Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر نیکو اثنی عشری جراح و دندان پزشک در خصوص باورهای نادرست در حوزه بهداشت دهان و دندان گفت :«پیشگیری بهتر از درمان است» این جمله‌ای معروف و صد البته درست در حوزه سلامت و بهداشت فردی است که بسیاری از مردم حتی در گفت‌وگوهای روزمره هم به‌کار می‌برند. در دنیای دندانپزشکی این جمله به آن معناست که اگر شما بهداشت دهان و دندان خود را به‌طور مداوم و با روش درست رعایت کنید می‌توانید از شایع‌ترین بیماری دهان و دندان که پوسیدگی دندان‌هاست پیشگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه‌ای که شما برای پیشگیری از پوسیدگی دندان پرداخت می‌کنید شامل خرید یک مسواک، یک خمیردندان و یک بسته نخ دندان و سه دقیقه زمان قبل از خواب شب‌تان است که مطمئنا قابل مقایسه با هزینه‌های مربوط به ترمیم دندان یا کشیدن دندان نیست.

عوامل مختلفی می‌تواند مانع از انجام صحیح روش‌های بهداشت دهان و دندان شود که از شایع‌ترین آن‌ها باور‌های غلطی است که در این زمینه وجود دارد. از جمله این باور‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: محکم مسواک‌زدن باعث تمیزترشدن دندان‌ها می‌شود: مسواک‌زدن باید با فشار مناسب انجام شود؛ نه فشار خیلی کم نه فشار خیلی زیاد.

بیشتربخوانید

از بین بردن عفونت دندان با یک معجون جادویی

محکم مسواک‌زدن دندان‌ها با فشار زیاد باعث سایش مینای دندان، آسیب به لثه‌ها و حساسیت دندان‌ها می‌شود. زمانی که لثه‌ها دچار التهاب و خونریزی هستند نباید مسواک بزنیم: خونریزی از لثه معمولا جزو علائم اولیه بیمار‌های لثه است. در صورتی که به خونریزی لثه دچار هستید بهتر است به مسواک‌زدن دندان و لثه‌های خود به‌آرامی و بدون واردکردن فشار اضافه ادامه دهید. این کار باعث کاهش میزان باکتری‌ها و عوامل آسیب‌زای آن‌ها می‌شود.

در عین حال بسیار مهم است که حتما یک وقت معاینه برای بررسی وضعیت لثه‌ها از دندانپزشک‌تان بگیرید. در صورتی که مشکل خاصی مثل درد یا تورم در ناحیه دهان و دندان‌ها نداریم لازم نیست به دندانپزشک مراجعه کنیم: توصیه می‌شود حتی وقتی هیچ مشکلی احساس نمی‌کنید، سالانه یک‌بار برای بررسی وضعیت دهان و دندان به دندانپزشک مراجعه کنید.

در بسیاری از موارد، دندان‌ها از محل تماس‌شان با دندان مجاور دچار پوسیدگی می‌شوند که قابل مشاهده با چشم نیست و درد زیادی ایجاد نمی‌کند. اگر این پوسیدگی‌های کوچک در همین مرحله ترمیم شوند از گسترش بیشتر پوسیدگی و درگیری عصب دندان و در نتیجه آن نیاز به ترمیم‌های وسیع‌تر و درمان ریشه دندان که بسیار پرهزینه‌تر هستند جلوگیری می‌شود. در پایان به عنوان یک دندانپزشک باز هم روی این جمله کلیدی معروف تأکید می‌کنم: «پیشگیری بهتر از درمان است.»

منبع: جام جم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دندانپزشکی دهان و دندان دانستنی های پزشکی دهان و دندان مسواک زدن دندان ها لثه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: این طرح به صورت در چهارمحال و بختیاری با  هدف ارتقای سلامت دهان و دندان آغاز شد.
افشین امیریان افزود: برگزاری همایش استانی هفته سلامت به منظور تجلیل از فعالین حوزه سلامت در بخش سفیران سلامت دانش‌آموزی و مراقبان سلامت، برگزاری پیاده‌روی عمومی کارکنان اداره کل و ادارات مناطق هفده‌گانه آموزش و پرورش، معاینات غربالگری و پزشکی کارکنان اداره کل و همچنین ادارات مناطق هفده‌گانه آموزش و پرورش، جزو برنامه‌های هفته سلامت و بهداشت در سطح ادارات خواهد بود.
وی افزود: ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان بی‌شک سرمایه‌گذاری مهمی برای نسل‌های آینده است که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز به آن توجه ویژه‌ای شده است.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • انواع درد دندان‌ و علل آن | خودمان برای تسکین درد چه کار کنیم؟ | چه زمانی به دندانپزشک مراجعه کنیم؟