Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: ۲۰ درصد مشترکین تهران به صورت متوسط و کمی بیشتر مصرف می‌کنند، ۱۵ درصد پرمصرف هستند و ۵ درصد که شامل مناطق ۱، ۲ و ۳ شهر تهران می‌شود، بسیار پرمصرف هستند.

به گزارش پول نیوز ، محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، صبح امروز مورخ یکم مهرماه سال جاری، در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن بیان این نکته که حذف قبض‌های آب را مد نظر داریم سامانه‌ای برای این منظور در دست راه‌اندازی است، عنوان کرد: وجود نداشتن کنتور مجزا برای هر خانوار یکی از مشکلات ما در زمینه صدور قبض الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن اعلام اینکه، طی تفاهمنامه‌ای با نظام مهندسی تهران مقرر شد، تلاش برای نصب کنتور جداگانه برای هر واحد شدت بگیرد، گفت: البته این اقدام در هر منطقه و بسته به شرایط مِلک متفاوت است چرا که فشار آب در نقاط مختلف استان تهران می‌تواند متفاوت باشد اما به طور کلی ۳۰ درصد قبوض کاغذی را حذف کردیم که این ۳۰ درصد شامل بخش صنعتی و بخش‌هایی است که دارای کنتور آب جداگانه هستند.

 

به گفته بختیاری، استان تهران در بخش شبکه فاضلاب دچار عقب‌ماندگی است درحالی‌که میانگین شبکه فاضلاب کشور تا دو سال پیش ۴۸ درصد بود اما در استان تهران ۱۲ درصد را شامل می‌شد که اکنون به ۲۵ درصد رسیده است و تا پایان سال جاری این رقم ۳۸ درصد را تجربه می‌کند البته مشروط به بهره‌برداری از تصفیه‌خانه پردیس؛ تصفیه‌خانه فاضلاب رباط‌کریم و پرند نیز تا چند ماه آینده تمام می‌شود و تلاش داریم تا پایان دولت عقب‌ماندگی بخش شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه‌ها را جبران کنیم البته اولویت ما تکمیل شبکه فاضلاب بخش‌هایی است که ممکن است آب به بخش شرب ورود کند.


*طراحی شبکه آب وفاضلاب تهران مرتبط با دهه 30 است

وی، شهرستان بهارستان در اطراف تهران را بعد از منطقه غزه در لبنان، پرتراکم‌ترین شهرستان دنیا دانست و افزود: در اطراف تهران شاهد ایجاد شهرها یا روستاهایی هستیم که جمعیت آنها به اندازه یک مرکز استان یا یک شهر بزرگ است درحالی‌که زیرساخت شبکه فاضلاب و آبرسانی متناسب این جمعیت طراحی نشده است. در غرب و جنوب شرقی استان تهران جمعیت به صورت لگاریتمی رشد کرده درحالی‌که شبکه فاضلاب شهر تهران در دهه ۳۰ و متناسب با شرایط آن دوره طراحی شده است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های این شرکت از طریق اعتبارات داخلی تأمین می‌شود، اظهار داشت: به همین دلیل هیچ پروژه تعطیل یا نیمه تعطیلی در آبفای استان تهران نداریم.

 

به گفته بختیاری، امسال شرایط متفاوتی را در بخش مصرف آب شاهد بودیم به این ترتیب که رشد مصرف به صورت پیش‌بینی شده نبود چرا که همواره آهنگ افزایش رشد مصرف را از روزهای پایانی خرداد و آغاز تیر شاهد هستیم درحالی‌که به دلیل شرایط کرونا، از ابتدای اسفند ماه و حتی قبل‌تر شاهد افزایش ۲۵ درصدی مصرف آب در تهران بودیم که این رقم، ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار مترمکعب را دربر می‌گرفت.


*پر مصرف‌های تهران در مناطق 1، 2 و 3 زندگی می‌کنند

 

این مقام مسئول، ضمن توضیح اینکه این افزایش مصرف آب در تابستان باعث شد تا با چالش جدی روبرو شویم با این حال حتی یک ساعت هم قطعی آب نداشتیم، اظهار داشت: در پیک مصرف آب در امسال رقم سه میلیون و ۹۰۰ هزار مترمکعب را شاهد بوده و امسال مردم تهران ۱.۳ برابر حجم آب دریاچه چیتگر را مصرف کرده‌اند البته قانون اجازه قطع آب پرمصرف‌ها را نمی‌دهد مگر در موارد خاص که اخذ مجوز از شورای تأمین استان خواهد بود اما در برخی نقاط به علت افزایش بی‌رویه مصرف، فشار را برای پرمصرف‌ها کاهش دادیم.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد مردم تهران زیر الگوی معین مصرف آب دارند، ادامه داد: ۲۰ درصد مشترکین تهران به صورت متوسط و کمی بیشتر مصرف می‌کنند، ۱۵ درصد پرمصرف هستند و ۵ درصد که شامل مناطق ۱، ۲ و ۳ شهر تهران می‌شود، بسیار پرمصرف هستند.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تأکید بر اینکه در تهران به هیچ عنوان نه در بخش شرب و نه در بخش پساب شاهد ویروس کرونا نبودیم، تصریح کرد: ۴۰ درصد شبکه فاضلاب کشور که حدود ۴۰۰۰ کیلومتر است، قدمتی بالای ۵۰ سال داشته و فرسوده است. سال گذشته نسبت به سال ۹۷ پیشرفت دو برابری و امسال هم نسبت به سال گذشته باید دو برابر بیشتر به بهسازی شبکه کمک کنیم.


*وزارت راه اطلاعاتی برای تکمیل سامانه املاک از ما نخواسته است

 

بختیاری، در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی فارس، مبنی بر درخواست ارائه اطلاعات از سوی وزارت راه و شهرسازی برای تکمیل سامانه املاک گفت: تاکنون هیچ درخواستی مبنی بر ارائه اطلاعات شرکت آب منطقه‌ای از سوی وزارت راه و شهرسازی به دست ما نرسیده است. البته با وجود اینکه 60 درصد از مشترکین آب به صورت مجتمعی هستند، این امکان برای آن ها وجود نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار داشت: آب خروجی از تصفیه‌خانه سوهانک تهران بهترین کیفیت را دارد و حتی به جرأت می‌توان گفت کیفیت آن بالاتر از آب‌های بسته‌بندی شده است؛ این آب از سد لار تأمین می‌شود و علت اصلی کیفیت آن، این است که اجازه ساخت‌وساز آن داده نشده و به طور کلی جنس خاک در البرز جنوبی جزو بهترین جنس خاک‌ها است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز شرایط کرونا پر مصرف های تهران آب و فاضلاب استان تهران واکسن کرونا مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران پرمصرف هستند شبکه فاضلاب تصفیه خانه مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۳ اکیپ عملیاتی مجهز آبفا به مناطق سیل‌زده بلوچستان

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سه اکیپ عملیاتی آبفا با تجهیزات کامل از استان‌های اصفهان، فارس و خراسان جنوبی به مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان اعزام شده است. - اخبار استانها -

هاشم امینی پس از بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کنارک اظهار داشت: سه اکیپ عملیاتی آبفا با تجهیزات کامل از استان‌های اصفهان، فارس و خراسان جنوبی به مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان اعزام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: علاوه بر تجهیزات موجود در کنارک، امشب سه تیم واکنش سریع به همراه تجهیزات و ماشین آلات مختلفی همچون خودروهای بحران آب و فاضلاب، پمپ ویژه تخلیه روان آب‌ها و فاضلاب، دیزل ژنراتور و موتورهای برق برای خروج آب از معابر در این شهر مستقر می‌شوند.

وی افزود: همچنین دو دستگاه خودروی عملیاتی پیکاپ جهت تسریع عملیات و پایداری شرایط از استان تهران وارد کنارک می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در سفر به مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان، ضمن بازدید از ایستگاه پمپاژ شماره سه فاضلاب کنارک، با حضور میدانی در سطح شهر وضعیت فاضلاب محله‌های مختلف شهر را که درگیر نفوذ آب‌های سطحی در معابر و منازل شده اند، بررسی کرد.

امینی در ادامه از پروژه ساخت ایستگاه پمپاژ شماره یک فاضلاب شهر کنارک بازدید کرد و روند پیشرفت این طرح را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

بازدید از آب شیرین کن کنارک و سد کهیر از دیگر برنامه های سفر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به جنوب سیستان و بلوچستان بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • اعزام ۳ اکیپ عملیاتی مجهز آبفا به مناطق سیل‌زده بلوچستان
  • مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان بازدید کرد
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • پایتخت بعدی ایران کدام شهر است؟
  • ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی‌کند/ پرمصرف ها نقره داغ می‌شوند
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی کند/ پرمصرف ها نقره داغ می شوند