Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: عاطفه گلفشان به بیان راهکار‌هایی برای مقابله خشکی پوست در فصل پاییز پرداخت و گفت: در ۶ ماه دوم سال با آغاز فصل سرما و کاهش رطوبت هوا افراد بیش از قبل دچار خشکی پوست می‌شوند و احتمال ایجاد اگزما، ترک‌ها، شیار‌ها و خارش‌های پوستی به ویژه در افرادی که پوستشان مستعد خشکی باشد، افزایش می‌یابد.

به گزارش میزان، وی ضمن اشاره به اینکه افرادی که سابقه اگزما دارند، مستعد خشکی پوست هستند و مشکلشان در فصل پاییز تشدید می‌شود، ادامه داد: برخی از افراد به صورت ارثی و از دوران کودکی خشکی پوست و اگزما دارند و بعضی دیگر به صورت اکتسابی دچار این عارضه می‌شوند، برای مثال اشخاصی که زیاد از مواد شوینده استفاده می‌کنند، بیشتر به آسیب‌های پوستی و خشکی پوست گرفتار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




این متخصص پوست‌و‌مو با بیان اینکه افراد مسن بیشتر از بقیه دچار اگزما و خشکی پوست می‌شوند، اظهار کرد: با افزایش سن رطوبت پوست کاهش پیدا می‌کند و در فصل سرما این کاهش رطوبت تشدید می‌شود و در نتیجه احتمال ایجاد اگزما بیشتر است.

وی افزود: همچنین افرادی که به دلیل داشتن بیماری مزمن قلبی و کلیوی دارو‌های مدر استفاده می‌کنند و افراد مبتلا به دیابت به علت اختلال عصب‌دهی به پوست انتهای اندام‌ها، احتمال خشکی پوستشان بیشتر است.

این متخصص پوست در خصوص راهکار‌های کاهش خشکی پوست در فصل سرما توضیح داد: همه افراد به ویژه اشخاص مستعد خشکی پوست بهتر است در ۶ ماه دوم سال به طور مرتب دست‌های خود با کرم‌های چرب کننده، چرب نگه دارند، چرا که این کار موجب می‌شود که رطوبت پوست افزایش یابد و احتمال خشکی کمتر شود.

وی بیان کرد: توصیه می‌شود در کنار کرم‌های چرب کننده از کرم‌های مرطوب کننده و آب رسان هم استفاده شود، چرا که در فصل‌های پاییز و زمستان رطوبت پوست کاهش می‌یابد و استفاده از این کرم‌ها مانع از کم شدن رطوبت پوست می‌شود.

وی یادآورشد: بهتر است ا افراد به ویژه آن‌هایی بیشتر مستعد خشکی پوست هستند از شوینده‌هایی استفاده کنند که حاوی گلیسیرین و مخصوص پوست‌های خشک باشد و همچنین یکی دیگر از اقداماتی که نقش مهمی در کاهش خشکی و التهاب پوست دارد، استفاده از دستکش است و توصیه می‌شود افراد مستعد خشکی پوست در فصول سرد سال هنگامی که بیرون از خانه هستند از دستکش‌های نخی استفاده کنند و در منزل هم هنگام شست وشو از دستکش‌های پلاستیکی استفاده نمایند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: خشکی پوست فصل پاییز صراط خشکی پوست رطوبت پوست کرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای یک سیل مرموز در دبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ برخی کارشناسان تاکید دارند که بارورسازی ابر‌ها (به عنوان یکی از روش‌های ایجاد باران که توسط اماراتی‌ها نیز صورت می‌گیرد)، در تشدید بارندگی‌های اخیر نقش داشته و مقامات اماراتی باید در انتخاب زمان مورد نظر برای این کار دقت لازم را لحاظ می‌کرده‌اند.

در هر حال، هیچ کس در خصوص غیرمتعارف و نامعمول بودن این بارندگی‌ها و سیل ناشی از آن شک و تردیدی ندارد.

گزارش‌های منتشر شده از منابع آگاه رسانه‌ای حاکی از آن است که هواپیما‌های اماراتی بارورکننده ابر‌ها در روز‌های یکشنبه و دوشنبه اعزام شده بودند و البته در روز سه شنبه شاهد وقوع سیل در امارات بودیم.

برخی کارشناسان می‌گویند که این اقدام، در بهترین حالت ممکن است تأثیر جزئی بر توفان داشته باشد و تمرکز بر بارورسازی ابر‌ها «گمراه کننده» است و برخی دیگر، هنوز نظری در این خصوص نداده اند!

بر همین اساس، حتی اگر بارورسازی ابر‌ها در اطراف دوبی به بارش کمکی کرده باشد، جو پیش از آن هم به خاطر تغییر اقلیم خودش به قدر کافی آب داشته است که تولید ابر کند.

بارورسازی ابر‌ها معمولاً زمانی انجام می‌شود که شرایط و وضعیت باد، رطوبت و گرد و غبار برای ایجاد باران کافی نباشد. در هفته گذشته، نسبت به خطر بالای سیل در سراسر خلیج هشدار داده شده بود. اشتباه مقامات اماراتی از این لحاظ محرز است؛ زمانی که چنین سامانه‌های شدید و مقیاس بزرگی پیش‌بینی می‌شود، بارورسازی ابر‌ها، که فرآیندی پرهزینه است، انجام نمی‌شود، زیرا نیازی به بارورکردن چنین سامانه‌های نیرومندی در مقیاس منطقه‌ای نیست. 

پیش از این رویداد، مدل‌های کامپیوتری (که تأثیرات احتمالی بارور شدن ابر‌ها را در نظر نمی‌گیرند) پیش‌بینی یک بارندگی گسترده را در امارات کرده بودند ماموریت‌های بارورسازی ابر‌ها در قلمرو امارات توسط مرکز ملی هواشناسی، یک گروه ویژه دولتی، انجام می‌شود. جلوگیری از تبدیل شدن بارندگی شدید به سیلاب‌های مرگبار نیازمند دفاع قوی برای مقابله با بارش‌های شدید ناگهانی است.

البته دوبی به شدت شهری شده است. فضای سبز کمی برای جذب رطوبت وجود دارد و تأسیسات زهکشی قادر به تحمل چنین میزان بارندگی بالا نبودند. یعنی در صورت تکرار این واقعه، بار دیگر دبی در برابر بارش شدید باران آسیب پذیر خواهد بود.

بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری در دبی می‌گویند نیازی واقعی نسبت به بازسازی برخی نقاط شهر (به لحاظ ایجاد تاسیسات زهکشی که قادر به تحمل و جذب رطوبت و بارندگی باشد) وجود دارد.

در هر حال، با توجه به اصرار‌های قاطعانه درخصوص انتخاب زمان نامناسب اماراتی‌ها در بارورسازی ابر‌ها و انکار مطلق مقامات اماراتی و برخی کارشناسان درا ین خصوص، قرار نیست این معما در آینده‌ای نزدیک یا حتی دور به صورت دقیق حل و فصل شود، خصوصا اگر بارندگی مجددی در سطحی وسیع و گسترده در دبی یا کشور‌های حوزه خلیج فارس صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • میزان رطوبت هوا در خانه چقدر باید باشد؟
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • داستان شور نمکی‌ها و قصه شیرین کیک‌ و نوشابه بعدازظهر
  • معمای یک سیل مرموز در دبی
  • حاکمیت لانینا بر کشور از تابستان | وضعیت بارش‌ها در پاییز و زمستان چگونه خواهد بود؟
  • ویتامینی برای سلامت پوست، مو، سیستم ایمنی و عصبی
  • توصیه‌هایی برای بهبود کلسترول
  • چه کسانی باید پروتئین بیشتری مصرف کنند؟