Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی در آیین گرامیداشت دفاع مقدس و تجلیل از رزمندگان و فرزندان شهدا شاغل در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس به ویژه یاد و خاطره سردار نامی و سرافراز اسلام و فرمانده مبارز جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش و با اشاره به بیانات ارزشمند رهبر عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای (حفظه الله) در ارتباط تصویری آئین تکریم و تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، اظهار داشت: امروز تقویت فرهنگ مقاومت و پایداری و حفظ دستاوردهای ارزشمند هشت سال دفاع مقدس یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: سرمایه بی‌بدیل کشور، مردمی هستند که اگر به آنها باور داشته باشیم و اگر سرمایه اعتماد آنان را قدر بدانیم، هیچ چیز و هیچ‌کس قادر به آسیب زدن به کشور عزیزمان نیست؛ قویترین سلاح، قدرت ایمان انسان‌هایی است که با نیت و عمل خالصانه خود، حماسه‌های ابدی می‌آفرینند و به همین دلیل است که شهدا چراغ راهنمای ما برای عبور از مراحل سخت و طاقت‌فرسا هستند و دفاع مقدس آیینه تمام‌نما از ملتی به‌شمار می‌رود که به تاریخ و جهان درس عزتمندی و ایستادگی داد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در ادامه سخنان خود رفاه طلبی و دنیاخواهی را آفت جوامع اسلامی دانست و تاکید کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب برای تبیین دستاوردهای مهم و ارزشمند هشت سال دفاع مقدس و مقاومت امروز یک اصل اساسی است و در مقابل تحریف‌های فرهنگ دفاع مقدس باید با روش‌های صحیح و هنرمندانه مقابله کرد و ارزش‌های معنوی حاکم در جبهه‌های حق علیه باطل را باید تقویت کرد.
حیدری‌جناسمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت ترویج و تبیین فرهنگ دفاع مقدس در تمامی بخش‌های مختلف کشور، خاطرنشان کرد: امروز ظرفیت فرهنگ دفاع مقدس بر همگان آشکار است و باید از این فرهنگ که برگرفته از فرهنگ عظیم و ناب حرکت حضرت سیدالشهداء (ع) و نهضت عاشوراست برای تحقق تمدن نوین اسلامی بهره گرفت و آن را در تمامی سطوح جامعه نشر و گسترش داد.
انتهای پیام/86031/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران دفاع مقدس فرهنگ دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد شهداست، گفت: تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده سازی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ارسطوزاده، امروز  در نشست خبری «ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان» ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس مقاومت، شهدای امنیت و مدافع حرم اظهار داشت: امروز آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی این شهیدان عزیز است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا است، گفت: یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار داشت: قریب به 200 هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود 127 شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند و 42 درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و 40 درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده در ادامه افزود: خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته است به صورتی که کوچکترین شهید، با 12 روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر، در این استان 22 یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در استان خوزستان، تأکید کرد: در حال حاضر 22 یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان خوزستان وجود دارد. هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و پتانسیل این را دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه‌‌ دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است، این اقدامات بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

 ارسطو زاده در ادامه گفت: تاکنون 40 اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی استان خوزستان به ثبت رسیده است و 10 پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است.

وی همچنین اشاره کرد: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی