Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-24@01:06:12 GMT

دلایل رایج ریزش مو در تابستان و پاییز چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۶۲۸۱

دلایل رایج ریزش مو در تابستان و پاییز چیست؟

رویداد۲۴ ریزش مو یک مشکل و شکایت رایج در بین عموم افراد است که موجب پریشانی روانی قابل توجهی می شود. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ریزش مو ممکن است بر حسب فصل متفاوت باشد، برخی از محققان می‌گویند که با ارزیابی رژیم‌های درمانی می‌توانند این مشکل را تا حدی کنترل کنند.

طبق ادعای انجمن ریزش مو در آمریکا، حدود دو سوم از مردان در ایالات متحده تا ۳۵ سالگی ریزش مو را تجربه خواهند کرد و تخمین زده می‌شود تا سن ۵۰ سالگی، حدود ۸۵ درصد از مردان با این مشکل مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان قابل توجهی از مو‌های خود را از دست می‌دهند.

اما برخلاف تصور عامه، ریزش مو فقط مسئله یک فرد نیست. حدود ۴۰ درصد ریزش مو در ایالات متحده در زنان رخ می‌دهد. برای هر دو جنس، آلوپسی آندروژنتیک - که به عنوان طاسی الگوی مرد یا زن نیز شناخته می‌شود - رایج‌ترین شکل ریزش مو است.

در آقایان، این حالت با نازک شدن مو روی تاج مشخص می‌شود و ممکن است در نهایت منجر به طاسی شود. زنان مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک نیز ممکن است نازک شدن مو را در سر خود تجربه کنند، که این عارضه به ندرت پیشرفت می‌کند تا طاسی کامل شود.

امروز در گفتگو با خبر‌های پزشکی، دکتر شاون کواترا - از گروه پوست و مو در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور می‌کوید: بیماران اغلب شکایت دارند که ریزش مو در تابستان یا پاییز شدیدتر می‌شود.

دکتر کواترا اضافه کرد: "در این راستا تحقیقات را آغاز کردیم، و چند مطالعه را در مورد ترکوگرام‌های مو مشاهده کردیم و نشان داد که افزایش ریزش مو در ماه‌های تابستان و پاییز صحت دارد. "بیشتر بخوانید: تاثیر ورزش بر ریزش مو ریزش فصلی مو
دکتر شاون کواترا و تیمش تصمیم گرفتند ارتباط بین ریزش فصلی مو را با تجزیه و تحلیل داده‌های جهانی از Google Trends بررسی کنند، که یک پایگاه داده آنلاین است که از سال ۲۰۰۴ اطلاعات مربوط به نتایج جستجوی گوگل را جمع آوری کرده است.

محققان اخیراً یافته‌های خود را در ژورنال پوست و مو در انگلیس منتشر کردند.

آن‌ها به طور خاص به داده‌های شاخص حجم جستجوی ماهانه (SVI) برای اصطلاح "ریزش مو" بین ژانویه ۲۰۰۴ و اکتبر ۲۰۱۶ نگاه داشتند.

این تیم ۱۵ کشور برتر را با جستجوی SVI ریزش مو مشخص کرد. برای تجزیه و تحلیل نهایی خود، چهار کشور با بیشترین جمعیت در هر نیمکره را انتخاب کردند. این‌ها شامل ایالات متحده، انگلیس، کانادا، استرالیا، هند، آفریقای جنوبی، نیوزلند و موریس بود.

محققان برای اختصاص یک فصل به هر کشور از تعاریف هواشناسی استفاده کردند و داده‌ها در مورد دمای ماهانه با استفاده از اطلاعات اداره ملی اقیانوس و اتمسفر جمع آوری کردند.

این تیم با استفاده از سری زمانی چند متغیره Prais-Winsten، ارزیابی کردند که چگونه تغییر فصلی در ریزش مو تأثیر می‌گذارد.

این مطالعه نشان داد که ریزش مو در تابستان و پاییز بیشتر از زمستان و بهار است و از تحقیقات قبلی و مشاهدات بالینی پشتیبانی می‌کند.

جالب توجه این است که تغییرات فصلی ریزش مو نیز در حیوانات رخ می‌دهد و در مطالعات انجام شده با میمون ها، گربه‌ها و سگ‌ها ذکر شده است. به طور خاص، آلوپسی فصلی در سگ‌ها نیز دیده شده است.   نتایج مطالعه 
محققان بر این باورند که یافته‌های آن‌ها ممکن است به بیماران در ارزیابی بهتر کارآیی درمان‌های فعلی ریزش مو کمک کند و نتایج حتی ممکن است باعث تسکین برخی علائم ریزش مو در افراد شود.

"افرادی که ریزش موی خفیف را در ماه‌های تابستان و پاییز گزارش می‌دهند باید اطمینان داشته باشند که این یک مشکل طبیعی است. "

محققان همچنین خاطرنشان کردند که مشخص شده است که دما هوا در ریزش فصلی مو نقش دارد، اما مطالعه آن‌ها عوامل مؤثر دیگری مانند تغییر در پرتو‌های فرابنفش را در خود جای نداده است.

دکتر کواترا خاطر نشان می‌کند: "مطالعات آینده باید تغییرات فیزیولوژیکی در مو‌های انسان را در طول فصول بررسی کند. " منبع: فرارو لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت پوست و مو تابستان و پاییز ریزش مو ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، یبوست عارضه‌ای است که با تخلیه نامنظم و غیرمداوم مدفوع یا دشواری در خروج آن از بدن تعریف می‌شود و حدود ۱۵ درصد جمعیت جهان تاکنون با آن مواجه‌ شده‌اند. این مشکل در دختران بیشتر از پسران مشاهده می‌شود و احتمال ابتلای زنان ۶۵ ساله و بالاتر به آن نسبت‌به بقیه گروه‌ها و رده‌های سنی، بیشتر است.

علائم رایج یبوست عبارت‌اند از مدفوع سفت، زور زدن برای دفع، احساس انسداد در ناحیه آئورکتال (دهانه‌ای که مدفوع از آن عبور می‌کند)، دفع ناقص، ناراحتی شکمی و نفخ.

مصرف نکردن مایعات و فیبر به اندازه کافی و همچنین نداشتن تحرک از دلایل یبوست به شمار می‌روند. از جمله علل دیگر می‌توان به برخی اختلالات متابولیک نظیر دیابت و کم‌کاری تیروئید، بعضی داروها، برخی بیماری‌های مغز و اعصاب نظیر پارکینسون، ام‌اس و زوال عقل، بیماری‌های مرتبط با عضلات یا بیماری‌های جدی مانند سرطان روده بزرگ اشاره کرد.

حرکات منظم روده‌ برای سلامتی دستگاه گوارش ضروری است، زیرا به حذف مواد زائد از بدن و جلوگیری از تجمع سموم کمک می‌کند.

یکی دیگر از عوامل موثر بر یبوست منیزیم است، که وری‌ول‌هلت در گزارشی به آن پرداخته است.

علائم کمبود منیزیم در بدن | مقدار مورد نیاز منیزیم در بدن چقدر است؟

منیزیم چیست؟

منیزیم یک ماده معدنی مغذی است که در بسیاری از فرایندهای بدن نقش مهمی دارد. از جمله اینکه عملکرد عضلات، سلول‌های عصبی، سطح قند خون، فشار خون و همچنین ضربان قلب را تنظیم می‌کند، به رشد استخوان‌ها کمک می‌کند و پروتئین دی‌ان‌ای و آران‌ای را می‌سازد.

منیزیم در اشکال مختلف مانند اکسید منیزیم، هیدروکسید منیزیم، سولفات منیزیم، سیترات منیزیم، کلرید منیزیم و ترکیبات دیگر موجود است.

این ماده معدنی را می‌توان با مصرف برخی مواد غذایی هم به بدن رساند و در خوراکی‌هایی مانند دانه کدو تنبل، دانه چیا، بادام، اسفناج تازه و اسفناج آب‌پز و بادام هندی وجود دارد.

منیزیم با افزایش میزان آب و حجم مدفوع، مانند یک ملین اسمزی (دارای قابلیت جذب آب و ایجاد فشار اسموتیک) برای رفع یبوست عمل می‌کند و قابلیت منیزیم برای کشیدن آب به روده کمک می‌کند که مدفوع نرم شود و این مدفوع متورم به تحریک روده منجر می‌شود.

توجه داشته باشید که اگر به منیزیم یا ترکیبات آن حساسیت دارید، باید از مصرف آن اجتناب کنید و در صورت مواجهه با واکنش آلرژیک شدید مانند خارش، کهیر و تنگی نفس، فورا به پزشک مراجعه کنید. کلیه‌ها تنظیم سطح منیزیم در خون را برعهده دارند. بنابراین اگر مشکلات کلیوی دارید، نیز احتمال دارد با افزایش خطر تجمع منیزیم مواجه می‌شوید.

از طرفی منیزیم با برخی داروها هم تداخل دارد و افراد مبتلا به شرایط پزشکی خاص باید از مصرف آن خودداری کنند یا از قبل از مصرف آن با پزشک و متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنند.

البته متخصصان برای درمان یبوست راهکارها دیگری هم ارائه می‌دهند. افزایش مصرف مایعات، افزایش فعالیت بدنی، واکنش فوری به احساس نیاز به اجابت مزاج از جمله روش‌های مفید برای درمان این مشکل‌اند.

کد خبر 846336 برچسب‌ها مواد غذایی خبر مهم بیماری - یبوست

دیگر خبرها

  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی + فیلم
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور
  • راز جوان شدن در پیری فاش شد
  • کتاب نو بخریم یا کتاب دست دوم؟
  • حاکمیت لانینا بر کشور از تابستان | وضعیت بارش‌ها در پاییز و زمستان چگونه خواهد بود؟