Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@10:25:25 GMT

۴ راهکار برای خلاصی از شته گیاهان خانگی

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۸۸۲۳

خبرگزاری میزان-آفت و حشرات آسیب‌رسان به مرور گیاهان را از بین می‌برد و به آسیب می‌رساند که برای خلاص شدن از شر آفات شایع گیاهان رعایت چند نکته ساده الزامی است.

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: مقابله با آفت‌زدگی بدترین کابوس شما به عنوان صاحب گیاه است. اما تسلیم نشوید! با کمی تلاش اضافی می‌توانید باغ خانگی خود را به حالت عادی برگردانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای خلاص شدن از شر انواع آفات گیاهان آپارتمانی، از جمله قارچ‌ها، کنه‌های عنکبوتی، مگس‌ها یا سایر خزنده‌ها، روش‌های مختلفی وجود دارد. از اسپری‌های خانگی گرفته تا درمان‌های غیر سمی برای خاک گیاه. در اینجا چند روش بی‌خطر برای از بین بردن حشرات گیاهان خانگی شما آورده شده است.

۱. از یک فرآیند دو مرحله‌ای استفاده کنید

بهترین راه برای جلوگیری از بروز حشرات در گیاهان خانگی این است که به محض آوردن آن به خانه، این مسئله را حل کنید. جولس آکر، کارشناس گیاهان خانگی می‌گوید: حتی اگر یک گیاه بکر و کاملا تمیز به نظر می‌رسد، ممکن است حشراتی بین برگ‌ها و خاک آن پنهان شده باشند. او می‌گوید: شما هرگز نمی‌دانید چه چیزی در خاک در انتظار شماست که چند هفته بعد بیرون بیاید، بنابراین همیشه یک قدم جلوتر باشید. برای جلوگیری از گسترش هرگونه حشره، از یک روال دو مرحله‌ای و غیرسمی استفاده کنید.

به محض اینکه یک گیاه جدید به خانه می‌آورید، آن را در بالکن، حمام یا داخل سینک قرار دهید تا بتوانید عملیات مقابله با آفات را انجام دهید. بعد از اینکه گیاه را به یک ماده دفع‌کننده حشرات خانگی آغشته کردید. این ماده را می‌توانید با ترکیب ۱ قاشق غذاخوری روغن درخت چای و یک فنجان آب درست کنید. سپس خاک گلدان را به پودر خاک دیاتومه که یک حشره‌کش قوی است، آغشته کنید تا تمام حشرات و لاور آن‌ها را از بین ببرد.

۲. گیاهان را اسپری کنید

اگر با حشرات نرم بدن مانند کنه‌های عنکبوتی، شته‌ها و مگس‌ها سر و کار دارید، بهترین راه شما تهیه صابون حشره کش برای اسپری کردن گیاهان است. شما می‌توانید این محصول را از فروشگاه‌های گل و گیاه تهیه کنید یا نمونه خانگی آن را آماده کنید. کافی است یک چهارم فنجان روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری مایع صابون ظرفشویی (باید فاقد مواد سفیدکننده، چربی‌زدا، رنگ‌های مصنوعی و مواد معطر باشد) را در یک بطری اسپری سایز معمولی ریخته و بطری را با آب گرم پر و مخلوط کنید. برای مقابله با آفات می‌توانید این مخلوط را هفته‌ای یک بار روی گیاهان خود اسپری کنید.

۳. گیاهان را خشک نگه‌دارید

راه مقابله با آفاتی مانند غده‌های قارچ که در خاک مرطوب گیاهان آپارتمانی رشد می‌کنند، از بین بردن آن چیزی است که آن‌ها دوست دارند: رطوبت. به گفته سوزان اسپانگر، باغبان حرفه‌ای و طراح گل، بهترین کاری که می‌توانید در این شرایط انجام دهید آبیاری گیاهان کمتر از حد معمول است. آبیاری مداوم و مرطوب نگه داشتن خاک محیطی ایده‌آل برای زنده ماندن حشرات و لارو آنهاست. بدون خاک مرطوب، منبع غذایی قارچ‌ها از بین می‌رود؛ و به همین دلیل، قارچ‌ها نیز از بین خواهند رفت. اسپانگر می‌گوید: شما می‌توانید یک نیم اینچ ماسه را روی سطح خاک خود نیز پخش کنید. او می‌گوید: این کار خاک را به سرعت خشک می‌کند و یک سطح خراشیده ایجاد می‌کند که برای غده‌های قارچ بالغ که به دنبال تخم‌گذاری هستند جذابیتی ندارد.

۴. محلول‌های شیمیایی یک گزینه هستند

تا حد امکان از مواد طبیعی برای از بین بردن آفات استفاده کنید، اما اگر استفاده از آفت‌کش‌های طبیعی نتوانسته مانع رشد حشرات در گیاهان خانگی شما شود، می‌توانید مواد شیمیایی را امتحان کنید. محلول مالاتیون یکی از موادی است که می‌تواند شما را به سرعت از شر حشرات خلاص کند. این محلول بیشتر برای حشرات مکنده مانند مگس‌ها استفاده می‌شود و نتیجه مطلوبی دارد. قبل از مصرف حتما با یک متخصص گل و گیاه مشورت کنید و طبق دستورالعمل نوشته شده روی محصول عمل کنید. مالاتیون یک محصول سمی است و نباید در دسترس کودکان قرار بگیرد. حتما هنگام مصرف از ماسک، عینک و دستکش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: همراه اول و ایرانسل چقدر خسارت می‌دهند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: گیاهان آپارتمانی ترفندها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گیاهان آپارتمانی ترفندها استفاده کنید گیاهان خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۸۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف کمپوست

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، «کمپوست» از تجزیه مواد آلی به کمک باکتری و قارچ به دست می‌آید. «ماده آلی» به مواد به دست آمده از موجودات زنده نظیر گیاهان و حیوانات و بقایای آن‌ها گفته می‌شود. کمپوست ها نظیر «ورمی کمپوست» حاوی مقادیر زیادی هوموس که اصلاح‌کننده خاک است می‌باشد. این مواد باعث بهبود شرایط زندگی و عملکرد موجودات درون خاک می‌شود. ازته نیز از دیگر محتویات هوموس است که آرام آرام در خاک آزاد شده و در اختیار گیاه قرار می‌گیرد.

کود ارگانیک

احتمالاً نام کود ارگانیک (آلی) و طبیعی را شنیده اید. این کودها بدون افزودنی‌های شیمیایی هستند و درون آن هیچگونه افزودنی غیر طبیعی یافت نمی‌شود. این محصولات کاملاً سازگار با طبیعت هستند و به سرعت تجزیه می‌شوند. بر خلاف سایرکودها به خصوص شیمیایی، کودهای ارگانیک علاوه بر تغذیه گیاه، منجر به بهبود خاک و اصلاح بافت و ساختار آن نیز می‌شود.

ورمی کمپوست چیست؟

کمپوست کرمی یا ورمی کمپوست (VermiCompost) محصولی است که از مدفوع کرم خاکی تولید می‌شود. این کرم‌ها با تغذیه مواد طبیعی و بقایای کودهای دامی فضولاتی به جای می‌گذارند که دارای خواص اعجاب انگیزی است. این کمپوست تولید شده بر خلاف کودهای دامی شوری مضاعف ندارد و در طول زمان خاصیت خاک را از بین نمی‌برد. این کمپوست دارای میکروارگانیسم‌های هوازی مفید است و در افزایش محصول در گیاهان مثمر تاثیر به سزایی دارد.

استفاده از ورمی کمپوست در گیاهان آپارتمانی

گیاهان آپارتمانی به دلیل قرارگیری در محیط کوچک نظیر گلدان گردش هوای دایم ندارند و همچنین خاک و منابع غذایی محدود به نسبت خاک درون باغچه دارند. به همین علت نیازمند مواد مغذی و قوی هستند تا شادابی و نشاط تضمین شده داشته باشند. از این رو ورمی کمپوست می‌تواند افزودنی مفیدی برای گیاهان آپارتمانی و انواع درختچه‌های گلدانی باشد.

خاک‌هایی که دارای مقادیر تنظیم شده از ورمی کمپوست هستند، بسیار سبک بوده و آب و مواد مغذی بیشتری را حفظ می‌کنند. همچنین رشد میکروارگانیسم‌های خاک بهتری دارند، در نتیجه سلامت گیاه و رشد ریشه بهتری دارند. این کود دارای آهن است که در تولید کلروفیل و سبزی برگ گل‌های آپارتمانی نقش به سزایی دارد.

میزان مصرف ورمی کمپوست در گلدان

ورمی کمپوست دارای عناصر طبیعی بوده و شوری و Ph آن در محدوده مجاز است. به دلیل وجود عناصر میکرو و ماکرو در این محصول، بسیار محیط خوبی برای رشد و نمو گیاه‌های خانگی درون گلدان است.

برای گیاهان آپارتمانی نظیر سانسوریا و زامیفولیا بهترین ترکیب، یک سوم گلدان ورمی کمپوست و دو سوم دیگر خاک برگ و خاک گلدان است. این کود یک منبع پرقدرت برای تقویت رشد ریشه‌ها است که در این دو گیاه از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین ترکیب ورمی با خاک سبب اکسیژن رسانی بهتر در خاک می‌شود.

برای چمن کاری نیز می‌توان در هر متر مربع ۸ تا ۱۰ کیلوگرم ورمی کمپوست را با خاک سطح مخلوط کرد.

ویژگی‌های بارز ورمی کمپوست برای گیاهان آپارتمانی

بسیار سبک است که و هوا رسانی به درون گلدان راحت صورت می‌گیرد.

دارای نیتروژن کافی بوده که به عنوان نوعی محرک رشد برای گیاه عمل می‌کند.

حاوی مقادیر زیادی کلسیم است که افزایش مقاومت در برابر تنش‌های محیطی، آفات و بیماری‌ها را در گیاه به ارمغان می‌آورد.

کمک به حفظ بهتر و طولانی‌تر مواد مغذی درون خاک.

حفظ رطوبت بهتر به نسبت سایر کودها تا ۴ برابر بیشتر.

فاقد تخم هرگونه حشرات و سایر جانوران.

بدون هیچگونه بوی خاصی چه در زمان خشکی و چه در زمان آبیاری.

بدون هیچگونه علف هرز و گیاهان خودرو.

دارای مقادیر قابل توجه ویتامین B۱۲ که محرک رشد گیاه است.

خرید ورمی کمپوست

برای استعلام قیمت ورمی کمپوست و مشاوره در زمان و مقدار استفاده می‌توانید با شرکت آرویج کود البرز (ورمی کمپوستینگ) با شماره ۰۹۱۲۲۶۸۷۵۴۲ تماس بگیرید و از مشاوره ارزشمند این مجموعه بهره مند شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://vermicomposting.ir مراجعه و از مطالب موجود در این وبگاه بهره مند شوید.

گلخانه داران، باغ داران و کشاورزان عزیز می‌توانند برای گیاهان تزئینی و میوه دار خود از این محصول با ارزشمند استفاده کنند. این کود در تولید محصولات باغی بسیار موثر است و گیاه را در برابر آفات رایج واکسینه می‌کند. آزمایش‌های متعدد نشانگر این بوده است که درخت‌های مثمر کود دهی شده با ورمی کمپوست محصولات بیشتری تولید کرده اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6086589

دیگر خبرها

  • نهج‌البلاغه| راهکار اصلاح رابطه با خدا
  • مراقب نیش ها باشید!
  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • گلچینی از گل و گیاه در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • دعای دفع حشرات؛ مفید برای از بین بردن مورچه، ملخ، موش و…
  • تعریف کمپوست
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • (ویدئو) لشکری از سوسک‌های سایبورگ کوله‌بر که از راه دور هدایت می‌شوند
  • (ویدئو) راهکار‌های ساده برای افزایش احتمال باروری