Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس  در گفت‌وگو با فارس، درباره عدم اعطای سهم  وزارت بهداشت از یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی اظهار داشت: با موافقت مقام معظم رهبری در دوران شیوع کرونا و برای جبران هزینه‌های وزارت بهداشت مقرر شد یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشته شود.

وی افزود: وقتی از صندوق توسعه ملی برداشتی صورت می‌گیرد قاعدتا باید به ریال تبدیل شود که این یک میلیارد یورو می‌تواند تورم شگفت انگیزی به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح کرد: ‌وقتی که قرار است دود این تورم به چشم مردم برود پس بهتر است برداشت از صندوق توسعه ملی هزینه درمان شود.

سلیمی گفت: ‌نیاز ما در حال حاضر 16 تا 20 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزاست که فقط بین یک میلیون و 200 هزار تا یک میلیون و 600 هزار دوز واکسن وارد کشور شده است.

وی خاطرنشان کرد: این انتقاد به دولت وارد است که چرا اقدام لازم برای واردات واکسن آنفلوآنزا از مدت‌‌ها قبل صورت نگرفته این در حالی است که زدن این واکسن فقط در دو هفته ابتدای مهر تاثیر دارد و بعد از آن دیگر کارایی ندارد.

نماینده محلات در مجلس گفت: کوتاهی دولت قطعا به مردم آسیب می‌زند.هر چند که به نظر می‌رسد بخشی از مباحث حاشیه‌ای در چند روز اخیر در مورد واکسن آنفلوآنزا برای پوشش کم کاری‌های دولت صورت می‌گیرد.

سلیمی افزود: ‌شنیده‌هایم حاکی است که حدود 58 میلیون دلار به یک شرکت خاص اعطا شده که واکسن آنفلوآنزا خریداری کند که البته این پول به کشور ترکیه رفته و هنوز نتوانسته‌اند واکسن را وارد کشورمان کنند. این در حالی است که ارز اعطایی به این شرکت با نرخ 4200 تومانی بوده و مجلس قطعا در این باره پیگیری‌های نظارتی را انجام خواهد داد.

وی گفت:‌ بایستی در باره اعطای این حجم ارز از کشور به یک شرکت خصوصی و نور چشمی شفافیت لازم از سوی سازمان غذا و دارو و آقایان واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور و نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه صورت گیرد و آنها پاسخ دهند چرا تاکنون این واکسن به کشور وارد نشده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس تصریح  کرد:‌ وزارت بهداشت بارها مردم را برای زدن واکسن آنفلوآنزا تشویق کرده و معلوم نیست چرا به موقع اقدامات لازم صورت نگرفته است.

سلیمی افزود: ‌بایستی هر چه سریع‌تر سهم وزارت بهداشت از برداشت صندوق توسعه ملی جهت تزریق به بخش درمان کشور تخصیص پیدا کند. این در حالی است که کادر بهداشت و درمان نباید منتظر اضافه کار، پاداش، حقوق و کارانه باشند  در حالی که با ویروس کرونا مبارزه می‌کنند.

وی گفت:‌ دولت روزه سکوت گرفته و حتی کار به جایی رسیده که وزیر بهداشت از رئیس‌جمهور ناامید شده و به سردار سپهید شهید حاج قاسم سلیمانی دلنوشته می‌نویسد؛ چرا حسن روحانی که رئیس ستاد ملی مبارزه با کروناست پاسخگو نیست و تا این اندازه بی‌تفاوت است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی واکسن آنفلوآنزا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، به تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت مشغول است. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتاب‌دهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این شرکت بود. این مرکز در راستای حمایت از استارت‌‌آپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جولان قطعات چینی در بازار خودرو/ بیش از ۸ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت وارد کشور شد
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد