Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله عبدالله ، رئیس شورای عالی آشتی ملی افغانستان گفت که مذاکرات تاریخی بین دولت و جنبش طالبان با هدف دستیابی به "صلح پایدار" انجام شده است ، اما این گفتگوها می تواند برای مدت طولانی ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، از ۱۲ سپتامبر ، دوحه، پایتخت قطر ، شاهد مذاکرات تاریخی صلح بین دو طرف، با حمایت ایالات متحده، در تلاش برای پایان دادن به ۴۲ سال درگیری مسلحانه از زمان کودتای نظامی در این کشور آسیایی در سال ۱۹۷۸ ، و سپس حمله شوروی بین ۱۹۷۹ و ۱۹۸۹ است

عبدالله گفت که کابل در مذاکرات به دنبال "نتایج مثبت" است اما جنگ دهها ساله را نمی توان ظرف چند روز پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: "موارد زیادی وجود دارد که باید در مورد آنها بحث شود و مذاکرات می توانند برای مدت طولانی ادامه داشته باشند. به دلیل اختلاف دیدگاه بین هیئت های دو طرف ، ممکن است در جریان مذاکرات مشکلاتی به وجود بیاید و آنها می توانند گام به گام با گفتگو حل شوند.

طالبان و واشنگتن در دوحه در تاریخ ۲۹ فوریه توافقی را برای خروج تدریجی آمریکا از افغانستان و تبادل زندانیان امضا کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات صلح افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، افزود: تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیرخانه جهت گزارش به رئیس جمهور ارسال نمایند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تأمین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم است.

کد خبر 6088255 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است