Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کاخ سفید با سرزنش کردن سران تشکیلات خودگردان و دیگر نهادهای فلسطینی به دلیل بی‌دولت ماندن آنها تا کنون، مدعی شد که واشنگتن موافقت تل‌آویو با نقشه مکانی تشکیل دولت مستقل فلسطین را گرفته است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در حالی که مسئولان مختلف رژیم صهیونیستی از نخست‌وزیر گرفته تا نمایندگان کنست جملگی مخالفت خود با تشکیل دولت فلسطینی مستقل ذیل طرح موسوم به «معامله قرن» را اعلام کرده‌اند اما «مورگان اورتگاس» سخنگوی کاخ سفید مدعی است که آمریکا موافقت تل‌آویو در این زمینه را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اورتگاس شامگاه پنجشنبه طی سخنرانی در همایش سالیانه روزنامه «جروزالم‌پست»، با بیان اینکه برقراری روابط بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی قویاََ به نفع آمریکا است، گفت: «صلح برای اسرائیل به عنوان یکی از قوی‌ترین متحدان ما در جهان، برای امنیت ملی آمریکا بسیار مهم است... ما شراکت نزدیکی با امارات و بحرین داریم، ما در آنجا نیرو و پایگاه نظامی، روابط اقتصادی و دیپلماتیک طولانی مدتی داریم».

بر این اساس، وی دیدگاه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به کشورهای عربی را مانند یک بنگاه‌دار توصیف کرده و اظهار داشت: «بخشی از فلسفه دولت ترامپ برای برقراری صلح، این است که شما فقط از طریق قدرت می‌توانید صلح را به دست بیاورید. شما نمی‌توانید از طریق مسامحه با دشمنان به صلح برسید».

به نوشته وبگاه جروزالم‌پست، این مقام آمریکایی با ادعای اینکه سازش بین ابوظبی و منامه با تل‌آویو عصر جدیدی را در منطقه غرب آسیا آغاز کرده، افزود: «دیدگاه ترامپ برای صلح شامل تشکیل دولت فلسطین نیز هست».

اورتگاس مدعی شد: «ما برای اولین بار توانستیم موافقت اسرائیل با [نقشه مکانی] یک دولت فلسطینی را دریافت کنیم. تنها کسانی که [تشکیل] یک دولت فلسطینی را به میز مذاکره آوردند، آمریکایی‌ها بودند».

وی سپس سران نهادهای فلسطینی را مقصر عدم پیشرفت در موضوع تشکیل دولت مستقل برای آنها معرفی کرده و گفت: «فلسطینی‌ها نباید از اماراتی‌ها یا بحرینی‌ها یا اسرائیلی عصبانی باشند، بلکه باید از سران خود [خشمیگن باشند]... خاورمیانه در حال تغییر است و سران فلسطینی باید برای مردم خود اقدام کنند».

پیش از این، «هند مانع العتیبه» مدیر ارتباطات استراتژیک وزارت خارجه امارات با ادعای اینکه ابوظبی هنوز به تشکیل دولت فلسطینی مستقل متعهد است، لازمه آن را اما همزیستی مسالمت‌آمیز با صهیونیست‌ها دانست.

این در حالی است که «یولی ادلستاین» وزیر بهداشت رژیم صهیونیستی ضمن مخالفت علنی با تأسیس دولت فلسطینی مستقل ذیل هرگونه توافق سازش، مدعی شد که هنوز از طرح اشغال کرانه باختری دست نکشیده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاخ سفید دولت فلسطینی تشکیل دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی

نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و ۲ این طرح موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 3 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و 2 این طرح موافقت کردند.

نمایندگان مجلس ماده یک این طرح را با 147 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع به تصویب رساندند.

بر اساس ماده یک این طرح؛ به منظور دستیابی به فناوری های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی و توسعه آن ها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تامین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می شود با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید محسن فخری زاده، تشکیل می گردد.

همچنین نمایندگان با ماده 2 این طرح با 147 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع موافقت کردند.

در ماده 2 این طرح آمده است: سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت موسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • از موافقت با تشکیل سازمان سپند تا حضور وزرای دولت در کمیسیون‌های مجلس
  • ادعاهای اسرائیل درباره آنروا در گزارشی مستقل رد شد
  • موافقت مجلس با تشکیل سازمان سپند
  • رویکرد متناقض آمریکا در قبال مساله فلسطین
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • تشدید اختلافات بین یهودیان آمریکا به دلیل جنگ غزه