Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس  در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره عدم اعطای سهم  وزارت بهداشت از یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی اظهار داشت: با موافقت مقام معظم رهبری در دوران شیوع کرونا و برای جبران هزینه‌های وزارت بهداشت مقرر شد یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی از صندوق توسعه ملی برداشتی صورت می‌گیرد قاعدتا باید به ریال تبدیل شود که این یک میلیارد یورو می‌تواند تورم شگفت انگیزی به همراه داشته باشد.

عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح کرد: ‌وقتی که قرار است دود این تورم به چشم مردم برود پس بهتر است برداشت از صندوق توسعه ملی هزینه درمان شود. 

سلیمی گفت: ‌نیاز ما در حال حاضر 16 تا 20 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزاست که فقط بین یک میلیون و 200 هزار تا یک میلیون و 600 هزار دوز واکسن وارد کشور شده است.

وی خاطرنشان کرد: این انتقاد به دولت وارد است که چرا اقدام لازم برای واردات واکسن آنفلوآنزا از مدت‌‌ها قبل صورت نگرفته این در حالی است که زدن این واکسن فقط در دو هفته ابتدای مهر تاثیر دارد و بعد از آن دیگر کارایی ندارد.

نماینده محلات در مجلس گفت: کوتاهی دولت قطعا به مردم آسیب می‌زند.هر چند که به نظر می‌رسد بخشی از مباحث حاشیه‌ای در چند روز اخیر در مورد واکسن آنفلوآنزا برای پوشش کم کاری‌های دولت صورت می‌گیرد.

سلیمی افزود: ‌شنیده‌هایم حاکی است که حدود 58 میلیون دلار به یک شرکت خاص اعطا شده که واکسن آنفلوآنزا خریداری کند که البته این پول به کشور ترکیه رفته و هنوز نتوانسته‌اند واکسن را وارد کشورمان کنند. این در حالی است که ارز اعطایی به این شرکت با نرخ 4200 تومانی بوده و مجلس قطعا در این باره پیگیری‌های نظارتی را انجام خواهد داد.

وی گفت:‌ بایستی در باره اعطای این حجم ارز از کشور به یک شرکت خصوصی و نور چشمی شفافیت لازم از سوی سازمان غذا و دارو و آقایان واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور و نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه صورت گیرد و آنها پاسخ دهند چرا تاکنون این واکسن به کشور وارد نشده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح  کرد:‌ وزارت بهداشت بارها مردم را برای زدن واکسن آنفلوآنزا تشویق کرده و معلوم نیست چرا به موقع اقدامات لازم صورت نگرفته است. 

سلیمی افزود: ‌بایستی هر چه سریع‌تر سهم وزارت بهداشت از برداشت صندوق توسعه ملی جهت تزریق به بخش درمان کشور تخصیص پیدا کند. این در حالی است که کادر بهداشت و درمان نباید منتظر اضافه کار، پاداش، حقوق و کارانه باشند  در حالی که با ویروس کرونا مبارزه می‌کنند.

وی گفت:‌ دولت روزه سکوت گرفته و حتی کار به جایی رسیده که وزیر بهداشت از رئیس‌جمهور ناامید شده و به سردار سپهید شهید حاج قاسم سلیمانی دلنوشته می‌نویسد؛ چرا حسن روحانی که رئیس ستاد ملی مبارزه با کروناست پاسخگو نیست و تا این اندازه بی‌تفاوت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ترکیه واکسن دلار واردات صندوق توسعه ملی واکسن آنفلوآنزا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ۳۴۰۰ مورد حیوان گزیدگی در کردستان

فرزام بیدارپور به شیوع بالاتر موارد حیوان گزیدگی در فصول تابستان و پاییز ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: احتمالا این افزایش به دلیل فعالیت مردم در بیرون از منزل و همچنین حضور حیوانات در چراگاه‌ها در فصول گرم سال باشد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ۳ هزار و ۴۳۶ مورد حیوان گزیدگی خبر داد و افزود: در این بین، تعداد موارد سگ گزیدگی بالاتر بوده و در تمامی موارد واکسن و در صورت نیاز سرم ضد هاری دریافت نموده‌اند.

وی با اشاره به بالابودن هزینه‌های مربوط به حیوان گزیدگی برای سیستم سلامت گفت: هزینه تزریق واکسن و سرم برای هر مورد حداقل ۵۰ میلیون ریال است که به صورت رایگان ارائه می‌شود.

بیدارپور ادامه داد: در سال گذشته تزریق واکسن و سرم تراپی مجموعا ۹۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برای سیستم سلامت استان هزینه در بر داشته است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: بهترین راه برای برخورد با این مشکل پیشگیری است به طوریکه هماهنگی‌های درون و برون بخشی، آموزش گروه‌های در معرض خطر، شناسایی موارد گزیدگی، پیگیری و درمان زود هنگام و واکسیناسیون به موقع حیوانات از جمله اقدامات پیشگیرانه است.

 واحد پیشگیری و مراقبت بیماری هاری و حیوان گزیدگی در شهرستان‌ها به صورت ۲۴ ساعته فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده واردات ۶۰۰ هزار لپ‌تاپ به ایران
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن در کشور
  • هرمزگان رتبه نخست صدور گواهی کشف معادن کشور
  • ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ۳۴۰۰ مورد حیوان گزیدگی در کردستان
  • ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار
  • نتایج امیدوارکننده آزمایش مقدماتی یک واکسن برای شایع‌ترین بیماری آمیزشی
  • ماجرای سنگ اندازی برای واردات واگن های متروی تهران چیست؟​
  • ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
  • تاکید رئیس شورا بر آمادگی پدافند هوایی
  • منابع قاچاق کالا و فرار سرمایه از کجا تأمین می شود؟