Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس در خصوص مصاحبه منتشر شده به نقل از وی در خصوص واکسن آنفولانزا گفت: مطلب بنده این بود که دولت در زمینه اعطای ۵۸ میلیون دلار به یک شرکت برای واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور توضیح دهد، چرا که براساس شایعات و شنیده‌ها این ارز با تاخیر تخصیص پیدا کرده و به کشور ترکیه برده شده، ولی هنوز واکسن وارد نشده است، اما مطلع شدم که مشکلی که در خارج از کشور برای واردات این بخش از واکسن، عارض شده بود ناشی از تحریم‌های ظالمانه ایالات متحده و هم پیمانان آن‌ها بوده و قصوری متوجه شرکتی خاص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره صحبت‌های منتشر شده به نقل از وی درباره عدم اعطای سهم وزارت بهداشت از یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی اظهار کرد: همانگونه که قبلاً هم عرض کردم با موافقت مقام معظم رهبری در دوران شیوع کرونا و برای جبران هزینه‌های وزارت بهداشت مقرر شد یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشته شود و وقتی از صندوق توسعه ملی برداشتی صورت می‌گیرد قاعدتا باید به ریال تبدیل شود، البته این یک میلیارد یورو ممکن است اثرات تورمی به همراه داشته باشد لکن زمانی که قرار است دود این تورم به چشم مردم برود بهتر است حداقل این برداشت از صندوق توسعه ملی هزینه درمان و سلامت جامعه شود.

سلیمی افزود: نیاز و تقاضای ما در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزاست که بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است، ولی این انتقاد به دولت وارد است که چرا تخصیص ارز لازم برای واردات واکسن آنفلوآنزا به این تعداد با تاخیر صورت گرفته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که مابقی محموله‌های واکسن خریداری شده بزودی وارد کشور شده و عادلانه در دسترس مردم قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی واکسن آنفولانزا صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • هیئت بلندپایه ‎ترکمنستان وارد کابل شد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
  • مزایده کاروانسرا‌های ثبت جهانی برای مرمت و احیا مشکل قانونی ندارد
  • اردوغان بعد از ۱۲ سال وارد بغداد شد
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • استفاده از هنرمندان برای معرفی تاریخ در مناطق کم‌برخوردار