Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمهدی کلید زاده از ایرانیان مقیم خارج از کشور است که در سال ۸۳ به ایران آمده است. تا سرمایه اش را دستمایه راه اندازی کارخانه فرشی در اردستان کند.

او از مشکلات پیش روی تولیدکنندگان می‌گوید. مشکلاتی که اشک‌های این تولیدکننده ایرانی را سرازیر می‌کند.

او می‌گوید: جز عدالت هیچ نمی‌خواهم. به داد من برسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به من ضرر زده اند. من را ممنوع الخروج کردند. باعث تخریب کارخانه و سرقت اموال شده اند. سالهاست خانواده خودم را که در آلمان است نمی‌توانم ببینم، چون ممنوع الخروج ام.

او همه این حرف‌ها را متوجه سازمان تامین اجتماعی می‌کند و آن‌ها را مسبب تعطیلی کارخانه اش که به قول خودش یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولید فرش است می‌داند؛ و ظاهراً حکایت همچنان باقیست.

آنچه می‌بینید روایتی است که او از ماجرای خود بیان می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: فرارو

کلیدواژه: بورس قیمت دلار سهام عدالت تولید کننده تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چادر سنتی مغولی به سبک روز بازسازی شد! (+تصاویر)

عصر ایران - در گستره وسیع مراتع داخلی مغولستان، گروه معماری Ger Atelier و Inner Mongolian Grand مرکز اجتماعی چمنزار را معرفی کرده اند؛ مجموعه‌ ای از ساختارهای متمایز که چادرهای سنتی مغولی را با چهارچوبی معاصر بازسازی می‌ کند و به چالش‌ های توسعه پایدار در مناطق مرتعی می‌ پردازد.

 تیم طراحی یک سیستم ساختمانی سبک وزن پیش ساخته را معرفی کرده که برای طبیعت محلی، منابع و جامعه مد نظر کاملا مناسب است. در واقع نوعی آلاچیق یا چادر سنتی مغولی با ساختار چوبی سبک توسعه یافته است که از الگوهای طراحی سکونتگاهی جدید پیروی می کند. این سیستم خود را با انواع فضاهای مسکونی مدرن و تکنیک های ساخت و ساز مربوط به اقامتگاه های مرتعی تطبیق داده است.

چادر سنتی مغول ها

مرکز اجتماعی چمنزار در پاسخ به نیازهای ساکنین طراحی شده و در این راستا ساختارهای تعمیر و نگهداری به روز، سیستم های انرژی کارآمد و فناوری های هوشمند را به منظور افزایش پایداری و زیست پذیری ترکیب می کند. در انتخاب مواد و مدل‌ سازی ساختاری، کارایی، یکنواختی و مقرون‌ به‌ صرفه بودن در اولویت قرار داشته و در عین حال به مسائلی مانند عایق بندی حرارتی پرداخته شده است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خانه 24 متری با تمام امکانات، نورگیری حداکثری، کیفیت بالا و مقاومت تضمین شده (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در شهرکرد
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید
  • رمزگشایی ازجعبه سیاه چهره‌ها
  • باتری این ریزسیاه‌چاله‌، انرژی هفت نسل شما را تامین می‌کند!
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت
  • چادر سنتی مغولی به سبک روز بازسازی شد! (+تصاویر)
  • مراحل تولید ساعت‌های لوکس در کارخانه (فیلم)