Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در یزد، با اشاره به شرایط نابسامان اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، تحریم‌ها، بی‌ثباتی و افزایش قیمت، اظهار کرد: شرایط نابسامان موجود شش چالش بزرگ برای کسب و کارها ایجاد کرده باید هرچه سریعتر نسبت به برنامه‌ریزی و ساماندهی این معضل اقدام شود.

وی افزود: نبود رونق در بازار، افزایش قیمت مواد اولیه و تجهیزات ناشی از افزایش قیمت ارز، افزایش هزینه حقوق و مزایا، کمبود مواد اولیه و دشواری در تامین آن، کاهش انگیزه کارکنان به دلیل تورم و گرانی و به صرفه نبودن سود حاصله در مقابل تورم، از جمله چالش‌های ایجاد شده برای کسب و کارهای مختلف در شرایط نابسامان موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرس کسب و کار در استان یزد، با بیان این‌که مدیران کسب و کارهای مختلف باید در وهله اول سه استراتژی اصلی تفویض بخشی از اختیارات، افزایش بهره‌وری پرسنل و تقویت روحیه مدیران میانی را در اولویت اجرایی خود قرار دهند، گفت: توجه به سیستم سازی از دیگر اولویت‌های اجرایی برای مدیریت شرایط بحرانی در حوزه کسب و کارهای مختلف است.

احمدی تصریح کرد: نبود سیستم و ندانستن نحوه اجرای آن منجر به سلیقه‌ای عمل کردن توسط نیروهای اجرایی و مورد انجام شدن امور در کسب و کار می‌شود.

این کارآفرین نمونه یزدی انجام به موقع امور محوله و افزایش بهره‌وری متناسب با زمان مصرفی را از جمله دستاوردهای ناشی از وجود سیستم در کسب و کارهای مختلف دانست و بیان کرد: سیستم سازی یعنی فرآیندهای هر فعالیت، مراحل انجامش،  بایدها و نبایدهای آن و شاخص‌های ارزیابی و کنترل آن مشخص و پس از تعیین در سازمان اجرا و کنترل شود.

وی خاطرنشان کرد: وقتی سیستم سازی در کسب و کاری انجام می‌شود نیاز به حضور مدیر بشدت کاهش یافته و از طرفی بهره‌وری بشدت افزایش پیدا می‌کند و این آغازی برای مدیریت شرایط نابسامان اقتصادی در کشور است.

احمدی با بیان این‌که سیستم‌سازی خویش گردان شدن کارکنان است و مسئولیت‌پذیری آنها را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور در حوزه اقتصادی به نظر می‌رسد مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین کسب و کارهای فعال باید بیش از پیش بحث آموزش سیستم سازی در اولویت اجرایی خود قرار دهند.

این مدرس دانشگاه اعمال فرآیند سیستم سازی در بخش‌های مختلف نظیر فروش، تامین مواد اولیه، مالی، منابع انسانی و دیگر فرآیندهای داخلی کسب و کارها را ضروری دانست و بیان کرد: برگزاری دوره‌های تخصصی در این خصوص ویژه مدیران کسب و کارهای مختلف باید در دستور کار نهادهای مرتبط نظیر شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و اتاق بازرگانی استان قرار گیرد.

انتهای پیام/ر

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جهش تولید یزد هادی احمدی رونق تولید کسب و کارهای مختلف شرایط نابسامان سیستم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۰۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متاورس» بازگشته است

صحبت از فناوری متاورس در ماه‌های اخیر کمرنگ شده است، اما مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، با انتشار یک پست اینستاگرامی که می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر توسعه بهترین هدست‌های واقعیت مجازی داشته باشد و سرعت متاورس را تسریع بخشد، اوضاع را تغییر داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبر مهم این است که متا سیستم عامل واقعیت ترکیبی را که برای هدست کوئست ۳(Quest 3) و هدست‌های قبلی واقعیت مجازی کوئست (Quest) توسعه داده است، منبع باز خواهد کرد تا این اکوسیستم را با شرکای جدید گسترش دهد.

متا آنچه را که اکنون به عنوان سیستم عامل هورایزن (Horizon) شناخته می‌شود با پروژه متن باز اندروید ساخته است، و اکنون نسخه بهینه شده XR متا برای سایر سازندگان برای استفاده در سخت افزار خود در دسترس خواهد بود.

جزئیات کمی به اشتراک گذاشته شده، اما وبلاگ متا می‌گوید که Asus ROG در حال کار بر روی یک هدست بازی است، لنوو یک هدست را توسعه خواهد داد، و متا با مایکروسافت بر روی یک نسخه تولید محدود کوئست الهام گرفته از ایکس باکس(Xbox) همکاری می‌کند.

زاکربرگ بیان کرد که شرکت‌های دیگر ممکن است دستگاه‌هایی را برای مصارف خاص مانند بهره‌وری، تناسب اندام، تماشای ویدئو یا بازی‌های دوبعدی روی یک صفحه مجازی بزرگ بسازند. یک هدست واقعیت مجازی اختصاصی که برای شبیه‌سازی طراحی شده است، می‌تواند با سیستم عامل هورایزن شروع به کار کند.

به عنوان بخشی از این تغییر، متا در حال به روز رسانی فروشگاه اپلیکیشن کوئست خود است که به فروشگاه هورایزن تبدیل خواهد شد. هرکسی که سیستم عامل Meta Horizon OS را اجرا کند، می‌تواند برنامه‌های سازگار را در فروشگاه هورایزن ببیند و محتوای بیشتر نیز در حال افزایش است.

علاوه بر بازی‌ها، برنامه‌ها و محتوای متا کوئست موجود، فروشگاه هورایزن نیز بازی‌های Xbox Cloud Gaming و Steam را داراست. نرم افزار Meta's App Lab در حال ارتقا است، بنابراین بازی‌ها و برنامه‌هایی که در مراحل اولیه توسعه هستند قابل کشف‌تر خواهند بود.

زاکربرگ بار دیگر به تمایل متا برای افزودن فروشگاه پلی استور گوگل به سیستم عامل Horizon OS و در نتیجه پلتفرم کوئست اشاره کرد. می‌توان برخی از برنامه‌های اندروید را با بارگذاری جانبی آنها در کوئست ۳، کوئست ۲ و کوئست پرو اجرا کرد.

متا می‌خواهد جایگزین منبع باز برای برای عینک واقعیت افزوده ویژن پرو اپل باشد و به نسخه «اندرویدی» هدست‌های ایکس‌آر(XR) تبدیل شود. گوگل با برنامه‌های مشابهی با سامسونگ همکاری می‌کند و سیستم عامل رسمی اندروید ایکس‌آر به زودی عرضه می‌شود.

چه این طرح مفهومی را دوست داشته باشید یا خیر، همه چیز در متاورس دوباره شدت می‌گیرد و متا می‌خواهد در خط مقدم توسعه این پلتفرم‌های جدید باشد.

کد خبر 747215

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • «متاورس» بازگشته است
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید