Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک راهنمای تورهای گردشگری گفت: لازم است با انجام تبلیغات، تورهای گردشگری سالم، استاندارد و با امنیت داخلی و سپس ورود گردشگران خارجی به کشور را رونق بخشیم.

توحید فروزان‌فر در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مسائل و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در صنعت گردشگری کشور و حمایت‌های انجام شده در این زمینه، اظهار کرد: همانطور که می‌دانید گردشگری پیشانی حوادث و اتفاقاتی بوده‌ است که در دوران شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا رخ داده‌ و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نبوده‌ است؛ به طوری که می‌توان اینگونه بیان کرد که کرونا به گردشگری شوک وارد کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان سعی و تلاش فراوانی داشته‌اند، اما متأسفانه آن‌طور که باید و شاید در زمینه‌ای که فعالیت داشته‌اند، موفق عمل نکرده‌اند. از این اقدامات می‌توان به وام در نظر گرفته شده با ۱۲ درصد بهره برای بنگاه‌های گردشگری، دفاتر هتل‌ها و راهنمایان تور اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: در واقع ۱۲ درصد بهره این وام‌ها برای اماکن گردشگری و راهنمایان گردشگری مبلغ زیادی است. همچنین این وام برای راهنمایان گردشگری به مبلغ ۶ میلیون تومان در نظر گرفته‌شده‌ است که مشخصاً نمی‌تواند در شرایط کنونی کمکی به این افراد کند. در حالی که راهنمایان گردشگری بیمه خاصی نداشته و با دفاتر نیز ارتباط ندارند. به این ترتیب متأسفانه ضربه سنگینی به بدنه گردشگری وارد شده‌ است.  

این راهنمای تورهای گردشگری بیان کرد: اگر کشورهای پیشرفته‌تر را در نظر بگیریم، متوجه می‌شویم که در این کشورها حمایت‌های بیشتری از صنعت گردشگری صورت گرفته‌ است. از جمله این حمایت‌ها می‌توان بخشیدن مالیات‌های هتل‌ها، دفاتر مسافرتی، ارائه وام‌هایی با بهره بسیار کم و یا بدون بهره را نام برد که آن‌ها این امکانات را برای حفظ بدنه گردشگری کشور خود فراهم کرده‌اند؛ بسیاری از کشورهای دیگر نیز ضعیف‌تر از ما عمل کرده و با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو هستند. با توجه به این که در حال حاضر ما وزارتخانه داریم، این توقع وجود داشت که حمایت‌های بیشتری از این صنعت انجام شود و مانند سایر وزارتخانه‌ها که از مستخدمان خود حمایت می‌کنند، عمل کند.  

نیازمند تشکیل اتاق فکر برای ارائه راهکارهای رونق‌بخش در زمینه گردشگری هستیم

فروزان‌فر ادامه داد: گردشگری به دو بخش قبل از کرونا و پس از کرونا تقسیم می‌شود و برای کاهش اثرات این بحران بر گردشگری در بلندمدت، لازم است که اتاق‌ فکرهایی با حمایت میراث‌ فرهنگی و گردشگری، وزیر و دست‌اندرکاران تشکیل شود. به طوری که در این جلسات نمایندگان تمام اقشار گردشگری حضور داشته و راهکارهایی برای گردشگری پساکرونا تدوین کنند. بنابراین نیاز به کار حرفه‌ای و درخوری وجود دارد که بتوانیم طرح‌هایی برای حل مسائل ارائه دهیم. 

وی تصریح کرد: علاوه بر این‌ها لازم است با انجام تبلیغات، در مرحله اول تورهای گردشگری سالم، استاندارد و با امنیت داخلی و پس از آن گردشگران خارجی که وارد کشور می‌شوند را رونق بخشیم. به طوری که تمهیدات لازم برای این تورها را در قالب تورهای مجاز مانند دفاتر مسافرتی و راهنمایان دارای کارت گردشگری فراهم آوریم.
 
این راهنمای تورهای گردشگری افزود: در حال حاضر که همه فعالیت‌های روزمره با رعایت پروتکل‌ها انجام می‌شود و ادارات و مدارس فعال هستند، گردشگری نیز خارج از این مسائل نبوده و به نظر من لازم است به گردشگری نیز اجازه فعالیت داده‌ شود تا از این رمق باقی‌مانده استفاده کرده و خود را حفظ کند. در این زمینه رسانه‌ها نیز می‌توانند دید مردم به گردشگری را تغییر داده و بازتر کنند و آنها را با تبلیغات به استفاده از تورهای استاندارد و راهنمایان کارت‌دار تشویق کنند. 

فروزان‌فر عنوان کرد: ما باید از تجربه کشورهایی که در این زمینه فعالیت کرده و دستاوردی داشته‌اند، استفاده کنیم. به این ترتیب لازم است نشست‌هایی زیر نظر وزارت برگزار و تمهیداتی اندیشیده شود تا ما برای بحران‌هایی که ممکن است در آینده اتفاق بیفتد، آماده باشیم. ضمن این که شرایط کشور ما عادی نبوده و با تحریم‌ مواجه هستیم، بنابراین لازم است بارها و بارها این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم این صنعت را سرپا نگه‌داریم.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري كرونا تورهای گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تورهای گردشگری حمایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: طی روزهای اخیر و به دنبال خرید سهام باشگاه استقلال تهران توسط هلدینگ خلیج فارس، اعتراضات گسترده‌ای در بین مردم و مسؤولان استان بوشهر در مورد این انتقال صورت گرفته است.

مردم استان بوشهر اعتقاد دارند که با توجه به حجم گسترده فعالیت‌های هلدینگ خلیج فارس در استان بوشهر، اگر قرار است این صنعت در عرصه ورزش سرمایه‌گذاری کند، بهتر است که سهم این استان و یا دیگر نقاط میزبان باشد.

ورزش استان بوشهر با مشکلات و چالش‌های فراوانی روبرو است و برخی از تیم‌های ورزشی این استان از داشتن کمترین امکانات نیز محروم هستند که باید برای رفع این نیازها تلاش شود.

در شرایطی که شرکت‌های بزرگ دنیا بیشترین توجه را به محیط پیرامونی و انجام تعهدات مسؤولیت‌های اجتماعی دارند، در ایران و به ویژه در استان بوشهر به این مسؤولیت‌ها به خوبی توجه نشده است.

حضور صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر موجب ورود آسیب‌های فراوان زیست‌محیطی به مناطق میزبان شده و چالش‌های سلامت و… را ایجاد کرده و انتظار می‌رود در مقابل این آسیب‌ها مردم از مواهب صنعت نیز بهره‌مند شوند.

ناسپاسی مهمان به میزبان

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بزرگترین صنایع نفتی و گازی در استان بوشهر استقرار دارند و رتبه اول درآمد سرانه در کشور را دارا است اما متأسفانه ورزش و فوتبال استان مورد بی مهری واقع شده است.

یاسر جمالی با بیان اینکه علی رغم نگاه ورزشی مدیرعامل منطقه ویژه پارس، ورزش استان همچنان از حق واقعی خود از این ثروت محروم است، گفت: مردم استان بوشهر میزبان شایسته‌ای برای شرکت‌های نفتی هستند اگر صنایع مستقر بنا بر حمایت از ورزش و تیم‌های فوتبالی دارند باید ابتدا از میزبانان خود حمایت کنند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد از بازیکنان تیم ملی فوتبال کشور از ستارگان فوتبال بوشهر هستند، گفت: تا به امروز فوتبال استان به حق و حقوق خود نرسیده است؛ اما ما با همراهی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با جدیت در حال پیگیری حقوقی جهت احقاق حق ورزش استان هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر خاطر نشان کرد: ما مخالفتی با حمایت صنایع از هیچ تیم ورزشی نداریم اما اینکه ورزشکاران این استان مورد بی توجهی و بی مهری قرار بگیرند قابل پذیرش نیست.

این واگذاری غیرقانونی است

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از واگذاری یکی از تیم‌های مطرح فوتبال کشور به هلدینگ خلیج فارس، این کار را خلاف قانون خواند.

ابراهیم رضایی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به واگذاری یکی از تیم‌های مطرح فوتبال کشور به هلدینگ خلیج فارس اظهار کرد: بخش عمده شرکت‌ها و سرمایه‌های هلدینگ خلیج فارس در استان بوشهر قرار دارد.

وی اضافه کرد: این یک بی‌عدالتی بزرگ است که آلودگی‌ها، تخریب محیط زیست، ترافیک و دیگر مضرات این صنعت نصیب مردم استان بوشهر شود ولی حمایت مالی و پول و سودش برای دیگران باشد.

نماینده دشتستان افزود: این ظلم آشکار است که برخی مدارس و مراکز درمانی استان بوشهر در گرمای تابستان کولر ندارند و تیم‌های ورزشی ما از امکانات حداقلی محرومند ولی قرار است سرمایه هلدینگ خلیج فارس که متعلق به بازنشستگان است خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر اقدام هلدینگ خلیج فارس در خرید باشگاه پایتخت را غیرقانونی خواند و گفت: اگر قرار است تیم‌داری کنند چرا باید با پول مستضعفان و بازنشستگان باشد؟ از رئیس جمهور و دیگران درخواست داریم جلوی این کار را بگیرند.

انتظار می‌رود مسؤولان نظارت بیشتری در چنین مواردی داشته باشند و شاهد احقاق حقوق مردم میزبان و محیط پیرامونی صنایع باشیم تا در کنار آسیب‌هایی که به محیط و زندگی آنها وارد شده است، از مواهب آن نیز بهره‌مند شوند.

کد خبر 6086030

دیگر خبرها

  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • منطقه ترشاب خاش یکی ازجاذبه‌های گردشگری سیستان وبلوچستان
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • تورهای غیرمجاز آفت مسافرت و گردشگری