Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-20@00:12:04 GMT

واکسن امریکایی کرونا در فاز نهایی

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۷۱۳۳

واکسن امریکایی کرونا در فاز نهایی

شرکت داروسازی آمریکایی "نواواکس"(Novavax) وارد مرحله نهایی آزمایشات واکسن کرونا ویروس می‌شود.

به گزارش نیویورک تایمز، شرکت نواواکس که تاکنون واکسنی به بازار عرضه نکرده است، آزمایش فاز ۳ واکسن کروناویروس خود را در انگلستان آغاز کرده است و قرار است در ماه اکتبر نیز این آزمایشات را در ایالات متحده انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت روز پنجشنبه گفت که مراحل نهایی آزمایش واکسن ویروس کرونا را در انگلستان آغاز کرده و قرار است ماه آینده آزمایشات این واکسن در ایالات متحده آغاز شود.

نواواکس که یک شرکت داروسازی مستقر در ایالت مریلند آمریکاست و هرگز واکسنی را به بازار عرضه نکرده است، در ماه ژوئیه برای تولید واکسن آزمایشی خود که نتایج آن در آزمایشات بالینی اولیه امیدوارکننده بود، با دولت فدرال به توافق ۱.۶ میلیارد دلاری رسید.

انتظار می‌رود در این مطالعه جدید که به عنوان آزمایش فاز ۳ شناخته می‌شود، ۱۰ هزار نفر در انگلستان ثبت نام کنند. نیمی از داوطلبان دو دوز واکسن آزمایشی را با فاصله ۲۱ روز دریافت خواهند کرد و باقی نیز دارونما دریافت می‌کنند. هدف آزمایش این است که واکسن حداقل ۶۰ درصد موثرتر از دارونما باشد.

اگرچه نواواکس ماه‌ها از پیشتازان مسابقه توسعه واکسن عقب است، اما متخصصان از آزمایش واکسن آن بسیار هیجان زده هستند؛ زیرا نتایج مطالعات اولیه بسیار امیدوارکننده بود.بدن میمون‌هایی که توسط واکسن این شرکت واکسینه شده‌اند، محافظت قوی در برابر ویروس کرونا نشان داده‌اند و نتایج آزمایشات اولیه ایمنی که اوایل ماه جاری در مجله پزشکی" New England "منتشر شد، نشان داد داوطلبانی که این واکسن را دریافت کرده‌اند بدن آنها سطح بالایی از آنتی بادی‌های ضد ویروس را تولید کرده است.

این واکسن را می‌توان در دمای ۳۶ تا ۴۶ درجه فارنهایت نگهداری کرد که این موضوع اجازه می‌دهد با استفاده از آنچه شرکت به عنوان "کانال‌های واکسن استاندارد" توصیف کرده، واکسن بین افراد توزیع شود. برخی از واکسن‌های جدید بعضی شرکت‌ها از جمله واکسن‌های فایزر و مدرنا باید در دمای زیر صفر درجه نگهداری شوند.
نواواکس هرگز واکسنی را با موفقیت به بازار عرضه نکرده است و معامله ۱.۶ میلیارد دلاری آن با دولت فدرال نشان دهنده یک رای اعتماد بزرگ به شرکتی است که از دهه‌ها قبل وجود داشته، اما از سال گذشته با مشکل مالی روبرو بوده است.

این شرکت هم چنین چندی پیش با موسسه هندی "سروم"(Serum) برای تولید ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ در هند به توافق رسید. پیش‌بینی می‌شود که حداقل ۵۰ درصد این مقدار برای تامین هند باشد.
دولت هند اعلام کرد که احتمالا، آزمایش واکسن ساخت این شرکت از اواخر ماه اکتبر در هند آغاز می‌شود. در حال حاضر آزمایش بالینی مرحله دوم واکسن شرکت نواواکس در آفریقای جنوبی در حال انجام است. "شورای تحقیقات پزشکی هند"(ICMR) و موسسه "سروم" برای توسعه بالینی واکسن شرکت نواواکس همکاری کرده‌اند.
این آزمایش در نیمه دوم ماه اکتبر، پس از تولید واکسن توسط موسسه "سروم" انجام خواهد شد و توسط موسسه تحقیقات ایدز شورای تحقیقات پزشکی هند هدایت می‌شود. این دومین واکسنی است که آزمایش بالینی آن برای هند برنامه‌ریزی شده است./ ایسنا 

آزمایش واکسن امریکایی کرونا در هند یک واکسن کرونای دیگر روی انسان آزمایش می شود مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن آکسفورد کرونا در هند آغاز شد/ هر دوز واکسن حدود ۱۳ دلار

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آزمایش واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟ / گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن / آزمایش زندان استنفورد / چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن

بوسوزوکو (قبیله خارج از کنترل) نامی است که دار و دسته های موتورسوار ژاپنی با آن شناخته می‌شدند. این گروه ها که اغلب از جوانان کم سن و سال تشکیل می‌شدند، با موتور سواری‌های گروهی و دعوا با گروه‌های رقیب، سال‌ها الهام بخش سریال‌ها و داستان های مصور بودند و یکی از خرده فرهنگ‌های مهم و تاثیر گذار ژاپن به شمار می‌آمدند. اما اکنون با گذر زمان و توسعه ژاپن به عنوان یک کشور صنعتی و پیشرفته، دیگر جایی برای این لات بازی ها در جامعه نمانده و بوسوزوکو نیز به آرامی از سطح جامعه محو شده است. این مستند روایتی است از گذشته و حال بوسوزوکو که از طریق دنبال کردن یکی از اعضای فعال و معروف این گروه‌ها که اکنون پا به سن گذاشته است، نگاهی به انگیزه‌ها و تجربیات افراد فعال در این گروه‌ها می‌اندازد. دیدن این مستند جذاب و دیدنی را از دست ندهید.

 


آزمایش زندان استنفورد

آزمایش زندان استنفورد، یکی از معروف‌ترین آزمایش‌های روانشناسی در دنیاست که در جریان آن، تعدادی دانشجو پس از تایید سلامت روحی و روانی به زندانی ساختگی انتقال داده شدند و پس از تعیین جایگاه توسط شیر یا خط گروهی به عنوان زندانی و گروهی به عنوان نگهبان مشغول به کار شدند. هدف این آزمایش، بررسی ریشه مشکلات روابط بین زندانیان و زندانبان‌ها در نیروی دریایی آمریکا و تفنگداران دریایی و بودجه آن را دفتر تحقیقات دریایی ایالات متحده پرداخت کرده بود. رهبری این تحقیقات با دکتر فیلیپ زیمباردو بود، استاد دانشگاه استنفورد که می‌خواست نشان دهد، آیا ویژگی‌های شخصیتی خود افراد در بروز رفتارهای مورد سوال مطالعه تاثیرگذار است یا شرایط نقش اصلی را ایفا می‌کند. نتیجه‌گیری مطالعه زیمباردو این بود که تحت شرایط خاصی، هرکسی با هر نوع روحیات و اخلاقیاتی اگر به اندازه لازم تحت فشار باشد، خشونت از خود نشان خواهد داد. البته نتایج تحقیقات او توسط سایر دانشمندان زیر سوال است و بسیاری باور دارند که دلایلی چون کوچک بودن نمونه آماری، جهت دهی آگهی جذب داوطلبان که دعوت به شرکت در یک آزمایش روانشناسی در مورد زندان می‌کرد و بی طرف نبودن زیمباردو در آزمایش و تحریک شرکت کنندگان به خشونت روی نتیجه ناشی از آزمایش تاثیر گذاشته است؛ هرچند برنامه اولیه مطالعه، دو هفته بود، پس از تنها شش روز ادامه آن به دلیل غیراخلاقی بودن و اعتراض یکی از همکاران زیمباردو لغو شد. تصاویری از خود مطالعه، رفتار زندانیان و نگهبانان و همچنین توضیحات زیمباردو و شرکت کنندگان در مطالعه را در ویدیو تابناک ببینید.

 

 

چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟

شبکه تلوزیونی آرتی با بررسی درصد محبوبیت رئیس جمهورهای آمریکا قبل و پس از ورود به جنگ، به پدیده‌ای سیاسی به نام «اثر صف‌آرایی زیر پرچم / Rally 'round the flag effect» پرداخته است. اثر صف‌آرایی زیر پرچم مفهومی در علوم سیاسی و روابط بین‌الملل است که افزایش کوتاه مدت حمایت مردمی از رئیس‌جمهور آمریکا در دوران بحران‌های بین‌المللی یا جنگ را توضیح می‌دهد. در این ویدیو با روسای جمهوری که از این اثر برای فرار از تنگنا‌های سیاست داخلی استفاده کرده‌اند، آشنا شوید.

 


چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟

در این ویدیو درباره چرایی اهمیت بیت المقدس برای میلیاردها انسان صحبت می‌شود؛ اینکه چه چیزی در این مکان مقدس آرزوی زیارت و عبادت خیلی از انسان ها محسوب و همچنین چه تغییراتی در آن بعد از اشغال غیرقانونی اش توسط اسراییل صورت گرفت، نیز پرداخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • سعید لیلاز: خطرناک‌ترین دشمن جمهوری اسلامی خودش است/ بعد از ماجرای مهسا هنوز آشتی ملی مشاهده نشده/ امریکایی‌ها می‌دانند اگر ضربه جدی به ایران بزنند دست ایران بسته نیست/ پیشنهاد من این است که ایران، آزمایش هسته‌ای خود را عمومی کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • برق خورشیدی فضایی یک قدم به واقعیت نزدیک تر شد
  • چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟ / گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن / آزمایش زندان استنفورد / چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد