌های برقی با این هدف که به عنوان تاکسی در ناوگان حمل و نقل کشور استفاده شوند، وارد شده‌اند و ویژگی‌های فنی آن‌ها مناسب کاربری به عنوان وسیله حمل و نقل عمومی است؛ برخی شرکت‌های خودروساز واردکننده هم در زمینه استفاده از این خودرو‌ها در سامانه تاکسیرانی با تاکسیرانی تهران توافق‌نامه امضا کرده‌اند. طبیعی است که ورود آن‌ها به ناوگان تاکسی‌رانی مشروط به صدور پلاک «ت» خواهد بود که این اتفاق در حال انجام است، اما شرط مهم ورود این خودرو‌ها به ناوگان این است که پول این خودرو‌ها به شرکت‌های واردکننده پرداخت شود.

مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صمت اظهار کرد: شهرداری می‌گوید برای تامین منابع موردنیاز برای خرید این خودرو‌ها نیاز به مساعدت دولت دارد و به تنهایی از پس آن برنمی‌آید.

وی اضافه کرد: وزارت صمت تنظیم‌گر و تامین‌کننده خودرو برای ناوگان حمل و نقل عمومی است که این کار را انجام داده و بنابراین وظیفه خود را در سیاست برقی‌سازی حمل‌و‌نقل عمومی اجرا کرده است و این خودرو‌ها همین الان آماده واگذاری هستند، با این حال کسانی که ادعا دارند خودرویی وارد کشور نشده می‌توانند از پارکینگ شرکت واردکننده بازدید کنند و یا آمار گمرک را چک کنند.

کریمی سنجری تصریح کرد: در صورتی که خودرو‌های واردشده با سهولت به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه نشود و هزینه سرمایه‌گذاری اولیه شرکت‌های تامین‌کننده پرداخت نشود، تامین‌کنندگان این خودرو‌ها فرآیند تامین خودرو‌های برقی با هدف واگذاری به شبکه حمل‌ونقل عمومی کلان شهر‌های کشور را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکارهای مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می آیند (+عکس)
  • خودروهای برقی چینی ارزان شد
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • افول تسلا؛ قیمت سه مدل از خودروهای برقی تسلا در آمریکا کاهش می‌یابد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط خودروهای فرسوده