Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه ضمن مطرح کردن پیشنهاد همکاری مسکو-واشنگتن برای ایجاد امنیت سایبری جهانی از آمریکا خواست تضمین دهد که در امور داخلی و انتخابات روسیه مداخله نمی‌کند.

به گزارش مشرق، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز (جمعه) به آمریکا پیشنهاد کرد توافقی درخصوص امنیت سایبری میان دو کشور بسته شود.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پوتین در بیانیه‌ای نوشت، تقابل گسترده در فضای سایبری یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های فعلی در عرصه بین‌المللی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه «مسئولیت بازیگران اصلی در عرصه امنیت سایبری جهانی، ایجاد بازدارندگی در برابر حملات سایبری است»، به آمریکا پیشنهاد کرد برنامه جامعی درخصوص احیای روابط با مسکو در زمینه فناوری‌های ارتباطی در نظر گیرد و گفت‌وگو درباره مسائل کلیدی در زمینه امنیت بین‌المللی از سر گرفته شود.

پوتین از آمریکا درخواست کرد «تلاشی مداوم و موثر از طریق کانال‌های ارتباطی میان آژانس‌های مربوطه» نظیر مراکز فعال در زمینه کاهش تهدیدات اتمی صورت گرفته و نظارت مقامات عالی رتبه بر مشکلات پیش روی امنیت سایبری در چارچوب آژانس‌های مرتبط در زمینه امنیت ملی در نظر گرفته شود.

در این بیانیه همچنین آمده است: «این امکان وجود دارد که توافقی دوجانبه میان دولت‌ها حاصل شود تا از وقوع حوادثی در فضای سایبری جلوگیری شود و می‌تواند مشابه توافق آمریکا و شوروی در خصوص جلوگیری از حوادث در سال ۱۹۷۲ باشد».

پوتین از آمریکا خواست به صورت متقابل تضمین دهد که در امور داخلی روسیه نظیر انتخابات از طریق فن‌آوری‌های پیشرفته دخالتی صورت نمی‌گیرد.

رئیس جمهور روسیه در ادامه نوشت: «از ایالات متحده می‌خواهیم به متخصصان روسی و آمریکایی درخصوص گفت‌وگو در زمینه امنیت اطلاعاتی در سطح جهانی چراغ سبز نشان دهد و آن را در گرو اختلافات سیاسی بین دو کشور نگذارد».

وی افزود: «چنین اقداماتی در راستای تقویت اعتماد میان کشورها و اطمنیان از رفاه و امنیت شهروندانمان خواهد بود. این اقدامات سهمی قابل لمس در ایجاد صلح جهانی در فضای سایبری بین‌المللی ایفا خواهد کرد».

ماه گذشته «اولگ خِراموف»، معاون شورای امنیتی روسیه هشدار داد که آمریکا و متحدانش در حال افزایش فعالیت‌های اطلاعاتی و مخرب در فضای سایبری دیگر کشورها هستند.

طبق گفته این مقام روسی، نتیجه افزایش تقابل در فضای سایبری، ایجاد تنش در روابط بین‌الملل است و اعمال تحریم‌ها از سوی آنها منجر به آهسته شدن روند پیشرفت اقتصاد جهان می‌شود.

از سوی دیگر شرکت آمریکایی «مایکروسافت» در ادعایی عنوان کرده، هکرهایی مرتبط با روسیه و چین در تلاش هستند تا از افراد و گروه‌های درگیر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ جاسوسی کنند.

این ادعاها قویاً از سوی دولت‌های مسکو و پکن محکوم و قویاً مورد تکذیب قرار گرفتند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین آمریکا روسیه ولادیمیر پوتین ایالات متحده حملات سایبری رئیس جمهور روسیه فضای سایبری امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری و در پاسخ به سوالی درباره اتهامات آمریکا و تحریم‌های احتمالی در این زمینه اظهار داشت: آمریکا همچنان اتهامات بی‌اساسی را درباره تبادلات تجاری و اقتصادی معمول چین و روسیه مطرح می‌کند و در عین حال مشغول تصویب لایحه‌ای برای ارائه کمکی بسیار زیاد به اوکراین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصریح کرد: ریختن نفت بر روی آتش با سرزنش دیگران و مقصر جلوه دادن آن‌ها، اقدامی ریاکارانه و بسیار غیرمسوولانه است. چین این موضوع را به هیچ عنوان نمی‌پذیرد.

وانگ ونبین گفت: موضع چین نسبت به مساله اوکراین همیشه عادلانه و عینی بوده است. چین برای پیشبرد گفت‌وگوها در زمینه صلح و توافق سیاسی تلاش کرده است. دولت چین صادرات کالاهای دوگانه را مطابق قوانین و مقررات انجام می‌دهد.

وی افزود: چین نه بوجودآورنده بحران اوکراین است و نه به آن مربوط است.

وانگ ونبین افزود: ما به هیچ عنوان این آتش را شعله‌ورتر نمی‌کنیم، به دنبال دستاوردهای خودخواهانه نیستیم و نمی‌پذیریم که قربانی این موضوع باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین بار دیگر تاکید کرد که بر اساس برابری و منافع متقابل، حق چین برای انجام مبادلات تجاری و اقتصادی معمول با روسیه و سایر کشورها نباید مختل شده و حقوق و منافع مشروع و قانونی چین نباید نقض شوند.

وی با بیان اینکه ریختن نفت بر روی آتش یا افترا زدن به دیگران راه درستی برای حل مساله اوکراین نیست، افزود: تنها سازش با نگرانی‌های امنیتی مشروع همه طرف‌ها و ایجاد یک ساختار امنیتی متعادل، موثر و پایدار اروپایی از طریق گفت‌وگو و مذاکره، مسیر درست پیش ‌رو است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پلمب مطب غیر مجاز مداخله گر در زمینه پوست، مو و زیبایی در قم
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری
  • برگزاری «دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات مسئول در امور امنیتی» در روسیه
  • «دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات مسئول در امور امنیتی» در روسیه برگزار می‌شود
  • مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه
  • هرتزوگ: آمریکا در سیاست داخلی ما دخالت نکند