Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزاله شهیدی‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری، درباره اینکه جهاد کشاورزی در برابر تغییر کاربری‌های غیرمجاز در مازندران که به عنوان زنگ خطری برای استان است چه اقداماتی انجام داده، گفت: اراضی زراعی در استان مازندران از اهمیت بالایی برخوردار است و تولید هفت و نیم میلیون تنی محصولات کشاورزی در استان از همین اندک زمین‌های کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهاجرت از روستا و سایر استان‌ها و علاقه‌مندی به تملک زمین در استان مازندران وجود دارد که در سا‌ل‌های اخیر این اقدام شدت گرفته است و وقتی‌که خرید زمین انجام می‌شود ساخت و سازهای  غیرمجاز هم رخ می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جهاد کشاورزی مازندران به همراه دستگاه‌های ذیربط مانند دادگستری و دادستانی به طور جدی از غرب تا شرق استان را رصد می‌کند، افزود: جهاد کشاورزی مازندران دارای 22 گشت 131 است که پایش‌ها را در تمامی شهرستان‌ها انجام می‌دهد و گزارش‌هایی که به این سامانه اعلام می‌شود مورد بررسی قرار می‌گیرد و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می شود.

این مسؤول بیان کرد: سال گذشته 700 مورد قلع و قمع و 600 مورد تبصره 2 ماده 10 را اجرا کردیم و 100 مورد تبصره 3 در استان مازندران عملیاتی شد.

شهیدی‌فر با بیان اینکه 6 ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته در تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز دو برابر عملکرد داشتیم، ادامه داد: 6 ماهه نخست امسال یک‌هزار مورد تبصره 2 ماده 10 و ماده 3 را اجرا کردیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: برای اینکه اراضی کشاورزی استان را نجات دهیم با هماهنگی دادستانی و دادگستری به طور جدی اقدام به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز کردیم و تلاشمان این است از اراضی کشاورزی استان حراست کنیم.

وی اضافه کرد: اگر متقاضی طرح یا پروژه‌ای دارد به جهاد کشاورزی مراجعه کند و مراحل قانونی را طی کند اما اگر کسی تخلفی را انجام دهد به کشاورزی استان ضرر و زیان می‌رساند.

شهیدی فر اظهار کرد: اجرای هر طرحی در استان دارای حریم خاص خودش است و این فواصل باید رعایت شود که بستگی به نوع تولیداتی دارد که در آن طرح دیده شده است و بر اساس نوع فعالیت و میزان آلایندگی و رعایت اصول بهداشتی متفاوت است و فواصل زیست محیطی که باید رعایت شود از 100 متر تا یک کیلومتر متفاوت است.

انتهای پیام/86035/غ/و

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران کشاورزی جهاد قلع و قمع شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران جهاد کشاورزی مازندران ساخت و سازهای قلع و قمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور از افزایش پنج هزار هکتاری اراضی پنبه خبر داد و گفت: میزان کشت پنبه در گلستان به ۲۰ هزار هکتار خواهد رسید.

قربان قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از گلستان اظهار کرد: کشت پنبه در گلستان اکنون آغاز شده است و تا خرداد ادامه دارد.

وی با بیان اینکه حدود سه هزار تن پنبه در کشور داریم، افزود: این میزان بیش از نیاز کشاورزان است و به عبارتی ما به خودکفایی رسیده‌ایم.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور معتقد است که برای افزایش تولید نیاز است تا کشاورزان بذرهای استاندارد و برچسب‌دار را خریداری کنند، چراکه تنها در این صورت میزان تولید در سطح افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه نیاز کشور حدود ۱۵۰ هزار تن الیاف است، افزود: در برنامه داریم تا ظرف پنج سال آینده به مرز خودکفایی برسیم.

قربانی میانگین برداشت پنبه در گلستان را سه تا چهار تن در هر هکتار اعلام کرد و گفت: کشاورزان با مشورت از کارشناسان برای زمان سم‌پاشی و تهیه نوع بذر می‌توانند این میزان برداشت را به حدود دو برابر افزایش دهند.

وی ارقام سازگار پنبه در زمین‌های کشاورزی استان گلستان را ساجدی، لطیف و تابان و در مناطق شور را ارقامی نظیر ارمغان و شایان اعلام کرد و گفت: بذر خوب یکی از عوامل افزایش برداشت است.

کد خبر 746743

دیگر خبرها

  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • شناسایی ۲۴۸ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی اردبیل
  • بررسی ۴۳ پرونده تغییر کاربری اراضی در مازندران
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند
  • آزادسازی ۱۲۵ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ/ ۷ استخر تخریب شد